Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי השבוע יונדאי אי30 ובבדיקה יצא שצריך להחליף זוג צמיגים אחוריים והם גם די ישנים - שבוע 32 09

יש כרגע מבצע בפנצריה בראשון על הצמיג של דאנלופ - SPLM703, בקניה של 4 צמיגים כל אחד יוצא ב250.

האם הצמיג הזה טוב? הבנתי שהוא גם צמיג ספורט - מה זה צמיג ספורט? איזה עוד צמיגים מומלצים יש עד מחיר של 300 לצמיג?

תודה ושבת שלום

פורסם

שלום.

לא מדובר בצמיג ספורטיבי - צמיג בסיסי לנסיעה רגילה .

המחיר כן טוב. חשוב לבדוק תאריכים על כל אחד מהצמיגים, שלא יהיו ישנים.

אפשרויות נוספות (לא רעות) בתקציב שלך הן FALKEN ZE912 או TOYO CF2\1.

אני הייתי בוחר ב TOYO.

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=0&r=15&a=65&s=185&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כי העדיפות בקניה היא צמיג ממדינה עדיפה בתוצרת (יפן/גרמניה/צרפת/אנגליה עדיפות על פולין/תורכיה/סין).

וטריות הצמיג גם חשובה כי תמיד רצוי לקנות צמיג טרי ככל הניתן.

פורסם
שלום

רכשתי השבוע יונדאי אי30 ובבדיקה יצא שצריך להחליף זוג צמיגים אחוריים והם גם די ישנים - שבוע 32 09

יש כרגע מבצע בפנצריה בראשון על הצמיג של דאנלופ - SPLM703, בקניה של 4 צמיגים כל אחד יוצא ב250.

האם הצמיג הזה טוב? הבנתי שהוא גם צמיג ספורט - מה זה צמיג ספורט? איזה עוד צמיגים מומלצים יש עד מחיר של 300 לצמיג?

תודה ושבת שלום

תתן בבקשה את פרטי הפנצריה שמתקינה דנלופ ב 250 ש"ח .

אני מחפש זוג ובמחיר הזה מצאתי רק סיניים עלומים.

תודה

פורסם
תתן בבקשה את פרטי הפנצריה שמתקינה דנלופ ב 250 ש"ח .

אני מחפש זוג ובמחיר הזה מצאתי רק סיניים עלומים.

תודה

או שמדובר בצמיגים ישנים...

פורסם

אלה המידות של האינספייר.

אני התקנתי יוקוהאמה C drive II ואני לא ממליץ אם בידוד רעשים חשוב לך, הם הפכו להיות רועשים אחרי כחצי שנה.

משאר הבחינות צמיג מעולה לעומת ההנקוק שהותקנו במקור.

פורסם

גם אני חיפשתי צמיגים במידות הנ"ל.

כשפניתי לפנצריה בראשון שמפרסמת באינטרנט דנלופ ב-250 ש"ח, ענו לי שבדיוק היום הורכבו הצמיגים האחרונים,

ושהם בעצם מתוצרת אינדונזיה. וישר הציעו לי צמיגים אחרים(כן שיטת שיווק שחוקה).

בשיחה עם בעל פנצריה, נאמר לי כי הדנלופ הנ"ל מיוצרים למדינות העולם השלישי, ולא מתקרבים לדנלופ האנגלים באיכות, יותר נכון דומים למותגים הסינים (הנחותים שבהם).

מחירים לצמיגים הנ"ל שלא סינים נעים מ-270 ש"ח וצפונה לצמיג.

• תוכן חדש...