Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדינה דמוקרטית הבחור התנהג בסדר גמור, וחזר ואמר שזו לא הפעם הראשונה שעושים לו את זה,

מעניין איך אתם הייתם מגיבים במצב כזה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקרים כדוגמת המקרה הבא דווקא מוצדקים לחלוטין מבחינתי.

OH41UBohi30 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מאיפה אתה יודע?

אתה מכיר את המקרה אתה מכיר את הבחור?

אל תזרוק שטויות לאוויר מבלי להכיר את המקרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
וחזר ואמר שזו לא הפעם הראשונה שעושים לו את זה

נשאלת השאלה למה זאת לא הפעם הראשונה שמחפשים אצלו?

סתם נטפלים אליו?

זובי

רק מהדיבור שלו ומבלי לראות איך הוא נראה אתה יכול להבין שמדובר באבו עלי ערס צעצוע שחושב שכל העולם וכל הממסד נגדו, "מחפשים" אותו ונטפלים אליו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

והנה כמו שהתהליך נעשה במדינה מתוקנת:

שלב א' : מפגישים בין הרכב לכלב גישוש או מכשיר מריחן שמגלה שאריות סמים. במקרה ואכן יש חשד עוברים לשלב ב'.

שלב ב': מעבירים את הרכב החשוד במכשיר שיקוף גדול (כמו שיש בנמלים ומעברי גבול) כדי למצוא סמים מוחבאים.

שלב ג' : אם אכן יש חשד להמצאות סמים מפרקים את האזור הספציפי שהופיע בשיקוף כחשוד, מוצאים את הסמים ונגמר הסיפור. חשוב לציין שהפירוק עצמו נעשה בסביבה ייעודית עם כלי עבודה של מוסך ולא שחיטה כמו שנראה בכתבה המקומית.

:|

זמין 8)

פורסם
נשאלת השאלה למה זאת לא הפעם הראשונה שמחפשים אצלו?

סתם נטפלים אליו?

זובי

רק מהדיבור שלו ומבלי לראות איך הוא נראה אתה יכול להבין שמדובר באבו עלי ערס צעצוע שחושב שכל העולם וכל הממסד נגדו, "מחפשים" אותו ונטפלים אליו.

זה מאוד קל להגיד את זה. אבל יש לא מעט מקרים שהשוטרים נחפזים לבצע חיפוש כולל פירוק של חלקים מהרכב,

והכל כמובן באמצע הרחוב, לעיני עוברים ושבים. נכון, יש מקרים שיש חשד, אבל לא כל אחד שיש לו עבר פלילי,

צריך להיות מושפל ומוטרד בצורה חוזרת שוב ושוב. נראה אם היית עובר דבר כזה 3 פעמים ברצף, אם היית מדבר

בסובלנות לשוטרים.

במקרה אני מכיר מישהו שיש לו עבר פלילי על שימוש בסמים. ממש לא איזה עבריין כבד, אבל יש לו עבר פלילי שרשום

במחשב, וכל ניידת שהיתה רואה את מספר הרכב שלו ומקלידים במסוף, היו עוצרים אותו, ומפרקים לו את הרכב,

בצורה הכי משפילה שיש, וכמובן שלא היו מוצאים כלום. פעם עברתי ברחוב וראיתי אותו עומד עם דמעות בעיניים,

ומבקש מהשוטרים שלפחות יסעו אחריו למקום צדדי ולא ליד כל השכונה. כמובן ששמו עליו *ין, כי הוא עבריין עם עבר

פלילי, לא?! בסוף הוא העביר את הרכב על שם קרוב משפחה שלו, רק שלא יהיה על שמו, שלא יעצרו אותו פעמיים

בשבוע לחיפוש.

גם אם אדם עשה עבירה ושילם עליה את המחיר, צריך לאפשר לו לחזור למוטב, ולא למרר את חייו לעד

פורסם

אף אחד לא מפרק רכבים לחשודים בשימוש, מפרקים רק לחשודים בסחר, ולא רק סמים, גם אמל"ח.

הרישום הפלילי אמור לסמן אותך כעבריין גם אם סיימת לרצות את העונש, וזה בסדר גמור, זה חלק מהמודיעין (מה שנקרא בעגה "סיכול ממוקד").

פורסם

אני אומר לך מה שאני יודע, והיו מפרקים לו את הרכב כל שני וחמישי.

והוא לא היה סוחר, ולא הואשם בסחר. וגם אם מישהו הואשם בסחר,

זו לא סיבה לפרק לו את הרכב כל שבוע ללא סיבה מוצדקת.

אחר כך לא מבינים למה גם מי שרוצה לחזור למוטב לא יכול לעשות את

זה.

אותו בחור חזר למוטב, והוא עד היום באותו מקום עבודה שמצא, וחי את חייו

בלי להזיק לאף אחד. אם היה מישהו שהיה יכול לפגוע בחזרה שלו למוטב זו

התנהגות המשטרה. זה הגיע למצב שהיו עוצרים אותו לבדיקה, כבר כל השכנים היו

באים בתלונות לשוטרים, שיעזבו את הבחור, שכבר שיגעו אותו, ושיתנו לו

לחזור למוטב, ויפסיקו להטריד אותו.

פורסם

שוב אני אומר, לא מפרקים רכב אלא אם יש סבירות גבוהה שתמצא שם משהו (אין "מכסת פירוק רכבים" כמו שיש לתנועה), השוטרים מעדיפים לשבת בניידת ולישון מאשר לעמוד בחום עם כלי עבודה ולהתחיל לפרק.

אני לא יודע על מה הוא הורשע, ולמען האמת זה לא ממש משנה, לחזור למוטב או לא, העבריין מסומן, ואם הוא הורשע על משהו שאפשר למצוא ברכב (כמו סמים, רכוש גנוב או אמל"ח), תהיה בטוח שהם יחפשו.

פורסם

וואלה, יש לי נטייה שלילית כלפי עבריינים מורשעים, SUE ME.

ואין פה שום עובדות, הדיון הזה הוא תיאורתי לחלוטין עד שלא נדע במה הורשע חברך (לא שבאמת אכפת לי).

פורסם
וואלה, יש לי נטייה שלילית כלפי עבריינים מורשעים, SUE ME.

ואין פה שום עובדות, הדיון הזה הוא תיאורתי לחלוטין עד שלא נדע במה הורשע חברך (לא שבאמת אכפת לי).

ואיך אתה מצפה לשקם כאלו "עבריינים" אם אתה כל הזמן נטפל אליהם?

במקרה יש לי הכירות עם הבחור מהסרטון וכל הדעות הקדומות שלכם ממש לא נכונות.

מקרה שקרה לחבר,2 חברים ברכב לאחד יש ג'וינט עליו,שכח אותו ברכב ועשו לחבר בעל הרכב חיפוש,צ'יק צ'ק מצאו את הג'וינט.

החבר שהג'וינט היה שלו הודה,לבעל הרכב גם נפתח תיק פלילי ועכשיו כל פעם שעוצרים אותו גם אם לבדיקה שגרתית הופכים לו את הרכב,הגיוני? לא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש הבדל גדול בין להזיז כמה ניירות ולעבור על הרכב כמה דקות עם פנס לבין פירוק.

תגדיר "הופכים לו את הרכב", אם הוא יוצא משם בנסיעה, אז לא "הפכו לו את הרכב", אלא בצעו חיפוש קליל, רכבים ש"הפכתי" בשירותי הצבאי היו צריכים להגרר מהמקום.

• תוכן חדש...