Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נורות בלוח שעונים

g00n
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברה.

אני בעל פורד פוקוס מאושר. אבל לאחרונה מציק לי לוח שעונים ( 2 מתוך 4 נורות נשרפו ). אני רוצה ( חייב ) להחליף אותם וגם לשים במקום נורות בהירות פשוטות משהו הרבה יותר חזק וצבעוני. לדוגמה בצבע ירוק חזק או אולי לבן בהיר או שילוב של כחול-לבן ( אם אפשרי ).

אבל הבעיה שאין לי מושג איזה מוסך עושה את זה אצלי באזור אך חשוב שלא רק יעשו אלא יעשו טוב, כי שמעתי שזה תהליך מסובך ואם לא עושים את זה נכון אז שעונים יתחילו להראות מידע לא נכון וכו.

אני גר בקריות. רלוונטי רק מוסכים באזור חיפה-קריות-עכו.

יש רעיונות??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כעיקרון אתה צריך לפנות למכון ספידומטרים. לצערי אני לא מכיר כאלו באזור שלך אלא רק באזור המרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל חשמלאי טוב יבצע בלי שום בעיה

מיד לאחר הרכבה תבדוק שאף אחד מהשעונים לא "השתגע" ושכל הנורות דלוקות... זה הכי חשוב (מחווני כיוון\דלק\חום מנוע...), בד"כ לא ניתן להחליף סוג נורה רק דגם זהה אבל חדשות יפתרו את הבעיה , מומלץ להחליף את כולן במידה וכבר פותחים את לוח השעונים.

תהנה ושתאיר דרכך :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל חשמלאי טוב יבצע בלי שום בעיה

מיד לאחר הרכבה תבדוק שאף אחד מהשעונים לא "השתגע" ושכל הנורות דלוקות... זה הכי חשוב (מחווני כיוון\דלק\חום מנוע...), בד"כ לא ניתן להחליף סוג נורה רק דגם זהה אבל חדשות יפתרו את הבעיה , מומלץ להחליף את כולן במידה וכבר פותחים את לוח השעונים.

תהנה ושתאיר דרכך :)

ממש ממש ממש תודה! את האמת אתה אפילו גרמת לי לחייך. כאלה נימוסים והסברים.. WOW. משפת אחרון בכלל עשה לי את היום. תודה גבר =)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...