Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח ללינק להורדת Visual studio 2010\2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מומלץ לשתות קפה ולרחוץ פנים לפני שכותבים בפורום :D

בכל מקרה, הורדה דרך טורנט:

http://bayproxy.me/torrent/7963590/MICROSOFT_VISUAL_STUDIO_ULTIMATE_2012a__ThumperDCa__

זו גרסת ה-ULTIMATE שכבר מגיעה מופעלת. לפני ההתקנה תוודא רק שהסרת כל זכר לגרסאות קודמות של VISUAL STUDIO.

אין לי מושג לגבי ספריית MSDN.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אם אתה סטודנט אני חושב שאתה יכול להירשם ל Dreamspark ולקבל הרבה תוכנות ממיקרוסופט כי כל הגרסאות הפרוצות עלולות להכניס לך סוסים טרויאנים ווירוסים למחשב.

מציע לך לבדוק את הנושא.

פורסם

אולטימייט שמולטימייט.

יש למישהו לינק להורדה של פייתון או רובי? אה, לא?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Expressים הם חינמיים לחלוטין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רובי :)

https://github.com/ruby/ruby

פייתון :)

http://www.python.org/getit/source/

כל מה שאתה צריך עכשיו זה רק sublime text :)

sublime זה סבבה לסקריפט קטן לא יותר מזה. כשאתה כותב מערכת זה כבר לא נוח כי אי אפשר לדבג עם זה כמו בנאדם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

זה לא התחום עיסוק העיקרי שלי , אלא תחביב צד , אבל מניסיוני ברובי - זה לא רע בכלל + משתמשים בזה אצלינו (ולא רק) במערכות דיי מורכבות ככה ש...

(בXcode הכל סבבה :) - גם חינם , אם יש לך מק)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
sublime זה סבבה לסקריפט קטן לא יותר מזה. כשאתה כותב מערכת זה כבר לא נוח כי אי אפשר לדבג עם זה כמו בנאדם.

שום ide לא מסוגל לדבג שפות דינמיות בסגנון פייתון/רובי כמו שצריך.

עם sublime דווקא יצרנו מערכות שלמות ומורכבות, הן ברובי והן בפייתון.

בשביל שפות לא-דינמיות שדורשות כתיבה של עשרות אלפי תווים מיותרים ובמיוחד כאלה -> {} בכל שורה,

מומלץ להיעזר ב-ide.

תודה על הקישורים, ליביור ;-)

- - - - - - - - - - -

עריכה אחרונה:

מתנצל בפעם המיליון על חטיפת השרשור, גרסאות האקספרס עובדות בסדר גמור,

למרות שבחיים לא אבין מדוע המפלצת הזאת דורשת כל כך הרבה מקום על הדיסק.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ד״א גם לשפות כאלו אפשר להשתמש בsublime.

בניתי באמצעותו פרוייקט דיי מורכב בCappuchino (מימוש של Objective C וCocoa שרץ על Javascript)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
PyCharm?

מאתר טעויות הקלדה וזהו, בערך. נתקע מדי פעם (!),

ול-debugger אין ערך מוסף.

שוב, זה בגלל השפה. duck typing וכיו״ב.

• תוכן חדש...