Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהכותרת הארוכה מספיק ברורה.

הזמן הוא מוצאי שבת, ממש לפני שעתיים, והמיקום הוא רמת אביב.

נכנסתי לרחבת חנייה/ רחוב שמדרכותיו צבועות בכחול לבן (ברון הירש, למי שמכיר). על אחת מהפאות של הרחבה, יש תמרור שאומר שהחניה היא בתשלום בימים א'-ה' בשעות 9:00 עד 19:00, ובימים ו' וערבי חג בשעות 9:00 עד 13:00.

חניתי במרכז הרחבה, באחד משני טורי המכוניות הקיימים שם (בשלט אין כל התייחסות למרכז הרחבה).

כעבור שעתיים בערך, חזרתי וראיתי קנס של 100 ש"ח על שמשת המכונית.

ביציאה מהרחוב (שהיא גם הכניסה אליו), ראיתי שיש שלט אחר, לפיו מהשעה 17:00 עד 9:00 החניה מותרת לבעלי תו אזורי מספר 5 בלבד, ובשעות היום היא בתשלום. בשלט הזה גם מצוין בצורה מפורשת שהוא מתייחס גם למרכז הרחבה.

צירפתי תמונות של שני השלטים.

מתלבט מה לעשות. לא רוצה למהר לשלם את הקנס, כי זה מרגיש לי מאוד לא צודק.

האם הדרך הנכונה היא בקשה לביטול או לבקש להישפט?

תודה.

שלט 2.jpg

שלט 1.jpg

פורסם

סיירתי טיפה ברחוב ב-Google Street View, ויש שם שלושה שלטים כאלה, אחד בכניסה לרחוב בצומת עם רחוב רדינג, ועוד אחד בהתפצלות של הרחוב ימינה, ועוד אחד בקצה מגרש החנייה לכיוון ההמשך ימינה.

לעומת זאת יש שם תמרור אחד של חנייה שמתחתיו רשום "תשלום באמצעות כרטיסי חנייה" ועוד אחד שלא ניתן לקרוא את הכיתוב שלו ואולי זה התמרור שצילמת (בקצה החנייה בצד שמאל, הרחוב מהמשך הרחוב ימינה).

יש כאן ממש סלט של תמרורים, אבל יש רוב חזק לתמרור של אישור חנייה רק לבעלי תו תושב איזור 5.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לטעמי היו צריכים להציב את כל השלטים יחד, לדרוש מנהג לחפש שלט אחד בצד ימים ושלט אחר בצד שמאל זה לא סביר.

אפשר להגיש ערעור דרך אתר העיריה.

צלם את המקום, תאר את מיקום השלטים ובקש את ביטול הדו"ח מהסיבה שתארתי למעלה.

פורסם

אכן יש בלבול רב בשילוט, וכנראה שנפלת בתחום האפור.

נסה לבקש ביטול דוח מהעיריה על סמך השילוט המבלבל ויש סיכוי שיבטלו אותו.

מנסיוני, במקרים מוצדקים \ תחום אפור - הם מתחשבים ומבטלים.

אופנת השילוט ברחובות תל-אביב כבר נהיתה מגוחכת.

יש בהרבה מאוד צמתים ברחובות קטנים תמרורים שעמוסים בשלטים צהובים עם מלל רב.

זה נראה כמו מצגת Power Point גרועה.

לא פלא שיש הרבה טעויות והרבה מתבלבלים (גם אם השילוט תקין).

בתקופה שגרתי בת"א והיו מגיעים אלי עם רכב, תמיד היו שואלים אותי באיזה צד מותר לחנות - כי בכל מקטע של הרחוב יש צד שונה שמותר לחנות בו,

ולמי שכבר קרא את השילוט, עשה את כל החישובים והבין אם מותר ובאיזה צד הוא יכול לחנות, לא תמיד ברור שיהיה שוני מיד בצומת הבא...

אני חושב שהעיריה חייבת למצוא לזה פיתרון, או פיתרון חלקי בטווח הקרוב, כדוגמת אפליקציה שפשוט אומרת לך בזמן אמת האם מותר או אסור לחנות איפה שאתה נמצא, באיזה צד, עד איזו שעה וכו'...

בהמשך, שימצאו דרך להיפטר מהשילוט המכוער הזה.

פורסם

תודה. כתבתי בקשה לביטול ומחר/תיים אשלח אותה בדואר רשום.

אשתדל לעדכן פה בהתפתחויות, לטובת מי שיתקל בזה בהמשך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמובטח - עדכון.

הבקשה הוגשה באמצעות אתר האינטרנט של עיריית תל אביב. צירפתי אליה את התמונות שצילמתי.

אחרי ציפייה ארוכה, הלינק שקיבלתי במייל, שבו אני אמור לבדוק מה מצב הפנייה, הפסיק לעבוד. התקשרתי היום למחלקת חנייה בעירייה, ונמסר לי שכבר לפני שבוע ניתנה החלטה והדוח בוטל. ביקשתי העתק מההחלטה, וקיבלתי אותו תוך כמה דקות בפקס.

לא עבד הכי חלק, אבל לפחות לא צריך לשלם קנס של 100 ש"ח על כלום.

תודה למי שסייע.

פורסם

תודה על העדכון.

טוב לשמוע שבסופו של דבר הדו"ח בוטל.

עכשיו רק נשאר לקוות שהם יתקנו את השילוט (אם אתה אזרח מודאג אתה יכול להעביר פניה דרך אתר העיריה).

• תוכן חדש...