Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בפעם האחרונה יישמתי (ישירות על הצבע, אחרי ניקוי עם 7% IPA) שתי שכבות של קולונייט- שהחזיק לי קצת יותר מ-4 חודשים.

זה נורמאלי?

יש ואקס שנותן עומק והגנה דומים ל-845 ומחזיק יותר זמן?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

4 חודשים מ845 זה הגיוני וטוב.

יש ואקסים שנותנים הגנה ארוכה וטובה יותר,אבל הם בדרך כלל וקסים HI-END והם בין די יקרים לממש יקרים.

יש ואקס אחד שנותן מראה הרבה יותר רטוב ומרשים מקולונייט והגנה דומה=VICTORIA CONCOURS,למען האמת כל הואקסים של VICTORIA מדהימים,והעניין שהם זולים.

פורסם (נערך)

יש מצב לקישור?

זה וקס נוזלי או משחה? העבודה איתו גם פשוטה כמו עם הקולונייט?

אפשר גם קישור למשהו סביר שמחזיק יותר זמן?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

תודה.

נראה מעניין אבל זה באמת נותן את אותה העמידות כמו הקולונייט?

יש שם את הקאוס שמכיל כל מיני פולימרים שנותנים עמידות גבוהה (לפה מה שרשום בתיאורים). יש לך מושג אם הוא אמור לתת גם את הברק\ עומק לצבע?

ולכמה זה אמור להספיק? נראה לי שזה ממש יקר- גם אריזה קטנה יחסית, גם ממליצים לשים 3 שכבות כל פעם, וגם עולה 28 פאונד לחבילה... קולונייט עולה 16 פאונד לחצי ליטר ומספיק ללפחות 10 מכוניות, כששכבה אחת דקיקה זה כל מה שצריך. זה לא קריטי אם הוא באמת יותר עמיד

אגב, חזרתי עכשו משטיפה של הרכב שלי (היה קצת טיפטופים לפני איזה שבוע שהשאיר נקודות ג'ינג'יות על כל הרכב :mad2:)

קצת פורנו לשבת... נחשו איפה שמתי קצת וקס? :-D

2014-01-31 16.26.00.jpg

פורסם
לאנגלים משום מה יש נטייה מוזרה לפוצץ בשכבות הגנה.

לא מבין למה ההגזמה.

הם לא מפוצצים.

אם תמרח שלוש שכבות של וקס תקבל יותר עמידות,וגם מראה יותר רטוב לאורך זמן.

פורסם (נערך)
תודה.

נראה מעניין אבל זה באמת נותן את אותה העמידות כמו הקולונייט?

יש שם את הקאוס שמכיל כל מיני פולימרים שנותנים עמידות גבוהה (לפה מה שרשום בתיאורים). יש לך מושג אם הוא אמור לתת גם את הברק\ עומק לצבע?

ולכמה זה אמור להספיק? נראה לי שזה ממש יקר- גם אריזה קטנה יחסית, גם ממליצים לשים 3 שכבות כל פעם, וגם עולה 28 פאונד לחבילה... קולונייט עולה 16 פאונד לחצי ליטר ומספיק ללפחות 10 מכוניות, כששכבה אחת דקיקה זה כל מה שצריך. זה לא קריטי אם הוא באמת יותר עמיד

אגב, חזרתי עכשו משטיפה של הרכב שלי (היה קצת טיפטופים לפני איזה שבוע שהשאיר נקודות ג'ינג'יות על כל הרכב :mad2:)

קצת פורנו לשבת... נחשו איפה שמתי קצת וקס? :-D

[ATTACH=CONFIG]369146[/ATTACH]

אתה מזכיר לי ישראלי שהוא קונה רכב חדש,הדבר הראשון שמעניין אותו זה מה יהיה המחיר שהוא ימכור..

לא צריך להסתכל על רכישה של חומרי דיטיילינג כעיסקה מסחרית.

אתה לא יכול להשוות את המראה שה845 נותן לזה של הוקסים של ויקטוריה,במיוחד הCONCOURS,אפילו במבחן העמידות הויקטוריה טוב יותר.

לי באופן אישי יש את כל הוקסים של ויקטוריה חוץ מההייבריד שהיה לי ומכרתי כי לא אהבתי אותו,שייגמרו לי אני יקנה עוד למרות שיש לי עוד אחרים.

ה845 בהחלט וקס חביב + אבל לא צריך לדבוק בוקס אחד וללכת איתו כל הזמן,תנסה דברים אחרים,אתה תאהב מה שתגלה.

דרך אגב,אהבתי את הצבע של הרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

דבר ראשון- תודה :)

דבר שני- הכי חשוב לי בוקס זה ההגנה והעמידות. ובמחיר הגיוני- תמיד אפשר לקנות משהו יקר שיהייה יותר טוב, השאלה כמה יותר יקר וכמה יותר טוב.

אני לא מצפה שמוצר שעולה פי 4 יהייה פי 4 יותר טוב, אבל אם מהקולונייט אני מקבל 4 חודשים של הגנה (ויש מצב שיותר כי הזמנתי לפני שבוע אוטוגלים SRP שיהייה בסיס כנראה יותר טוב מ...כלום), אני מצפה לקבל 6-7 חודשים של הגנה לפחות מהמוצר היקר יותר (כולל עמידות בשטיפות, כן?).

במחיר של הויקטוריה אני יכול לקנות את הקולונייט 476 (אפילו זול יותר) וקבל הגנה אפילו יותר ממושכת (עם כרטיס חופשי חודשי לפיזיוטרפיה) אבל אני לא קונה אותו כי ממה שהבנתי הוא לא נותן את הברק של ה845.

אם אתה אומר שהויקטוריה, נגיד עם שתי שכבות (בכל זאת לא יורד פה גשם כל יומיים), יחזיק לי חצי שנה (אחרי הכנה עם פלסטלינה, שטיפה עם פיירי ושכבת SRP) אני אשקול לקנות אותו- אחרת זה לא משכנע (אגב, ראיתי את הגלריית תמונות ששמו בCYC למוצר והתוצאה מדהימה פשוט). בCYC כתוב שהוא עמיד "יותר מחודשיים".

זה מתאים בכלל לצבע מטאלי? ממה שכתוב הוא מיועד יותר לצבעים כהים ואחידים (solid)

(ולא ממש הבנתי איך קשור ערך המכירה... אני לא מוכר פה שום דבר- אני מחפש מוצר יעיל בשקלול עלות- תועלת)

פורסם

מחכה לראות קצת תמונות של ה-SRP הזה (מאיפה הזמנת?) האם יש לך בכלל סווירלס כדי שנראה אם הוא קצת ממלא\עושה להם משהו ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הזמנתי מאיביי - http://www.ebay.co.uk/itm/Autoglym-SUPER-RESIN-POLISH-500Ml-Cleaner-Sealant-Shine-Easy-Use-Car-Maintenance-/400480162019?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160

(שים לבשרשום שזה הנוסחא החדשה)

ויש קצת וירלים וכמה שריטות\ שחיקות שאני מקווה להעלים בעזרת זה ואולטימייט קומפאוד.

רק זה לא קשור כל כך לנושא אז פעם הבא לפרטי ;)

• תוכן חדש...