Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הקדמה.

בשלושה חודשים האחרונים השתמשתי במגבת של מגווירס לאחר הרבה המלצות בפורום, בגדול היא עושה את העבודה כאשר שוטפים את הרכב עם הגרניק אך לא תמיד יש לי כוח להשתמש איתו ואני משתמש עם צינור ישיר. כאשר אני שוטף עם צינור ישיר יש כמות נכבדת של מים על הרכב והמגבת לא מצליחה לספוח אליה מספיק מים ויש צורך בהמון מעברים וזה מתיש.

אחרי המלצה מחבר ואיש מקצוע-תמיר הוחלט להזמין את המגבת של CG, קצת רושם ראשוני (קיבלתי אותה בדיוק לפני עשר דקות).

:shock: - זאת התגובה הראשונית. מזה הדבר הזה?! אני יכול להתנגב עם זה אחרי מקלחת!

הבדל משמעותי בין שני המגבות מבחינת עובי, מבחינת שטח הן די זהות עם יתרון קטן לcg.

ועכשיו לתכלס, איך היא מייבשת. טוב אז בגלל שקיבלתי אותה רק לפני כמה דקות היא הוכנסה לשטיפה במכונה על מנת להוציא סיבים והיום בצהריים אני אשטוף את הרכב (היא הגיעה בול בזמן לשטיפה) ואתן רשמים ראשוניים.

בנוסף על vix,

הזמנתי את המגבת שלשום בשעות הערב המאוחרות לאחר שהתייעצתי עם תמיר על איזו מגבת תתן את המקסימום לייבוש. למחרת קיבלתי הודעה במייל על מצב ההזמנה: "נשלח" וכמו שהבנתם היום המגבת כבר הגיעה. מזכיר לי את השירות שמקבלים שמזמינים קפסולות של נספרסו, מאוד מהיר-וכמו שצריך להיות.

קצת תמונות של שתי המגבות ומאוחר יותר אני אתן השוואה "תכלס" (המגבת של מגווירס מקופלת באמצע).

תמונה 1 (1).jpgתמונה 2 (1).jpg

Got To love It

פורסם

שלומי, שילמתי על זה אז אבוי אם זה לא היה מגיע כזה מהר ;).

לגבי כיבוס קיבלתי הנחיות מתמיר כבר. האם בכיבוס לאחר שימוש ניתן להשתמש בסבון או רק מים?

Got To love It

פורסם

יש לי את המגבת של מגווירס ( WATER MAGNET) , לאחר כמה שימושים היא איבדה את יכולת ספיגת המים (בחו"ל יש תלונות על זה ).

אצלי היא עשתה הסבה לניקוי ג'אנטים :)) .

אני כרגע משתמש במגבת WOOLY MAMMOTH .

איך מומלץ לכבס ביד ?

פורסם

זה תלוי כמה המגבת מלוכלכת.ברמת העיקרון המגבת מתוקף תפקידה כמגבת יבוש לא אמורה להתלכלך יותר מידי (להבדיל ממגבות לנקיון כללי) ויכול להיות שרק כביסה ביד עם מים חמימים יספיקו,אפשר להוסיף מעט נוזל כביסה אם מרגישים שצריך.

בעיקרון מידי פעם אפשר לכבס במכונת הכביסה (עם נוזל כביסה בלבד) בתוכנית עדינה וקצרה וללא מרכך כאמור.

שלומי

פורסם
חן חן כמו שאומרים .:wink:

לא לשכוח לכבס עדין וללא מרכך כביסה.

שלומי.

לידע כללי, למה ללא מרכך ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם (נערך)

מרכך פוגע ביכולת ספיגת המים.

כביסה ב 40 מעלות (בעבר ניסיתי 60 מעלות פוגם באיכות המטלית) ללא מרכך כאמור

עם נוזל כביסה לא אבקה. ניתן להוסיף חומץ סינתטי,משמש כמו מלבין כביסה. (מוריד כתמים יופי)

ייבוש רק בצל. (לא בשמש ישירה -חשוב)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

מרכך פוגע בסיבים של המיקרופייבר. בנוסף חלקיקים קטנים של מרכך נותרים לכודים בסיבי המיקרופייבר ובעתיד הם ישרטו את הרכב

פורסם

יוגב, למה לא לייבש במכונת ייבוש?

אני שם את המגבות במכונה על תוכנית של 15 דקות (30 מעלות ו800 סיבובים) ולאחר מכן מעביר למייבש.

Got To love It

פורסם

ניסיתי גם מייבש. הבעיה שאין לך שליטה על חום המייבש וזה יכול לגרום נזק למיקרופייבר. (מייבש/שורף סיבים)

חום לא בריא למטלית.

כדרך אגב לידע כללי, גם בגדים שחשופים לשמש ישירה מאבדים מאיכותם. (אני מייבש רק בצל אפילו את הג'ינסים שלי)

פורסם

לפעמים אני מסיים רכב ב11 בלילה וב8 בבוקר למחרת אני צריך את המגבות שוב לכן אני מייבש במייבש מחוסר ברירה, המגבות עושות את העבודה בדיוק כמו בימים הראשונים שלהם.

בגדול אני מבין את התאוריה שלך. אולי המייבש שלי לא כל כך חזק ;)

פורסם

אסביר שוב, על נזקי החום אני מעריך שכולם שמעו. וזה לא רק מיקרופייבר -כל דבר

שחשוף לשמש/חום גבוה מאבד מגמישותו/איכותו/צבעו וכד'. אבל, ויש כאן אבל גדול

אם יודעים לכוון את החום למינימום (יש כיוון חום ברוב המייבשים) לצורך העניין 60 מעלות (בפנים זה 40 מעלות בערך)

ומוודאים להוציא את המטליות בזמן? לא ייגרם נזק. (אולי בטווח ארוך? מודה שלא עשיתי מחקר כל כך ייסודי)

בכל אופן גם אני לעיתים (שיש לי הרבה כביסה) שם במייבש אבל מוציא שעדיין הם מעט לחים להמשך ייבוש בצל.

דבר נוסף, סחיטה לא פחות חמורה למטליות, ובכלל לבגדים. (הורס אותם לאורך זמן)

פורסם

אז ככה,

!Holly shit

מדהים! שתמיד חשבתי על מגבת שפשוט לא מפסיקה לספוח אליה את המים-לזה התכוונתי!

הרכב היה מלא מים, כולל השמשה הקדמית שהיא תמיד עם המון מים עליה. מעבר אחד על כל הרכב בלי סחיטה אחת וזה לא הזיז למגבת אפילו.

החסרון הוא שלאחר כמה מעברים שהיא סופחת אליה את המים היא מרגישה מאוד כבדה, אז למי שחושב לקנות אותה לעשות מנוי לחדר כושר בנוסף ;)

לא משאירה סימני ניגוב בכלל.

תמונה.jpg

Got To love It

פורסם (נערך)
יש לי את המגבת של מגווירס ( WATER MAGNET) , לאחר כמה שימושים היא איבדה את יכולת ספיגת המים (בחו"ל יש תלונות על זה ).

אצלי היא עשתה הסבה לניקוי ג'אנטים :)) .

אז ככה,

!Holly shit

מדהים! שתמיד חשבתי על מגבת שפשוט לא מפסיקה לספוח אליה את המים-לזה התכוונתי!

ולחשוב שהמחיר שלהן לא רחוק אחת מהשנייה - לא יאומן... :shock: עריכה אחרונה על ידי dorki
  • תוכן חדש...