Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, האמת שחשבתי שאני יתחיל לשפשף, ולא להתעייף כל כך מהר, אבל התעייפתי מהר מאוד חח

מישהו מחפש משפט לחתימה? :lol:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול להעלות סרטון של המכונת שטיפה בפעולה?

סרטון של המכונה אני יעלה מתי שהוא בהמשך

כרגע אין כל כך מי שיצלם אותי, ועם יד אחת זה לא יצא טוב, אבל אולי אני יעמיד את הפלאפון על איזה חומה ויצלם.

אין ספק שיש שיפור בהברקת הרכב וגם מיקודם היא הייתה יפה ועכשיו יותר :)

תודה, רבה.

מישהו מחפש משפט לחתימה? :lol:

חחחחחחח אוקיי, עכשיו שאני קורא את זה, זה באמת לא נשמע טוב.

פורסם

כל הכבוד על התהליך.

2 דברים:

ע"פ היצרן, הפד הלבן לא מיועד ליישום ווקס או אוטם.

אין צורך להוריד את הווקס עם פדים(בזבוז פד), אלא אפשר עם מטלית מתאימה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

צודק, עכשיו קראתי על הפד הלבן והוא באמת מיועד לפוליש בניים, (לשכם כך גם קניתי איתו) אבל את הפוליש בניים עשיתי בסוף במכונה.

אני לא חושב שמריחת הוואקס עם הפד הלבן גרמה למשהו לא בסדר, זה רק למרוח וזהו אפילו לא שיפשפתי בכוח.

ואת הפדים תמיד אפשר לכבס, למרות שהם אף פעם לא יהיו במצב המקורי שלהם כמו שהיו ליפני השימוש, אבל גם ככה לא נראה לי שיצא לי לעשות איתם שוב פוליש ידני.

אבל אתה צודק זה סתם היה בזבוז של הפדים, למרות שגם אם הייתי עושה את זה עם מטלית כניראה שהיא הייתה נזרקת כי הוואקס הזה ממש עיקש ולא יורד סופית מהמטלית (מנסיון קודם)

הפוליש שעשיתי במכונה, לא היה פוליש חזק כל כך, במהירויות של המכונה לא עבדתי על מהירויות גבוהות כל כך, 3,4 הכי גבוה, מכיין שאת הפוליש הידני עשיתי עם הפד הכתום, אז את הפוליש פיניש עשיתי עם המכונה, סווירלס לא הצלחתי להוריד, בשמש חזקה ניתן לראות אותם ממש מקרוב, אבל הם גם עדינים ולא כמו מערבולות אין סופיות, למזלי על צבע לבן זה מחפר הרבה.

• תוכן חדש...