Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי אתמול במגרש רכבים והציעו לי סוזוקי סוויפט GLX 2010 מליסינג תפעולי. נהג יחיד ובהסטוריית טיפולים רק טיפולים שגרתיים. הוא רשום כיד ראשונה הקילומטרז הוא 74000 קמ. המחיר מחירון הוא 67000שח ללא שיקלול. הם דורשים 62אלף והורדתי אותם ל60.

האם העסקה משתלמת? כמה מורידים בדרך כלל מהמחירון מליסינג תפעולי? האם מורידים יותר מ10 אחוז?

אשמח לטיפים איך להוריד אותם יותר במשא ומתן.

עריכה אחרונה על ידי adilevy20
פורסם

אין דבר כזה "כמה מורידים בדרך כלל". יש רכבים שמורידים להם 40 אחוז ממחיר המחירון (למשל שברולט קרוז) ויש רכבים שמורידים להם 0 אחוז ממחיר המחירון (למשל טויוטה פריוס עם קילומטראז' נמוך). לוי יצחק, שמאי הרכב הלאומי, בדק ומצא שהממוצא של הבדרך כללים האלו הוא 12 אחוז.

 

טיפים כדי להוריד אותם יותר?

1. תבוא עם כסף מזומן. לא מימון, לא תשלומים, בטח שלא טרייד אין. מזומן.

2. תמצא הצעה נגדית זולה יותר מחברת ליסינג אחרת לרכב דומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר 60 אלף הוא למזומן ללא מימון. האם לדעתכם העסקה משתלמת ספציפית לסוויפט?

האם ברשיון רכב תופיע חברת הליסינג כבעלים קודמים?

ומה ההבדל בין ליסינג תפעולי לרגיל מבחינת אחוז ההורדה?

אני מתכוון למכור את הרכב עוד 3 שנים בערך, ומפחד לספוג הורדה גדולה בשוק הפרטי.

פורסם

המחיר סביר, בהנחה שהרכב במצב תקין וללא בלאי חריג או תאונות. כמובן שאם יש פגיעות בגחון, חורים של סיגריות במושבים וכיפוף ברצפת תא המטען מאחור - המחיר לא סביר למרות הנתונים היבשים שציינת.

 

ברישיון הרכב יופיע השכרה/החכר, שזה מציין שהרכב היה בליסינג אבל לא מציין אם מדובר בליסינג רגיל או ליסינג לא רגיל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...