Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע חזרתי מחילופי סטודנטים בגרמניה, לפני שטסתי מכרתי את הפולו המקסימה והשמורה שלי

וכעת כשחזרתי המצב הכלכלי מקשה עליי מלקנות שוב רכב.

אבא שלי החליט להיות נחמד והחליט לתת לי את האוטו שלו (הונדה סיוויק 2001 ES אוטומט עם סאנרוף ומגנזיום)

זה כמובן מאוד עוזר לי.. רק שאיך אתאר את זה בעדינות... הרכב לא שמור בעליל.

היום הכנסתי אותו למוסך להחליף משולשים שהיו גמורים (14 שנים עם אותם משולשים) הבולמים גם גמורים צריך להחליף צמידים.. ולא חסר מה לתקן מפה ועד הודעה חדשה.

הרכב הזה אמור לשרת אותי לשנתיים הקרובות בעיקר לנסיעות למכללה ולבילויים.

עכשיו האוטו מטונף לחלוטין ומוזנח גם מבפנים, אני אצטרף לפה תמונות גם חיצוניות וגם פנימיות.

התקציב שלי דל אבל הידיים שלי יודעות לעבוד לא רע אם יש מישהי שידריך אותי או יפנה אותי למדריכים טובים

אשמח לתת לאוטו הזה קצת יותר תחושה נעימה.. להיפטר מכל הריח של הסיגריות באוטו ובכללי לסדר כל מה שאפשר לעשות בשני ידיים או בתקציב דל.

הנה התמונות - מצטער מראש (כמובן שמחר אני אשטוף ואשאב ואנקה ברמה הבסיסית אבל אשמח לטיפים מפורטים יותר)

הבטריה בטלפון נגמרה לי באמצע אז תמונות של הדשבורד והמושבים הקדמיים אין כרגע אבל הם במצב מזעזע אני אצלם מחר ואעלה לפה

photo 1.jpgphoto 2.jpgphoto 5.jpgphoto 4.jpgphoto 3.jpgphoto 1.jpgphoto 2.jpgphoto 3.jpg

פורסם

היי מדבר גם סטודנט תפרן.

בגדול אין הרבה מה לעשות מבחינה קוסמטית חוץ מלצבוע כי הלכה שרופה (הקילופים על מכסה המנוע והקורות),יש קילופים בפגושים שלא ניתנים לתיקון ביתי חוץ מצביעה.

מצבו של הפנים די טוב,תן שאיבה של המושבים וכל השאר זה יראה כמו חדש.

לדעתי תחפש איזה פחח בכפר כלשהו שיעשה לך את העבודה עבור מחיר מזומן (שחור כמובן).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת שהמצב בפנים על הפנים.. לא צילמתי את הקדימה.. מחר אצלם... כל הפלסטיקה במצב ממש על גרוע =\

היי מדבר גם סטודנט תפרן.

בגדול אין הרבה מה לעשות מבחינה קוסמטית חוץ מלצבוע כי הלכה שרופה (הקילופים על מכסה המנוע והקורות),יש קילופים בפגושים שלא ניתנים לתיקון ביתי חוץ מצביעה.

מצבו של הפנים די טוב,תן שאיבה של המושבים וכל השאר זה יראה כמו חדש.

לדעתי תחפש איזה פחח בכפר כלשהו שיעשה לך את העבודה עבור מחיר מזומן (שחור כמובן).

פורסם

היי, לפי המדבקה על הלוחית רישוי אני מבין שאתה מרחובות.

אם אתה מעוניין אני יכול לעזור לך בנוגע לניקוי הפנימי, אני גם מרחובות ומתעסק בעיקר בדיטיילינג פנימי.

בקשר לחיצוני איןהרבה מה לעשות עם לכה שרופה.

תפנה אליי לפרטי אם אתה מעוניין

פורסם

ממה שזה נראה זה בהחלט בר תיקון רק שזול זה לא בטוח יהיה.

לדעתי פנים הרכב נראה במצב לא רע- שאיבה מאסיבית, שימוש בחומר מחדש ריפודים וניקיון יסודי של הדשבורד והדיפון בדלתות יעשה את העבודה,

לגבי החוץ- נתחיל האופטימי- את הג'אנטים אני ממליץ לפרק ולנקות אותם עם חומר מסיר שומנים (חומר שאני לא ממליץ עליו בשימוש גבוה

אלא רק לפעולה חד פעמית כדי לנקות את כל הפיח והלכלוך שהצטבר מלא נוקה הרב מאוד זמן),

לפנסים אפשר לעשות חידוש קל אף על פי שהם לא נראים במצב רע ולסיום קצת פחות אופטימי- פחחות וצבע.

אתה תצטרך ללכת לפחח שיבצע את העבודה הזו כי זו לא עבודה שאפשר לבצע בבית.

יש כאן לכה שקופה, שריטות וחריטות שרק עם עבודת פחחות וצבע יעלמו ויעניקו לרכב מראה חדש.

אני מכיר פחח מעולה ברחובות שנמצא ממש צמוד למוסך שבו הרכב הזה טופל.

ממליץ לך לקפוץ לברר אם אתה מעוניין.

מחכה לשמוע מה יעלה בגורלה של ההונדה הזו. מכונית יפייפיה.

שלומי.

פורסם (נערך)

אחת הפעולות הראשונות שאני עושה בקניית רכב יד שנייה במידה ועישנו ברכב

זה ניקיון יסודי להסרת הריח. (לא מסוגל לנהוג עם ריח סיגריות ברכב)

הפעולה מחייבת ניקיון עם חומר ניקוי ביתי או יעודי. נקה את הריפודים,שטיחים

מאפרות לשטוף בבית במים חמים וסבון,תקרה (חשוב מאוד) דלתות,דשבורד –בקיצור כול פנים הרכב

תשאיר את הרכב פתוח לייבוש מלא של הנוזלים + הוצאת הריחות של הסיגריות.תמיד זה עוזר.

אני חוזר על אותה פעולה פעמיים בהפרש של שבוע.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

תודה לכולם על התגובות :) אשמח לעוד... אני אעשה את זה בשלבים לאט לאט לפי התקציב...

אני מעוניין להתחיל קודם כל מהפנים אח"כ אתעסק עם פחחות וכד'...

מחר אעלה תמונות של הקדימה ואשמח אם תוכלו להמליץ :)

אגב, אפשר לפרק את הכסאות הקדמיים לגמרי להוציא, לשטוף ולהשאיר בחוץ להתאוורר?

תודה!

פורסם

כדיטיילר, אני מטפל בריחות רעים ובפרט של סיגריות בעיקר עם ניקוי קיטור עמוק בכל חור אפשרי, ניקוי עם חומרים קונבנציונאליים ולבסוף ריסוס חומר מנטרל ריחות קבוע (כזה שמפרק ריחות ולא רק מסתיר אותם, דוגמת הMeguiars Odor Eliminator). לאחר הטיפול הזה, בד"כ הריחות נעלמים.

לגבי פירוק המושבים - אפשר, ואף רצוי שכן לא מדובר בעבודה קשה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לפני שאתה מפרק מושבים שים לב אם יש חיבור של כרית אוויר לכסא, אם כן נתק קודם את המצבר של הרכב ורק אז פרק את הכסאות. חבל שייפתחו לך הכריות ואז תכנס להוצאה ענקית שלא חשבת עליה בכלל. בהצלחה!

• תוכן חדש...