Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נהיגה רגוע בירושלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי כבר רשיון הרבה שנים, לא צריך שיעורים ותיאוריה (ע"פ חוק), צריך רק מספר שיעורים מצומצם (לא יותר מ2-4) להתרגל לאוטו והופה לטסט.

מחפש המלצה למורה שפשוט יתן לי לנהוג בלי כאבי ראש ובלי לנסות "לחנך" אותי, חשוב לי מאוד שיהיה רגוע ולא מ"הצועקים" כי אני נוטה להתרגז בחזרה וזה לא טוב.

שם + טלפון, יתקבלו בברכה.

תודה :)

פורסם

אבא שלי עכשיו חידש את הרישיון שלו (מותאם לנכה) אצל בחור בשם שלי (Shally, לא Shelly) והיה מאוד מבסוט ממנו.

אני יודע שהוא מלמד נכים, לא יודע לגבי לא נכים.

אבא שלי מאוד ממליץ

אם אתה מעוניין, תשלח לי הודעה פרטית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שלי תותח! אבל הוא מחנך.. ופותח השרשור מחפש מישהו שייתן לו פשוט לנהוג שעתיים וירשום שהוא עשה שתי שיעורים..

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

אמנם זה מלפני שנות דור (14 שנה) אבל היה לי בי-ם מורה מצויין שקט ונחמד . חפש בחור בשם יוסי מורלי . ממליץ עליו בחום

חבר,אתה חופר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי

מקפצת מהעבר להגיד תודה

למדתי בסוף אצל בחור בשם גבי, זה המספר שלו: 052-263-9588

2 שיעורים וטסט - 600 שקל, עברתי טסט ראשון ונסגר הסיפור.

ממליץ ממש בחום, אחלה בן אדם, עבר אתי על הרבה דגשים ששוכחים עם השנים - וחשובים לטסט, וגם המחיר היה סביר.

פורסם
היי

מקפצת מהעבר להגיד תודה

למדתי בסוף אצל בחור בשם גבי, זה המספר שלו: 052-263-9588

2 שיעורים וטסט - 600 שקל, עברתי טסט ראשון ונסגר הסיפור.

ממליץ ממש בחום, אחלה בן אדם, עבר אתי על הרבה דגשים ששוכחים עם השנים - וחשובים לטסט, וגם המחיר היה סביר.

גבי זזון במקרה?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

דוד כהן - 050-550-5838

מורה מאוד רגוע סבלני ומצחיק

אני מאוד נהניתי איתו בשיעורים גם מעבר ללימוד עצמו

ממליץ בחום

• תוכן חדש...