Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלכתי לראות רכב לפני מספר ימים ויש כמה דברים שמטרידים אותי רציתי לקבל את חוות דעתכם:

הרכב נראה טוב באופן כללי המנוע שקט ומתקתק בצורה מתוזמנת הייטב,

הבעיה שלי היא:

* הפנסים הקידמיים מבריקים כחדשים עד כמה שידוע לי הם בני 10 שנים ואמורים לדהות או להשרט מעט ויש לי חשד שהוחלפו בעקבות מכה שחטף.

* הרדיאטור הוחלף בחדש

* על הפלסטיקה של כרית האוויר הימנית ישנם שריטות עמוקות

במבט ממכסה המנוע הכל נראה שלום וטוב

הייתי רוצה לדעת האם זה נראה לכם כרכב שעבר תאונה למרות שבעל הרכב טוען שהוא נקי

תודה מראש

פורסם

1. לא ציינת איזה רכב זה.

2. יכול להיות שבעל הרכב קרא את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?375998-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9B%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%AA%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%A0%D7%99-UV-%D7%95%D7%91%D7%96%D7%95%D7%9C

3. יכול להיות שלאשתו של בעל הרכב יש ציפורניים ששרטו את הכיסוי.

על מנת לבדוק את הדברים האלו יש לבדוק את הרכב עצמו, ולא לחכות לניחושים של אחרים בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הפנסים המקוריים צריכים להיות של Hella כמדומני.

אני יודע שהייתה החלפה יזומה של הפנסים בעקבות תכנון לקוי של המקוריים (הפלסטיק הפנימי פשוט נשרף מהחום של הנורה).

אם הוחלפו גם פנסים וגם רדיאטור אז יש סיכוי סביר שהרכב עבר תאונה.

אם המחיר שבעל הרכב דורש נשמע לך סביר, קח את הרכב לבדיקה ואז תדע בדיוק אם הרכב עבר תאונה.

פורסם

אוקיי אני אקבל החלטה אם לקחת לבדיקה או לא, החריטות הן לא של ציפורניים זה ממש כאילו עשו את זה עם מברג

פורסם
אוקיי אני אקבל החלטה אם לקחת לבדיקה או לא, החריטות הן לא של ציפורניים זה ממש כאילו עשו את זה עם מברג

לא נשמע טוב, יש לך מצב להעלות תמונה?

פורסם

ספקולציות מאנשים שאתה לא מכיר, על סמך תמונה שלא העלית לא תעזור לך בכלום.

אם המוכר נראה אמין ברר איתו מה הסיבה, אם ידועה לו, ואם כן - בדוק את האוטו במכון / פחח ואז תדע.

אם נראה לך חשוד מידי, יש סתירות בהסבר המוכר, וחבל לך לבזבז זמן וכסף על בדיקה, חפש אלמרה אחרת, זה לא אקזוטיקה נדירה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...