Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנהג חדש עד 6אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני פותח את השרשור בשביל חבר

עבר טסט לפני בערך שנה , היה על הרכב של ההורים עד עכשיו ובגלל שבקושי יוצא לו לנהוג עליו הוא רוצה לרכוש רכב לעצמו .

התקציב כמו שאתם רואים מאוד נמוך אחריי גירודים אחריי הכל עומד על 6000 ש"ח , הוא צריך עוד לשמור כסף לביטוח ולעוד דברים אחרים.

ידני או אוטומט לא משנה , אז ידני בא בחשבון .

הרכב ישמש לנסיעות קצרות יום יומיות באיזור העיר ולא רחוק , אני לא יודע להגיד כמה קילומטר ביום אבל מאמין שלא הרבה

אשמח עם תוכלו לתת המלצות לדגמים ואיזה רכבים כדאי ללכת לבדוק ואיזה לא

ומאיזה קילומטארז לא להסתכל בכלל על רכבים ומאיזה כן ביחס לשנתון.

תודה רבה לכולם והמשך אחלה ערב .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

דייהטסו שרייד,פונטו,פיגו 205 אלו רכבים פשוטים מכנית,שיקח בחשבון לשים בצד כמה מזומנים לישור קו והפתעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ על רכב קטן בסגנון דייהטסו שרייד פג'ו 205 או אופל קורסה

האופל קורסה רכב קטן חמוד וזריז (גילוי נאות עכשיו רכשתי אחת ב4800ש"ח) רק קח בחשבון שרוב המכוניות בתקציב ידרשו השקעה של סכום כסף לא קטן לטיפול בליקויים שונים ויישור קו.

השרייד נחשבת אמינה מאוד אך קשה למצוא אותן.

ה205 אחלה אוטו קטן זריז אמין אך לדעתי פחות מהשרייד סובל בעיקר מבעיות חשמל

פורסם

הוא חייב לחסוך עוד כסף בשביל שיהיה לו לתיקונים דלק ביטוח וכו'

בכל אופן פיאט פונטו בשנים לא מתקדמות יכול להכנס לו לתקציב

• תוכן חדש...