Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

התקשה אליי עורכת דין כל שהיא מטעם אלבר, וטענה שהיא מזמנת אותי בתור עד לתאונה. המקרה קרה ברכב צבאי. אני הייתי הנהג, ובחור אחד החליט שהוא מנסה להרוג אותי. אין לזה קשר לשרשור, אבל מישהו מתעניין במקרה אז אספר עליו למטה.

בכל מקרה,

יש לי כמה שאלות:

1. האם זהו זימון רשמי מבית משפט? האם אני חייב להופיע? כי המכתב עצמו נראה רק כמו בקשה וחתומה עליו עורכת דין (ב"כ התובעת). האם אמור להגיע זימון מבית משפט בשלב כל שהוא?

2. אמרו לי שאני מקבל כסף על היום הזה. מזומן? להביא פרטי חשבון בנק? (אני לא כל כך נלהב לשתף את אלבר או עורכי דיני החברה בפרטי חשבון הבנק שלי)? כמה אני אמור לקבל?

3. עורכת הדין אמרה שבזימון שתשלח לי בדואר היא תצרף פרטים שלה, ושאוכל לחזור אליה אם יהיו לי שאלות. היא לא צירפה פרטיה, ואין לי מושג איך ליצור עמה קשר. אלבר לא מוכנים לשתף. איך אפשר ליצור עמם קשר.

4. עורכת הדין אמרה שאני רק עד, והמשפט הוא בין אלבר לבין הנתבע. כלומר, גם אם אלבר יפסידו, לא אדרש לשלם כלום. זה נכון?

רציתי לוודא זאת עמכם, כי תסלח לי עורכת הדין, אבל קשה לי לסמוך עליה. (נהגים צבאיים אף פעם לא משלמים, הם נשפטים ואת הנזקים משלם משרד הביטחון).

5. הבנתי שלבית משפט השלום יש כמה "סניפים". זאת אומרת התעבורה זה בשוקן והתביעות קטנות זה בוייצמן. היכן אני אמור להתייצב?

6. מה זה ת.א.? בראש המכתב מופיעה השורה: "ת.א. XX-XXXX-XX" כאשר האיקסים זה מספרים.

7. שאלות בקשר למשפט. יש צורת לבוש מקובלת? דיבור?

8. עורכת הדין אמרה שפשוט אספר מה שאני זוכר. אני זוכר שהיה לו ילד לא חגור מאחורה, שממש רקד בעמידה על המושב האחורי. לציין את או שזה לא רלוונטי לתאונה? (אין לזה קשר, זה סתם משהו ששמתי לב אליו, ואני זוכר).

9. מה צריך להביא חוץ מאת המכתב הזה? ת.ז.? רישיון נהיגה? (את הצבאי כבר אין לי).

אני לא זוכר מה עוד רציתי לשאול.

תודות לעוזרים.

סופ"ש נעים,

אישדבחזיר.

נ.ב. מי שמעניין אותו המקרה:

עקפתי בחור בשמאלי, הוא באמצעי. תוך כדי העקיפה הוא סוטה עליי ודוחף אותי לכיוון המעקה השמאלי של כביש החוף. אחר כך הוא המשיך בנסיעה כאילו כלום. רק אחרי שדלקתי אחריו השכיל לעצור בצד.

2.jpg

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עד כמה שאני יודע הזמנה רישמית מבית המשפט בכדי להעיד נשלחת בדואר רשום,

ובדפים והטפסים שנשלחים מבית המשפט מופיע גם דף שממלאים בו את פרטי החשבון וכו'.

so far so good so what

פורסם

צירפת פעמיים את אותו הדף ואין בו את ההזמנה. סביר כי השופט נענה לבקשה וההזמנה כאמור תגיע אליך בדואר רשום , התשלום נעשה דרך חשבון הבנק שלך, ואתה תמלא את פרטי החשבון בסיום העדות שלך ותיתן אותו למזכירות בית המשפט. התביעה לא קשורה אליך בכלל, אלבר תובעת את הנהג הפוגע ואת לברת הביטוח שלו. אתה יכול לבוא בלבוש רגיל, לענות לשאלות שני עורכי הדין זה של אלבר וזה של הנהג הפוגע. לא מדובר בתביעה קטנה ולא בתיק תעבורה אלא בבית משפט השלום . ת.א פירושו תביעה אזרחית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל לא שורטס וכפכפים - כבד את המעמד.

שורטס וכפכפים זה אפילו יותר ממכובד.

אני הייתי מופיע בשק יוטה ויחף, לו הייתי מזומן.

אז למי אתה בעצם מסייע?

לחברת ביטוח, שתפקידה לתת את המינימום ללקוח שמשלם מקסימום.

למערכת המשפט בישראל, שהוכיחה לא פעם את הטיעון - כשיש כסף הצדק עמך.

מערכת המשפט בישראל היום, היא מערכת שתפקידה לממן את את הממשלה.

צדק?

אולי אצל בורר בעולם התחתון וגם שם הכסף מדבר.

שילכו למות, עד שאין זימון רשמי מבית המשפט, שילכו לחפש אותך.

ואל תשכח:

שופטים הם עורכי דין בדימוס ועורכי דין, הם השקרנים הכי גדולים בתבל...

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

זה אכן לא זימון רשמי של בית משפט אלא רק בקשה להזמנת עד.

רוב הסיכויים שבית המשפט נעתר לבקשה אך אתה צריך לקבל זימון רשמי.

תנסה להתקשר למרכז הארצי של בתי המשפט עם מספר התיק שרשום לך משמאל למעלה (ת.א XXXXXXX)

מספר הטלפון שלהם הוא 077-2703333

ת.א זה כנראה תביעות אזרחיות.

פורסם

זה אכן לא הזמנה רשמית של בית משפט כמו שציין אילה ,זו רק בקשה להזמנת עד, אם אתה באמת חשוב להם בתור עד הם יזמינו אותך אישית אם אתה לא מעונין להגיע הם פועלים לפי אך שפעלו , השופט נעתר לבקשה ואתה מקבל זימון ע״י בית משפט אם אישור מסירה כחוק ולפעול על פי זה, והמזמין נושא בהוצאות העד.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה. אני מעריך את זה מאוד.

אז למי אתה בעצם מסייע?

הבנתי מה אתה מנסה לומר, אבל האמת היא שאני לא מסייע לאף אחד. לא מעניין אותי מה יהיו תוצאות המשפט. אני הולך להגיע, לספר את מה שאני זוכר שקרה, וללכת. אין לי הרבה ברירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אז למי אתה בעצם מסייע?

מסייע לנתבע לקבל את המגיע לו על כך שסטה מהנתיב בצורה כזאת.

ומסייע לכולנו לקבל כביש עם נהגים שמסתכלים לפני שהם עוברים נתיב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה אכן לא זימון רשמי של בית משפט אלא רק בקשה להזמנת עד.

רוב הסיכויים שבית המשפט נעתר לבקשה אך אתה צריך לקבל זימון רשמי.

תנסה להתקשר למרכז הארצי של בתי המשפט עם מספר התיק שרשום לך משמאל למעלה (ת.א XXXXXXX)

מספר הטלפון שלהם הוא 077-2703333

ת.א זה כנראה תביעות אזרחיות.

הגיע אליי זימון רשמי מבית משפט השלום יחד עם מסמך פרטי חשבון הבנק שלי. הבאסה שצריך ללכת לחכות שעות בבנק כדי לקבל אישור על ניהול חשבון בבנק.

שאלה אחרונה, אני צריך להביא ת.ז? רישיון נהיגה? עוד משהו חוץ מתעודה מזהה?

אם מישהו התנסה, אשמח לשמוע כיצד הדבר עובד. אני ניגש למזכירות, ומשם יפנו אותי לאן ללכת? אני מחכה בקהל או שבאיזה חדר צדדי?

איך זה עובד בפועל?

בחיי לא ראיתי איך נראה בית משפט מבפנים. לשופט יש שיער כזה?

lord-judge_1006309c.jpg

פורסם

מדובר בתביעת נזקי פח / שיבוב ככל הנראה.

בד"כ השופט / רשם / ראם בכיר ייעתרו לבקשה להזמנת עד.

בנוגע להתנהלות,

הנהוג הוא, שלאחר שמיעת הצדדים, אתה תכנס למתן העדות (על מנת שלא תושפע מהם). תיקים קמים ונופלים על עדים.

כמובן, שטרם תחילת הדיון, תכנס לאולם על מנת שידעו שהגעת, אחרת לא יקראו לך.

בסיום עדותך, אל תשכח להזכיר את נושא ההוצאות. (על מנת שהגורם השיפוטי יפסוק את שכרך).

M-TECH E46

פורסם

למי אני מזכיר, לשופט/ת?

השופט/ת ת/יהיה עדי סומך. בית משפט השלום ת"א. אני לא רואה איך התיק הזה קם ונופל על העדות שלי, מכיוון שזו תהיה מילה שלי נגד מילה של הבחור השני, שמן הסתם חברת הביטוח שלו כבר הדריכה אותו מה לומר מילה במילה. לדעתי הלא מלומדת התיק הזה יתחלק 50% - 50%.

פורסם

לגבי התנהלות, במסך הרשמי של הבית משפט רשום יום ושעה וגם כן שם השופט.

באותו היום בכניסה אתה פשוט שואל באיזה חדר מתנהל הדיון של אותו השופט, צריך לגשת לאותו החדר ושם בסופו של דבר אתה צריך לפגוש את העורך דין שמהצד שלך.

הוא יסביר לך את כל השאר.

לגבי התשלום דבר אם העורך דין (תזכיר לו).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אלבר עשתה כנראה דו"ח שמאות מטעמה שכמובן מגבה בממצאים את דבריך לגבי נסיבות התאונה (דאז).

השופט יסתכל על דו"ח השמאות, ישמע את הצדדים, את עדותך, יעשה 1+1 ויראה לפי נסיבות התאונה מי משקר ומי אומר את האמת.

הצד השני יכול לדבר עד מחרתיים, אבל כל עוד הנזקים בדו"ח השמאי לא מסתדרים עם דבריו, מן הסתם הוא מקסימום יקבל מבט של "אתה חושב שעשו אותי באצבע?" מהשופט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אלבר עשתה כנראה דו"ח שמאות מטעמה שכמובן מגבה בממצאים את דבריך לגבי נסיבות התאונה (דאז).

השופט יסתכל על דו"ח השמאות, ישמע את הצדדים, את עדותך, יעשה 1+1 ויראה לפי נסיבות התאונה מי משקר ומי אומר את האמת.

הצד השני יכול לדבר עד מחרתיים, אבל כל עוד הנזקים בדו"ח השמאי לא מסתדרים עם דבריו, מן הסתם הוא מקסימום יקבל מבט של "אתה חושב שעשו אותי באצבע?" מהשופט.

תודה לשניכם.

אם תקרא את תיאור התאונה בהודעה הראשונה, אתה תראה שהנזק לא אומר כלום. כלומר, באותה מידה כפי שהוא סטה עליי, הוא יכול לטעון שאני זה שסטיתי עליו. הנזקים שלי הם מראה ימנית שנשברה (והייתה תלויה על חוט חשמל) ומכות פח+שריטות. את הנזק שלו אני לא זוכר.

• תוכן חדש...