Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שמישהו פה, כולל אותי בתגובה שלי, נגד מזדה, ההפך, אני בעד כל רכב איכותי של כל יצרן.

הבעיה בישראל שיש אובר התלהבות מרכבים של יצרנים יפנים וקוראניים ואני לא בא לזלזל בהם.

כמו שאמרו פה קודם, המאזדה יכולה להיות מצויינת כמו לא מעט מהמתחרות שלה, השאלה איזה סעיפים חשובים לרוכש הפוטנציאלי ולא השורה הסופית.

בישראל שגורים לא מעט דעות קדומות של יפני זה אמין, צרפתי זה חרא, גרמני זה יקר וכו וכו.

כל צרכן והדרישות שלו, והצהרות של הכי טוב, חסרות כל בסיס.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי שבוע שעבר להתרשם באולמות התצוגה של דלק מוטורס (פורד, מאזדה) -

אני חייב לציין שהאמת התבדיתי בנוגע לציפיות שלי משני הרכבים שלשמם הגעתי, ובפועל קרה בדיוק ההפך ממה שציפיתי לו.

זוהי דעתי האישית כמובן מההתרשמות שלי :-D

הפורד פוקוס (ברמת גימור טיטניום\ספורט 1.6 אוט') 2014 הרגישה הרבה יותר מגובשת,

ואיכותית בפנים (אם כי יהיו כאלה שיגידו חנוק).

פורד סוףסוף הגדילו לעשות והחליפו למסך 8" נורמלי למערכת בהתקנה מקומית אמנם. שעובדת בתיאום עם הכל.

איבזור שופע (ברקות אקלים נפרדות, התנעה בלחיצה, מצלמת רוורס, בקרת שיוט עם מגביל, חיישני אור\גשם וכו' וכו'..)

ואילו בביקור באולם מאזדה, הוצגו 2 דגמי מאזדה 3 ברמת גימור אקטיב וקומפורט 1.5L.

קודם כל- אין מקום להשוואה חיצונית בין המכונית הנ"ל למאזדה 3. שבביטחון מלא הייתי מכנה המכונית הכי יפה בקטגוריות.

אני אציין שהמון זמן ציפיתי לשבת בתוך ה-3 אחרי הרבה תמונות, ביקורות, מאמרים וסרטונים שראיתי.

נכנסתי, ובתור בעלים של מאזדה 3 2008, התרשמתי. מאזדה עשו קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת איכות החומרים ההרכבה.

באופן כללי תחושה מאוד נעימה באוטו, אם כי - היה שמה משהו מאכזב.

לא יודע לשים על זה את האצבע בדיוק, אולי ציפיתי יותר מידי גם אפשרי. אבל משהו הרגיש פשוט מידי.

הקונסולה המרכזית נראית אנמית מידי, המערכת מולטימדיה מאוד נוחה, המסך הבולט הזה נראה לי קצת תקוע.

והמושבים מאחורה, בסדר.

המחיר במסגרת מבצע ימי המכירות של שני המותגים הפוקוס ספורט 1.6 יצאה כ124K לעומת ה132K של ה-3 קומפורט 1.5.

לאחר השוואה של מה שמקבלים מבחינת האבזור - מאזדה על הנייר יש יותר מה להציע. אבל בפעם זעיר, ולדעתי אפילו זניח.

אם כי מראה מאותת, או חיישן גשם לא יהיו אלו שיכריעו את הכף.

בסופו של דבר - ציפיתי שהמאזדה תצא כשידה על העליונה וטעיתי.

הפוקוס לקחה בעיני בזכות עיצוב פנים, אבזור שופע, תחושה כללית טובה ו"מוצקה" או בטוחה יותר.

בשורה תחתונה מרגישה איכותית יותר מה-3 אם כי התחרות צמודה. והמחיר אטרקטיבי יותר.

:idea:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

קודם כל- אין מקום להשוואה חיצונית בין המכונית הנ"ל למאזדה 3. שבביטחון מלא הייתי מכנה המכונית הכי יפה בקטגוריות.

:idea:

ה 3 יפה באולם התצוגה, על הכביש, עם המספר הזה שתקעו באמצע הגריל, היא ממש מכוערת.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
ה 3 יפה באולם התצוגה, על הכביש, עם המספר הזה שתקעו באמצע הגריל, היא ממש מכוערת.

מה בעלי אלפא יגידו :twisted:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

ראיתי את גרסת ה5 דלתות היום מקרוב, היא פשוט יפיפיה.

אבל זה בטח יעבור כשהם יציפו את הכביש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מחזק.

היא יכולה להיות הכי יפה בכיתה, אבל כשיש מאות ממנה היא כבר פחות מיוחדת.

פורסם

מה שיציף את הכבישים זה גרסת אקטיב. הספיריט תשאר מיוחדת. ולדעתי היא נראית משמעותית יותר טוב מקדימה ללא פנס הלוגן שקיים באקטיב.

פורסם

אם כל יום תראה את בר רפאלי, תגיד שהיא מכוערת? :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני תמיד קונה את גרסת החמש דלתות. יש לנו 3 מאזדות 3 אחת מכל דור ושלושתן הצבק. (בקרוב צילום משותף)

עד היום גרסת החמש דלתות תמיד היתה יחודית על הכביש כי:

1. עלתה יותר כסף מגרסת ה4 דלתות

2. לא שווקה לליסינג

במאזדה הנוכחית (דור 3):

1. המחיר שווה לשתי צורות המרכב.

2. שגם גרסת ה5 דלתות תשווק לליסינג.

לא יודע אם זה יגרום להצפה של השוק, אני בכל מקרה (כדי להיות רגוע) קניתי את ה5 דלתות, 2 ליטר ספיריט.

פורסם

firebirdrc התעניינת האם הסנרוף הוא מקורי או התקנה מקומית?

פורסם
מאיר הוא מודל החיקוי שלי.

אגב, מי זה מאיר?

היה פעם חבר פורום, שהרבה זמן לא ראיתי תגובות שלו. שמו היה מאיר. הוא היה חובב מאזדות מושבע. אם זו הרביעית שלך, אז כנראה שגם אתה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...