Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 או פיאט בראבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חודשים רבים מחפש רכב שיהיה הרכב הראשון שלי, ויש לי תקציב של 45,000 ש"ח.

ביצעתי נסיעות מבחן בכמה רכבים ולבסוף הגעתי ל-2 שמספקות את המכלול הכי טוב ונתנו לי את התחושה הכי טובה: פיג'ו 207 ופיאט בראבו.

הפיג'ו הייתה נוחה במיוחד,זריזה ואפילו די חזקה למרות הגיר המיושן שלא הפריע לי יותר מדי.

הפיאט הייתה מדהימה! קודם כל היא יפייפיה, נוחה וצעירה מבפנים, חזקה מאוד ולמרות הדעות השליליות על הגיר הרובוטי שלה, אני דווקא הסתדרתי איתו מעולה ואם בן אדם כמוני בגיל 18 בלי יותר מדי ניסיון מסתדר איתו אז הוא לא בעייתי כמו שחושבים.

את הפיאט בראבו שנת 2009 הדגם המאובזר ביותר(כולל esp בדקתי את זה)

עם 80,000 קילומטר, אני יכול לקנות ב40,000 ש"ח

את הפיג'ו 207 שנת 2008 אני יכול לקנות ב42 אלף עם 39,000 קילומטר(ק"מ תקין בדקתי את זה)

עכשיו מה שמרתיע אותי מלקנות את הבראבו זה עניין האמינות(טורבו, תיבה רובוטית וכו'), מכיוון שהוא לא היה הצלחה גדולה גם בישראל וגם באירופה אז אני בספק איך הוא יתפקד אצלי במשך כמה שנים מכיוון שהוא כבר עכשיו עם ק"מ גבוה(אני לא ייסע יותר מ12 אלף ק"מ בשנה).

כדאי ללכת על הפיג'ו או על הפיאט?

פורסם
אני כבר חודשים רבים מחפש רכב שיהיה הרכב הראשון שלי, ויש לי תקציב של 45,000 ש"ח.

ביצעתי נסיעות מבחן בכמה רכבים ולבסוף הגעתי ל-2 שמספקות את המכלול הכי טוב ונתנו לי את התחושה הכי טובה: פיג'ו 207 ופיאט בראבו.

הפיג'ו הייתה נוחה במיוחד,זריזה ואפילו די חזקה למרות הגיר המיושן שלא הפריע לי יותר מדי.

הפיאט הייתה מדהימה! קודם כל היא יפייפיה, נוחה וצעירה מבפנים, חזקה מאוד ולמרות הדעות השליליות על הגיר הרובוטי שלה, אני דווקא הסתדרתי איתו מעולה ואם בן אדם כמוני בגיל 18 בלי יותר מדי ניסיון מסתדר איתו אז הוא לא בעייתי כמו שחושבים.

את הפיאט בראבו שנת 2009 הדגם המאובזר ביותר(כולל esp בדקתי את זה)

עם 80,000 קילומטר, אני יכול לקנות ב40,000 ש"ח

את הפיג'ו 207 שנת 2008 אני יכול לקנות ב42 אלף עם 39,000 קילומטר(ק"מ תקין בדקתי את זה)

עכשיו מה שמרתיע אותי מלקנות את הבראבו זה עניין האמינות(טורבו, תיבה רובוטית וכו'), מכיוון שהוא לא היה הצלחה גדולה גם בישראל וגם באירופה אז אני בספק איך הוא יתפקד אצלי במשך כמה שנים מכיוון שהוא כבר עכשיו עם ק"מ גבוה(אני לא ייסע יותר מ12 אלף ק"מ בשנה).

כדאי ללכת על הפיג'ו או על הפיאט?

יש פוסט במדור ״רכב כללי״ של אלעד. ממש מהימים האחרונים.

אצלי הרכב השכרה לשעבר. שעבר 70 קיי ברכישה.

לא הסתמכתי על הטיפולים שנעשו עי אלדן. עשיתי טיפול 60 ב75.

ב85 עשיתי 90 וטיימינג.

הא.. הוחלפה תושבת מנוע. זהו.

שיהיה בהצלחה!

יפעע..

פורסם

אין בעיית אמינות כרונית באף אחת מהמכוניות הנ"ל.אני הייתי הולך על הבראבו בגלל הטורבו, המחיר, היא חדשה יותר ופונה לקהל יעד רחב יותר

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אין בעיית אמינות כרונית באף אחת מהמכוניות הנ"ל.אני הייתי הולך על הבראבו בגלל הטורבו, המחיר, היא חדשה יותר ופונה לקהל יעד רחב יותר

תיקח את הרכב שתמצא במצב טוב יותר,בסך הכל שני רכבים טובים.

פורסם
תיקח את הרכב שתמצא במצב טוב יותר,בסך הכל שני רכבים טובים.

שניהם כבר עברו בדיקה במכון, הם במצב מעולה אין משהו יוצא דופן/קריטי.

אבא שלי יותר נוטה לכיוון ה207 כי לדעתו הוא יותר ידידותי לנהגים צעירים, ויותר קל למכור אותו.

אני חושב ההפך.

בכל אופן כנראה ביום חמישי נקנה את אחד הרכבים, אשמח לעוד תגובות

פורסם

ל-207 יש אולי יותר ביקוש, מצד שני גם יותר היצע, כך שבסה"כ - בשני המקרים לא קשה למכור (לגבי מחירון זו כבר שאלה אחרת, ללוי יצחק פתרונים). בפרט אם מדובר ברכב במצב טוב ללא היסטוריית השכרה/ליסינג.

הבראבו אמינה ביותר, המנוע-גיר שלה מככבים, בתצורות שונות, ברכבים נוספים כמו אלפא ג'ולייטה ומיטו, ואבארט. בסה"כ מנוע מאוד מוצלח, אמין, ובעל פוטנציאל שדרוגים (כשתגדל...). 80,000 ק"מ זה לא הרבה לטורבו הזה אם הוא לא עבר טיונינג מיוחד ואם מקפידים באחזקתו (כמו, להמתין 15-20 שניות לפני כיבוי מנוע). בסה"כ זה "יותר רכב" מ-207 - יותר גדולה, יותר מעוצבת, יותר חזקה, ועוד כמה "יותרים".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ל-207 יש אולי יותר ביקוש, מצד שני גם יותר היצע, כך שבסה"כ - בשני המקרים לא קשה למכור (לגבי מחירון זו כבר שאלה אחרת, ללוי יצחק פתרונים). בפרט אם מדובר ברכב במצב טוב ללא היסטוריית השכרה/ליסינג.

הבראבו אמינה ביותר, המנוע-גיר שלה מככבים, בתצורות שונות, ברכבים נוספים כמו אלפא ג'ולייטה ומיטו, ואבארט. בסה"כ מנוע מאוד מוצלח, אמין, ובעל פוטנציאל שדרוגים (כשתגדל...). 80,000 ק"מ זה לא הרבה לטורבו הזה אם הוא לא עבר טיונינג מיוחד ואם מקפידים באחזקתו (כמו, להמתין 15-20 שניות לפני כיבוי מנוע). בסה"כ זה "יותר רכב" מ-207 - יותר גדולה, יותר מעוצבת, יותר חזקה, ועוד כמה "יותרים".

אז לדעתך כדאי ללכת על הבראבו?

יהיה קל למכור אותה בעתיד עם בערך 120,000 ק"מ?(אין לה עבר של ליסינג, וזה הדגם עם הesp)

פורסם

אני מאמין שתוכל למכור בקלות. זה לא שיש אלפים כאלה, תמיד יהיו בעלי משפחות צעירות שיחפשו רכב מרווח שהוא גם זריז וגם נראה טוב. תשמור עליו, תטפל בו במוסכים נורמלים, ולא תהיה לך בעיה למכור (אם בכלל תרצה למכור :) )

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שתי המכוניות הללו אינן להיט מכירות יוצא דופן בשוק המשומשות, לזכותה של הבראבו עומד היצע מצומצם והבנה הולכת וגוברת שמדובר ב"מציאה" יחסית למחירה הזול. קצת מוזר לשמוע שיש בשנת הייצור 09 מערכת ESP, אבל אם בדקת ואתה יודע שכן, לא נותר לי אלא לתקן את המידע הרלבנטי אצלי.

פורסם
שתי המכוניות הללו אינן להיט מכירות יוצא דופן בשוק המשומשות, לזכותה של הבראבו עומד היצע מצומצם והבנה הולכת וגוברת שמדובר ב"מציאה" יחסית למחירה הזול. קצת מוזר לשמוע שיש בשנת הייצור 09 מערכת ESP, אבל אם בדקת ואתה יודע שכן, לא נותר לי אלא לתקן את המידע הרלבנטי אצלי.

הוא עלה לכביש ב2010, לפי מה שהבנתי זה דגם סנסיישן ולא מגניפיקו.

יש בוודאות esp, ביררתי כיוון שאם לא היה האוטו היה נפסל מיידית.

אז למעשה אתם אומרים שאין לו מחלות גדולות כל כך, וכדאי ללכת על הבראבו עם ק"מ יחסית גבוה, מאשר על הפיג'ו 207 עם ק"מ נמוך מאוד?

פורסם

לפחות לפי הידע שלי, שאינו אסמכתא כמובן, אם מדובר בדגם סנסיישן שנת המודל היא 2010 ולא 2009. ההבדלים בין המגניפיקו שהוא הדגם המאובזר ב 2009 לסנסיישן שהיגיע החל בשנת הדגם 2010 בולטים למדי, בראשון ידיות חיצוניות ומסגרת כרום סביב החלונות ומנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה, בשני כל אלו אינם. שוב, זה מה שאני יודע ויכול בהחלט להיות שאיני יודע הכל ולכן אשמח להתעדכן.

פורסם

אמנם אני משוחד והכל (יש ברשותי פיאט), אני בכלל לא מבין את ההתלבטות... זה נשמע כמו no brainer לטובת הבראבו.

רכב יותר מאובזר, יותר מרווח, ייתכן מאוד שיותר אמין (אבל זה כבר לא וודאי), כנראה יותר חסכוני, ולדעתי ככל שהזמן עובר הסחירות שלו ושל אחיותיו עולה ועולה, כי אנשים קולטים עד כמה שהרכבים החדשים של פיאט הם מציאה בשוק המשומשות.

עבור שני הרכבים האלו, אני באמת לא מצליח לחשוב על סיבה ללכת על הפז'ו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אמנם אני משוחד והכל (יש ברשותי פיאט), אני בכלל לא מבין את ההתלבטות... זה נשמע כמו no brainer לטובת הבראבו.

רכב יותר מאובזר, יותר מרווח, ייתכן מאוד שיותר אמין (אבל זה כבר לא וודאי), כנראה יותר חסכוני, ולדעתי ככל שהזמן עובר הסחירות שלו ושל אחיותיו עולה ועולה, כי אנשים קולטים עד כמה שהרכבים החדשים של פיאט הם מציאה בשוק המשומשות.

עבור שני הרכבים האלו, אני באמת לא מצליח לחשוב על סיבה ללכת על הפז'ו.

אני גם לא רואה סיבה טובה להעדיף את הפיג'ו מלבד ק"מ , אבל אבא שלי מפחד שהבראבו מהירה יותר מדי ושאני יעשה שטויות

• תוכן חדש...