Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום, היום קיבלתי את המגבות שהזמנתי מאיביי (לינקים למגבות: 1 2)

+ גרניק 120 באר שהוזמן בוואלה שופ (תודה ל ROEI-A שהציע לי לקנות אותו)

אז אחרי שהכל הגיע החלטתי שלעשות פוליש, כמובן שכבר היה לי את כל המצרכים:

פלסטלינה 50 גרם של Meguiar's שבא עם הקיט הזה

פאד כתום לפוליש ידני של Chemical Guys

ופד לבן של Lake Country

פוליש גס Meguiar's Ultimate Compound

ופוליש פיניש Meguiar's Ultimate Polish

וואקס של Meguiar's Gold Past Wax

השתמשתי במכונת השטיפה של לבור, והתרשמתי לטובה, אומנם אני רגיל ללבור 160 באר של אבא שלי, אבל גם מ120 באר הייתי מסופק

סה''כ עשתה את העבודה, חיברתי לה את המקציף הלא מקורי שהזמנתי מחול (לא זוכר ת'אתר)

שטפתי את האוטו כמו שצריך, פלסטלינה, ושוב שטיפה, והתחלתי בעבודת הפוליש, מרחתי פוליש גס על הפד הכתום הידני והתחלתי לשפשף במרץ. :x

תוך כדי עבודה, גיליתי שפוליש ידני זה לא פשוט כמו שחשבתי, למרות זאת סיימתי את הנגלה הראשונה עם הפד הידני הכתום.

מאז כבר החלטתי שאני ממשיך עם מכונת פוליש, שטפתי שוב את האוטו ויבשתי, הבאתי את מכונת הפוליש המצויינת שלי (כן כן זאת הסינית)

ובגלל שלא היו לי פדים איכותים לפוליש, החלטתי להשתמש באחד מפדים הסינים שהגיעו בזמנו עם המכונה.

היה לי שני פדים שחורים סגורים הרמטית, הוצאתי אחד, הדבקתי אותו על ראש המכונה ומרחתי אותו בפוליש הפיניש.

התחלתי לעבוד איתו על חלקים חלקים ברכב, הרגשתי הקלה משמעותית, מעבודה במכונה מול עבודה עם פד ידני.:|

עברתי על כל הרכב עם המכונה והפד השחור (לקח לא מעט זמן כל העסק) לסיום שוב שטיפה עם הגרניק.

עכשיו הגיע הזמן של ישום הוואקס, אך מכייון שבפעם הקודמת שעבדתי עם הוואקס הזה על הרכב הקודם שלי, ומרחתי קצת מימנו על ניקלים שהיו לי על האוטו, אז זה השאיר לי סימנים קשים שלא ירדו.

או שזה נוצר מהפוליש או שזה מהוואקס, עכשיו שאני חושב על זה, יותר הגיוני שהסימנים נוצרו מהפוליש, שהפוליש עף מהמכונה על הניקלים והשאיר סימנים.

בכל מקרה שמתי מסקנטייפ עוד ליפני שהתחתי את עבודת הפוליש, שזה לא יהרוס לי את הניקלים של מגני הרוח.

בהתחלה שתכננתי לעשות פוליש ידני, אז רציתי לישם את הפוליש פינש על הפד הלבן של Lake Country אך בגלל שהחלטתי בסוף להמשיך בפוליש במכונה הוא נשאר בנתיים בצד ללא שימוש.

אז למרות שהזמנתי גם שני אפליקטורים של Meguiar's שהיו אמורים להיות מיועדים לעבודת מריחת הוואקס, החלתתי להשתמש בסוף בפד הלבן לצורך מריחת הוואקס, זה גם היה יותר נוח לישם את הוואקס איתו.

אז אחרי שעברתי על כל האוטו עם הוואקס, ועברו כמה דקות, הסרתי את הוואקס שהתייבש עם שני האפליקטורים של Meguiar's.

לקח לי המון זמן לעבוד על האוטו, התחלתי מ 10 בבוקר וסיימתי ברבע ל 5 ככה, המגבות מאוד עזרו לי, מסתבר שהם גם איכותיות וטובות.

לצערי לא נשאר כל כך שמש, ככה שלא ניתן כל כך לראות את התוצאות, בנוסף לא צילמתי את הרכב ליפני, מחר אני יעלה עוד תמונות שתצא השמש, למרות שאומרים שאמור לרדת גשם.

בכל זאת כמה תמונות שניתן לראות בהן את הברק של הרכב, ושאני מעביר את היד על הרכב הוא ממש ממש חלק (:

1zwfek3.jpg

29o6ahk.jpg

זה תמונה של הגג למי שאולי לא מזהה

20zrwx2.jpg

rk0phw.jpg

34oc9ch.jpg

50i2ir.jpg

ndam48.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על צבע לבן רואים את התוצאות הרבה פחות טוב מצבע שחור ככה שהרכב נראה מעולה בדיוק כמו שהיה נראה לפני כן.

לא יכולתי שלא להיזכר בהודעה הזאת, שבא אתה ממליץ על פוליש ידני כי זה יותר קל מהמכונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
על צבע לבן רואים את התוצאות הרבה פחות טוב מצבע שחור ככה שהרכב נראה מעולה בדיוק כמו שהיה נראה לפני כן.

לא יכולתי שלא להיזכר בהודעה הזאת, שבא אתה ממליץ על פוליש ידני כי זה יותר קל מהמכונה.

תודה, האמת שחשבתי שאני יתחיל לשפשף, ולא להתעייף כל כך מהר, אבל התעייפתי מהר מאוד חח, עם המכונה אפילו ישבתי על כסא מתקפל ועשיתי פוליש.

הרכב בתמונות הקודמות שכבר העלתי גם היה ניראה דיי מבריק, אבל בטוח שלא ככה, עכשיו הוא גם חלק כמו מרגרינה (:

פורסם

רק מוכיח את הנקודה שדיברנו עליה השבוע. לא ניסית? לא בטוח. אל תמליץ. יכולת לגרום לבן אדם להשקיע בחומרים לפוליש ידני ולהתקע באמצע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
רק מוכיח את הנקודה שדיברנו עליה השבוע. לא ניסית? לא בטוח. אל תמליץ. יכולת לגרום לבן אדם להשקיע בחומרים לפוליש ידני ולהתקע באמצע.

אממ.. לא זכור לי שהמלצתי למישהו על פוליש ידני, או שהזיכרון שלי שוב בוגד בי, אשמח לתזכורת.

פורסם

אוקי צודקת, בכל מקרה לא ניראה לי גם שיש לו מכונה, ככה שאין לו אפשרות אחרת לבצע פוליש עצמאי.

אבל גם בנאדם רגיל צריך לדעת שגם פוליש עם מכונה זה לא דבר פשוט, צריך להקדיש לזה כמה שעות טובות של עבודה, שזה גם לא קל.

פורסם

יפה מאוד :)

על רכב לבן פחות רואים תוצאה מאשר צבעים אחרים כמו אדום, כחול, שחור וכדומה .

אבל רואים שהחומר ניקה והבריק את הצבע ( gloss ).

עכשיו נשאר לך לבדוק בשמש , האם הצלחתה להסיר סווירלס או לא .

פורסם

גם הרכב שלי בצבע לבן לכן אני לא פותח פה שרשורים העוסקים בקוסמטיקה החיצונית.

ניסיתי כמה פעמים לצלם את הסווירלס לפני טיפול ולא הצלחתי.

ולעלות תמונה כללית של רכב "לפני" ו"אחרי" לא נותן הרבה

פורסם

על רכב לבן אכן קשה לראות תוצאות כאלה ללא פרוז'קטור מתאים.

הרכב בגדול נראה נקי ואחרי העבודה שביצעת אני גם די בטוח שהוא חלק למגע.

לא כתבת באיזה שמפו השתמשת בשטיפה של הרכב, השתמשת בכפפה או ספוג ? 160 באר בגרניק זה נחמד אבל אתה חייב לעבור עם אמצעי ישיר על הפח כדי להוריד את הלכלוך.

כמו כן, אני מכבד מאוד את מגווירס הווקסים שלהם אבל הם נחשבים פה בפורום לקצרי טווח ולא עמידים במיוחד.

אם כבר אתה מבצע פרויקט כזה הייתי מציע לך להשתמש בחומר רציני יותר כמו מנזרנה pl, אופטי סיל, קולינייט 845 , אפילו הספריי ווקס של אופטימום מחזיק כשלושה שבועות באופן סביר והשימוש קליל, זה לפחות מה שאני מכיר מנסיוני.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

גם לי אין מכונה, יש אופציה של השכרה, זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות בעוד שבועיים. אתה לא יכול להחליט איזו ברירה יש לו. אני לא אומרת את זה נגדך, פשוט העצות שלך עלולות להטעות אחרים.

גם הפונטו לבנה, ככה שלפחות בתמונות כנראה לא יראו הבדלים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
יפה מאוד :)

על רכב לבן פחות רואים תוצאה מאשר צבעים אחרים כמו אדום, כחול, שחור וכדומה .

אבל רואים שהחומר ניקה והבריק את הצבע ( gloss ).

עכשיו נשאר לך לבדוק בשמש , האם הצלחתה להסיר סווירלס או לא .

אני יבדוק למרות שאת האמת אף פעם לא חיפשתי אותם ברכב הזה, על לבן זה גם בטח פחות ניראה, אבל נחפש אותם מחר (:

גם הרכב שלי בצבע לבן לכן אני לא פותח פה שרשורים העוסקים בקוסמטיקה החיצונית.

ניסיתי כמה פעמים לצלם את הסווירלס לפני טיפול ולא הצלחתי.

ולעלות תמונה כללית של רכב "לפני" ו"אחרי" לא נותן הרבה

עדיין בצבע לבן אפשר להבריק ולהחליק אותו ככה שיראה כמו פנינה.

על רכב לבן אכן קשה לראות תוצאות כאלה ללא פרוז'קטור מתאים.

הרכב בגדול נראה נקי ואחרי העבודה שביצעת אני גם די בטוח שהוא חלק למגע.

לא כתבת באיזה שמפו השתמשת בשטיפה של הרכב, השתמשת בכפפה או ספוג ? 160 באר בגרניק זה נחמד אבל אתה חייב לעבור עם אמצעי ישיר על הפח כדי להוריד את הלכלוך.

כמו כן, אני מכבד מאוד את מגווירס הווקסים שלהם אבל הם נחשבים פה בפורום לקצרי טווח ולא עמידים במיוחד.

אם כבר אתה מבצע פרויקט כזה הייתי מציע לך להשתמש בחומר רציני יותר כמו מנזרנה pl, אופטי סיל, קולינייט 845 , אפילו הספריי ווקס של אופטימום מחזיק כשלושה שבועות באופן סביר והשימוש קליל, זה לפחות מה שאני מכיר מנסיוני.

זה השמפו שהשתמשתי בו לשטיפה לינק והשתמשתי במגבות הכחולות שיש להם לינק במודעה הראשונה שלי בדיון הזה, הם היו נקיות ממש ופעם ראשונה שהשתמשתי בהם.

באותו זמן קניתי את הוואקס הזה יותר בגלל המחיר, לא הייתי מוכן ממש להשקיע באוטמי צבע כי הם מאוד יקרים, אבל גם וואקס זה טוב, ו 100 שקל לוואקס זה גם לא זול.

בכל זאת אשמח אם תמצא לי לינק לאיביי של אחד המוצרים המומלצים האלה של אוטמי הצבע אולי שם זה יותר זול וכדי להזמין.

למרות שעל חתיחת פלסטלינה ושפריצר עם סבון הייתי מוכן לשלם 140 שקל מאוטו דיפו S:

פורסם

כל הכבוד לך בן אדם! ניסית פוליש ידני והבנתי שזה לא בשבילך ועברת למכונה והתוצאה מדברת בשם עצמה,כל הכבוד!

שבזמנו שעשיתי פוליש האופציה היחידה הייתה לי רק ידנית ואני מאוד מרוצה מהתוצאה וזה היה קשה והרבה שעות עבודה.

על צבע לבן פחות רואים שינויים אבל מה שאני אוהב על צבע לבן שהוא נבדל מהרבה צבעים, זה שהברק יותר בולט עליו מאשר צבעים כהים למשל.

אשמח אם תפרט קצת על המכונה שלך, DA? וואט? ואולי גם תמונה.

ואגב, אהבתי מאוד את הספויילר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

darkmanxxx תודה זאת המכונה לינק תכנס כניראה רשום עליה את כל הפרטים.

מחר אמור לרדת גשת, מעניין אם הטיפות של הגשת יחליקו על פח הרכב בעקבות הפוליש והוואקס, למרות שאני יכול לפברק את טיפות המים האלה בעצמי P: אבל שזה בא עם הגשם זה יותר מגניב.

• תוכן חדש...