Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה של רועי הזכירה לי שרשור שהעלה צוקרמן עם לינק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2981799,00.html

שימו לב לתגובה 173.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה.

פעם אחרונה שצחקתי ככה זה כאשר ראיתי יאשה ערום.

נ.ב.

אל תשאלו אותי איך הגעתי למצב כזה. ג'נטלמן אף פעם לא מגלה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

סיפור דומה קרה לשכן שלי עם קסארה 99-2000.

הוא חזר מת"א, עלה הביתה לקרוא לאשתו והבת, איך שהם נכנסים לאוטו הוא קולט שעולים אדים מהמכסה מנוע. הוא ניסה לפתוח מכסה ואז התחיל לצאת ממש אש מהמנוע.

מה שמצחיק זה שהאוטו חזר מפחחות איזה שבוע לפני השריפה.

סוף דבר זה שהוא קיבל מחירון והנחה של 15% בקניית רכב חדש מהחברה.

הוא קנה C3 1600, מרוצה עד השמיים.

נ.ב. מהתמונות נראה שכיוון הגלגלים הקדמיים זה לכיוון המדרכה, זה נראה כאילו הנהג חנה ברוורס, ואז

התקדם חזרה לכיוון המדרכה.

מוזר.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ' date=' לאבא של חבר קרוב שלי קראה משהו שעדיין לא ברור לנונו וכך זה הוביל לפיצוץ ושרפה של האוטו ...[/b']

לקראת הערב אבא של חבר שלי נסעה הביתה עם משפחתו לביתו, וכמעט כשהגיע ,כבר קרוב לבית ,שמעה באמצע הנסיעה קליק חזק ומוזר מתחת למכסה מנוע, תוך כדי הבהלה הנהג נתן ברקס וחנה את האוטו בצד וביקש מכולם לצאת מהאוטו בדחיפות לאחר מכם האוטו עלה באש, האנשים הספיקו לצאת בזמן ולמזלינו אין נפגעים , רק חבל על האוטו "ניסאן אלמרה" שנת '99 יד ראשונה מלוקקת ושמורה באהבה, עכשיו רק ניתן לקבל מחירון של האוטו ובכסף הזה אי אפשר למצוא אלמרה כזאת במצב דומה ...

יותר מאוחר הגיעה משטרה ומכבי אש שעזרו לכבות את האש שעלתה בתוך הרכב.

נהגים תזהרו מהמקרים דומים ולא צפויים , מקווה שזה מקרה אחרון וטוב שהוא יסתיים בלי מוות אלה רק עם כאב וצער על האוטו !

זה קרה באשקלון?(או באיזור?)

פורסם

ראיתי את הרכב כשעברתי היום ליד הקניון,הייתי בטוח שזה איזה התנקשות באיזה עבריין או משהו..

וכן זה באשקלון,ליד קניון "לב אשקלון".

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אוקיי נו חבר'ה...

איפה יבואו כל זקני הפורום שיסבירו את הסיבות לתופעות האלה???????

חלאס עם סיפורים של סבא שלי/שכן שלי/אחיה של אחותו של חבר שלי....

הסברים בבקשה מי שיודע!!

Honda hornet 600

פורסם
אוקיי נו חבר'ה...

איפה יבואו כל זקני הפורום שיסבירו את הסיבות לתופעות האלה???????

חלאס עם סיפורים של סבא שלי/שכן שלי/אחיה של אחותו של חבר שלי....

הסברים בבקשה מי שיודע!!

מספיקה דליפה קטנה של דלק על הסעפת פליטה ע"מ שזה יקרה.

פורסם

לפני כשבוע האוטו עבר טיפול במוסך , והחליפו את פילטר דלק , קיימות דעות שאולי לא הבריגו אותו עד הסוף או כל סיבה אחרת שדומה לזה .

מה שמוזר מכל הסיפור הזה שביום שישי בלילה (יום לפני המקרה) לאותו האבא (הנהג) היה חלום שגנבו לו את האוטו, ולאחר יום ראיתם מה קרה ...

מש"ק זרזור

פורסם

היה לי מקרה דומה.

לאמא שלי היתה פיאט 127 שנת 84' מברזיל, 1050 סמ"ק, יד ראשונה עם 117000 ק"מ. שמורה מאוד!!

שבוע לפני ראש השנה בשנת 2000 (16 שנה שהרכב היה על הכביש) היא לקחה אותו לטיפול 10,000 במוסך.

בערב היא נהגה ברכב ושהגענו לרמזור המתנו. פיתאום המנוע התכבה (נורת המצבר+ שמן נדלקו) וישר התחיל לצאת עשן ממכסה המנוע. יצאנו מהרכב והתרחקנו ואח"כ הוא התחיל לעלות באש.

אדם נחמד שעבר במקום כיבה את השריפה ע"י מטף כיבוי. התברר שהסיבה לשריפה היתה בגלל שהמוסכניק האידיוט לא סגר את הפילטר דלק. הנזקים היו קטנים: מכסה פילטר, חוטי הצתה וחוטי חשמל למניהם, מצבר וצביעת מכסה המנוע. המוסכניק תיקן את הרכב לגמרי על חשבונו ומכרנו את הרכב.

עכשיו, 4 שנים אחרי הרכב הנ"ל זרוק באיזה מגרש גרוטאות לאחר שהבעלים החדשים הרסו את הראש מנוע.

פורסם

שראיתי את הדבר הזה, התמונות המחרידות האלה. אלוהים יודע מה היה קורה אם הם לא היו מספיקים לצאת מהאוטו.

בימים כאלה - טוב שיש לי דיזל.

פורסם

אני היחידי שחושב שרכב תקין לא אמור לעלות סתם באש? ( טוב נו חוץ מפורדים מסוימות שהפכו לאגדה ולמיתוס קמצנות הביטוח וחברות הרכב בארה"ב )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז המסקנה זה שפילטר הדלק לא היה מוברג?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אז המסקנה זה שפילטר הדלק לא היה מוברג?

לא.... המסקנה היא:

אין אין אין כמו דיהוו משופרת :lol:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

שלום לכולם שוב , לכל התעניינים , התקבלו התוצאות של החקירה בקשר לשריפה שקרתה, הסיבה היא : פילתר דלק אינו מקורי שהחליפו בטיפול האחרון , אז עכשיו הביטוח טובע את המוסך שבו טופל האוטו ... חבל שבגלל טימטום וחיסכון לא במקום של אנשים, אחרים מעבדים את האוטו האהוב והשמור בשנייה ...

תזהרו אנשים, יום טוב לכולם !

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...