Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני שבועיים לערך חניתי את רכבי ליד הבית חניות נוחות לאורך אני יוצא לרכבי בצהריים ורואה שיפשוף בכנף בצד של הנוסע :mm_mad: צבע הרכב הפוגע היה כסוף ניסיתי לחשוב איזה רכבים היו לידי בלילה זה רחוב שקט אין תחלופה של רכבים חונים ואמרתי זה לא הרכב שחנה לידי בלילה ואז אמא שלי אומרת לי הרכב ממול של איזה מבוגרת זקנה מוזר בדרך כלל חונה פה ממול היא מטפלת בילדים פתאום חנתה בחנייה הפרטית של השכנים שהיא מטפלת אמא שלי אומרת כן באמת ראיתי אותה יוצאת ונכנסת ולא הצליחה אז חנתה שם דבר שאף פעם לא חנתה בחנייה הפרטית הלכתי לרכבה והופ אני רואה תשיפשוף של האוטו תאבק הזה של שיפשוף חדש דפקתי בדלת אמרתי תראי הרכב שלך פגע לי ברכב אומרת לא יודעת לא חושבת התחילה להגיד לא לא אני כל מיני סיפורים רציתי פרטים לא רצתה לתת אמרתי טוב נקרא למשטרה באו שוטרים ראו אמר לי קח תמספר רכב תגיש תלונה מראש שהשוטר היה בטוח בפגיעה הביא לע תפרטים שלה אבל אמר לי גש להגיש תלונה מסודרת גם עכשיו מה עושים היא אומרת לי כן ניסיתי להכנס אבל לא הצלחתי אז יצאתי לא פגעתי לך באוטו אני מראה לה הכל אומרת לי כל הזמן דופקים תאוטו אני לא מתייחסת מה הסדר הביטוח שלי אומר לי שאין טעם לגשת לביטוח שלה כי היא לא תודה אז לגשת ישר לבית משפט מה עושים לא יודע אודה על עזרתכם סליחה על הכתיבה הארוכה

פורסם

מה אתה רוצה מהקוראים? לנחש היכן מתחיל ומסתיים משפט או הערה, או פסקה?

ניסית לקרוא את הקטע ? הצלחת להבין משהו? כיון שאני לא הצלחתי.

פות"ש, בבקשה ערוך את ההודעה, פסק אותה והפוך אותה למובנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום,

לפני שבועיים לערך חניתי את רכבי ליד הבית.

החניות נוחות, אני יוצא לרכבי בצהריים ורואה שיפשוף בכנף בצד של הנוסע :mm_mad:!

צבע הרכב הפוגע היה כסוף, ניסיתי לחשוב איזה רכבים היו לידי בלילה (זה רחוב שקט אין תחלופה של רכבים חונים) ואמרתי זה לא הרכב שחנה לידי בלילה.

אמאשלי אמרה לי ״הרכב ממול של איזה מבוגרת בדרך כלל חונה פה ממול, היא מטפלת בילדים פתאום חנתה בחנייה הפרטית של השכנים שהיא מטפלת בילדים שלהם״

בנוסף אמא שלי אומרת ״כן באמת ראיתי אותה יוצאת ונכנסת היא לא הצליחה לחנות אז חנתה שם.״

השכנה אף פעם לא חנתה בחנייה הפרטית, הלכתי לרכבה והופ אני רואה את השיפשוף של האוטו. אפילו היה את האבק של שיפשוף חדש.

דפקתי בדלת של השכנה אמרתי ״תראי הרכב שלך פגע לי ברכב״

השכנה:״לא יודעת לא חושבת״

התחילה להגיד לא לא ולספר כל מיני סיפורים. ביקשתי את הפרטים שלה אבל היא לא רצתה לתת.

הזמנתי משטרה, השוטרים ראו אמר לי קח את המספר רכב ותגיש תלונה, השוטר היה בטוח בפגיעה והביא לי את הפרטים שלה.

השוטר אמר לי גש להגיש תלונה מסודרת.

עכשיו מה עושים? היא אומרת שהיא כן ניסתה להיכנס לחניה אך לא הצליחה אבל מתעקשת שלא פגעה לי באוטו, גם לאחר שהראיתי לה את הסימנים היא טענה שכל הזמן דופקים לה את האוטו והיא לא מתייחסת.

הביטוח שלי אמר שאין טעם לדבר עם הביטוח שלה כי היא לא תודה באשמה ואמר לי לגשת לבית המשפט.

מה לעשות במצב כזה?

שים לב לפעם הבאה, שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
צודקים מצטער פשוט כתבתי את זה ברצף של קצת כעס ודיבור ממש אודה לעוזרים

נודה לך אם תוכל לערוך את ההודעה הראשונה שלך בכדי שנוכל להתחיל לקרוא אותה בכלל.

אם זה כבר לא אפשרי תכתוב הודעה חדשה ומסודרת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
צודקים מצטער פשוט כתבתי את זה ברצף של קצת כעס ודיבור ממש אודה לעוזרים

ערכתי בשבילך פשוט תעשה העתק הדבק מהתגובה הקודמת.

פורסם

שלום,

החניות נוחות, אני יוצא לרכבי בצהריים ורואה שיפשוף בכנף בצד של הנוסע !

צבע הרכב הפוגע היה כסוף, ניסיתי לחשוב איזה רכבים היו לידי בלילה (זה רחוב שקט אין תחלופה של רכבים חונים) ואמרתי זה לא הרכב שחנה לידי בלילה.

אמא שלי אמרה לי ״הרכב ממול של איזה מבוגרת בדרך כלל חונה פה ממול, היא מטפלת בילדים פתאום חנתה בחנייה הפרטית של השכנים שהיא מטפלת בילדים שלהם״

בנוסף אמא שלי אומרת ״כן באמת ראיתי אותה יוצאת ונכנסת היא לא הצליחה לחנות אז חנתה שם.״

השכנה אף פעם לא חנתה בחנייה הפרטית, הלכתי לרכבה והופ אני רואה את השיפשוף של האוטו. אפילו היה את האבק של שיפשוף חדש.

התחילה להגיד לא לא ולספר כל מיני סיפורים. ביקשתי את הפרטים שלה אבל היא לא רצתה לתת.

הזמנתי משטרה, השוטרים ראו אמר לי קח את המספר רכב ותגיש תלונה, השוטר היה בטוח בפגיעה והביא לי את הפרטים שלה.

עכשיו מה עושים? היא אומרת שהיא כן ניסתה להיכנס לחניה אך לא הצליחה אבל מתעקשת שלא פגעה לי באוטו, גם לאחר שהראיתי לה את הסימנים היא טענה שכל הזמן דופקים לה את האוטו והיא לא מתייחסת.

הביטוח שלי אמר שאין טעם לדבר עם הביטוח שלה כי היא לא תודה באשמה ואמר לי לגשת לבית המשפט.

מה לעשות במצב כזה?

פורסם

איזה נזק? תעלה תמונות.

אין דין שפשוף של פגוש, כדין קורה B שקועה.

בהתאם להיקף הנזק תקבל הכוונה טובה יותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שלום,

החניות נוחות, אני יוצא לרכבי בצהריים ורואה שיפשוף בכנף בצד של הנוסע !

אמא שלי אמרה לי ״הרכב ממול של איזה מבוגרת בדרך כלל חונה פה ממול, היא מטפלת בילדים פתאום חנתה בחנייה הפרטית של השכנים שהיא מטפלת בילדים שלהם״

מה לעשות במצב כזה?

אם יש לך את כל הפרטים שלה אתה לא צריך משטרה, לא יעשו כלום שם זה נזק בלבד,

תצלם את הנזק שלך ואם יש לך אופציה לצלם את הנזק שלה , תיגש למוסך פחחות שיתנו לך הצעת מחיר לתיקון, ותגיש תביעה בתביעות קטנות, כמובן שהשופט יתרשם ממה שתגיש לו ויוריד את המע״מ מההצעה שהגשת כי לא שילמת , כי זה רק הצעת מחיר( היה לי מקרה דומה)

פורסם

הבעיה שהיא אומרת שלא אומרת לא הרגשתי נכנסתי לא הצלחתי ויצאתי מהחנייה מה קורה היא אומרת שלא צילמתי תרכב שלה ושלי רואים שסימנים של הצבע של הגאנט על האוטו שלה ושיפשוף של הצבע שלי על האוטו שלה אבל אומרת שלא מה עושים

פורסם

אני מציע שתעשה בדיוק אבל בדיוק מה שמציע לך ישראל אברהם חוץ מהקטע של המע"מ שאותו לא הבנתי אז אני לא בטוח אם הוא צודק או לא צודק אבל סביר שהוא צודק כי הוא מבין בדברים האלה ובגלל זה כנראה צודק אבל מצד שני אני מציע לשים לב למה שכתב לך פה ספריאל שגם הוא הרבה פעמים צודק אפילו שבמקרה הזה ישראל אברהם אולי יותר מבין וגם סולל הדרך מה שהוא כתב נראה לי רעיון טוב ובטח גוט יה שניסה לעזור לך ואין מה לומר באמת עזר אבל רק לגבי הפוסט הראשון כי הוא מתעצל וזה מעלה שוב את השאלה של די ג'יי שבהחלט עדיין רלוונטית ולדעתי הוא הכי צודק ככה שהאמת נמצאת איפשה שהו באמצע וכולם צודקים ואני רק ניסיתי פה לרכז את הדברים בצורה נוחה ומסוכמת כמו שאתה רגיל לקרוא ולכתוב ושיהיה לך נוח. מקווה שאני צודק ומאחל לך המון הצלחה.

פורסם (נערך)

[פנדוב אתה לא מצליח להפטר מההרגלים המגונים שלך בשורה האחרונה יש שתי נקודות מיותרות סימן קריאה

עריכה אחרונה על ידי sperial
הקלדתי נקודה מיותרת
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק ספריאל בטח צודק ותתפלא שמתי לב אחרי שכתבתי לשתי הטעויות ועוד אחת הללו אבל אז אמרתי לעצמי אם מישהו רוצה לתקן אז ככה בהדרגה צריך איזה רמז בסוף של איפה יש בעיה אבל בכל זאת לא הלך לי וזה מה יש ואיי עכשיו באתי לתת נקודה ותפסתי את עצמי בזמן אבל ברצינות אם צריך אני חושב שישראל אברהם צודק אולי

אופס ספריאל עכשיו ראיתי את העריכה שלך קשה קשה לאט לאט

פורסם
אני מציע שתעשה בדיוק אבל בדיוק מה שמציע לך ישראל אברהם חוץ מהקטע של המע"מ שאותו לא הבנתי אז אני לא בטוח אם הוא צודק או לא צודק אבל סביר שהוא צודק כי הוא מבין בדברים האלה ובגלל זה כנראה צודק אבל מצד שני אני מציע לשים לב למה שכתב לך פה ספריאל שגם הוא הרבה פעמים צודק אפילו שבמקרה הזה ישראל אברהם אולי יותר מבין וגם סולל הדרך מה שהוא כתב נראה לי רעיון טוב ובטח גוט יה שניסה לעזור לך ואין מה לומר באמת עזר אבל רק לגבי הפוסט הראשון כי הוא מתעצל וזה מעלה שוב את השאלה של די ג'יי שבהחלט עדיין רלוונטית ולדעתי הוא הכי צודק ככה שהאמת נמצאת איפשה שהו באמצע וכולם צודקים ואני רק ניסיתי פה לרכז את הדברים בצורה נוחה ומסוכמת כמו שאתה רגיל לקרוא ולכתוב ושיהיה לך נוח. מקווה שאני צודק ומאחל לך המון הצלחה.

לגבי המע"מ זה ככה,כשהוא יגיש תביעה ויגיש הצעת מחיר הוא למעשה לא שילם ,אותו בעל עסק הוציא לו רק הצעה וזה כולל מע"מ כחוק ,השופט פשוט מחשב את העלות ללא המע"מ על הנזק והוא מקבל את ההפרש ,כשהוא יגיע לתקן את הרכב הוא כמובן יצטרך לשלם כולל מע"מ זה היה איתי כשהגשתי תביעה .

• תוכן חדש...