Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם זוכרים שבסופו של דבר אנחנו נשלם על ההרכבה ?

אנחנו גם שילמנו על הפירוק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הקשר מדינה דמוקרטית? ומה זה משנה אם הוא אמר שזאת לא הפעם הראשונה שעושים לו דבר כזה?

איך אני הייתי מגיב במצב כזה? מכיוון שאני לא עבריין, הייתי מדבר איתם בנימוס ולא כמו לזבלים, נותן להם לחפש מה שהם רוצים כל עוד הם לא עושים נזק, ונוסע לשלום. אבל הטמבל הזה מדבר אליהם בצורה שאני אשכרה מופתע שלא דפקו לו איזו כאפה מצלצלת.

כמה שאתה תמים, הבחור לא קילל לא הרים ידיים שידבר עד מחר הוא לא אמר דבר שהוא לא בסדר.

כנראה שאין לך מושג מה זה ליפול על שוטר של יחידת אתגר פשוט חבורה של מסכנים כל אחד הולך עם האקדח בצד חושב הוא איזה שריף, רק מלראות אותם בא לי להקיא.

כמו שאמרתי מדינה דמוקרטית שידבר כמה שבא לו ועד מחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שכשהוא מתנגד לחיפוש, כמה שהוא עושה את זה בצורה יותר קולנית ככה הם יותר להוטים לחפש, כי הם חושבים שיש לו מה להסתיר שם.

מי יודע, אולי אם הוא היה עונה להם בצורה מנומסת ונותן להם להסתכל ברכב הם היו עוזבים אותו וזוכרים את זה גם בפעם הבאה.

אני רוצה להאמין שהם יודעים מה הם עושים, במיוחד עם בעל הקורולה הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אני הייתי מאחורי המדים, במידה ואני יכול לפי חוק, הייתי מפרק לבנאדם הזה את הרכב עד שהמשמרת תיגמר, אם צריך גם מפרק לו חלקים במנוע כי שם הכי בטוח להחביא.

לא סתם מחפשים לו, הוא לא צדיק תמים, מה גם שבמקום לדבר יפה ובשקט ולנסות להסביר שהוא "אדם שומר חוק שלא מחפש צרות", הוא מעלה את החשד של השוטרים עוד יותר.

אם לי היו מחפשים ברכב, שיעשו מה שבא להם רק שלא ישברו או יפרקו דברים שלא ניתן להחזיר.

אני גם יעזור להם לפרק אם הם יהיו כוחניים כלפי החלקים ברכב שלי.

אבל לא מחפשים וגם לא יחפשו קודם כי אני שומר חוק ואני לא עושה מה שאסור, דבר שני במידה ואני יפול עם שוטר שהכוח שיכר אותו, הוא ישלם על זה הרבה מאוד, תמיד טוב להכיר אנשים מתוך המערכת, טובה תחת טובה.

• תוכן חדש...