Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta ST - סיכום 1000 ק"מ (כמעט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום שי הוא לא התכוון אליך אלא לשי שקנה את הפוקוס st הלבנה מדלק מוטורס.

הלוואי עליי:wink:

זה מופיע בשרשור על אסתי

פורסם
לא הבנתי את ההקשר שלי.

ההתכוונתי ל-RS. הוא פשוט ציין חברים עם אבארטים, GTIים וכו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הוא עבד באוטו,הוא לא צריך חברים..

אוי, אתה כזה בוגר. שתה מים קרים ותרגע.

מי שביקש ורצה תמונות פנים - יקבל בהמשך היום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תמונות יפות! ראיתי את התמונות פנים בפייסבוק. המושבים נראים מעולה, פנים הרכב מסודר ונאה.

כשהיא עומדת מול הפונטו אבארט, רואים בפירוש שהפיאסטה נראית טוב יותר, גם הצבע הכחול מחמיא לה מאוד. חבל רק שהיצרן התקמצן על שעון חום מנוע.

פורסם

באמת שאני מתרגש בשבילך, איזה יופי של אוטו, הלוואי ואוכל להרשות לעצמי אחת כזו בעתיד .. מאחל לך הרבה נסיעות בדרכים בטוחות ומפותלות (בעיקר!)

פורסם

תמונות פנים + תמונות עם חברים עקרבים :)

ושוב תודה ל RS על כישרון הצילום ועל הציוד!

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

זה היופי ברכב הזה- אתה מעמיד אותו ליד העקרבים והוא נראה רגיל לחלוטין למי שלא יודע.

הפנים שלו נראה מצוין, אני ממש רוצה לנסות לשבת בכסאות האלו, הם נראים נוחים ואוחזים בטירוף.

ושוב פעם- תתחדש ותהנה, סע בדרכים טובות!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI, היפה היה ששלושתן עמדו להן בצד - בחניית הסטף, העוברים והשבים לא הפסיקו להתבונן על העקרבים תחילה, ואז גילו את הפיאסטה המוזרה הזאת. הם סתכלו שוב ושוב ושוב. ואז קלטו שהיא לא הפיאסטה של השכן. אחרי זה ראו ST - ונפל האסימונים (למבינים). והמצחיק יותר - עברו להם שני בחורים, בדקו את העקרבים, ראו את הפיאסטה וניגשו ושאלו של מי הפיאסטה? גל ענה - אני. ושני החבר'ה בחיוך גדול - בחירה טובה.

ולגבי המושבים שלה, הם פשוט פנטסטיים. אוחזים היטב, סופר נוחים. בהתחלה - היו מעט מוזרים והרגישו צרים (אני לא צנום), אבל אחרי לא מעט זמן בהם, הם מרגישים "נכונים" - תומכים בכל מה שצריך ואינם קשים. נוחים מאוד גם לאורך זמן - וזה חשוב.

גל, תתכונן לסשן צילומים נוסף לקראת סופ"ש הבא - עם שובי מדויטשלנד. מקווה שגם העקרבים יצטרפו אלינו :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היא גם נראית מעולה באדום עם הג'נטים האלה, חבל שהם לא הגיעו לפיאסטה הנוכחית, אבל לא נורא.

לגבי פנים הפיאסטה, מזל שההגה מסתיר את הדש :-)

לגבי מבטים ו"הכרה", בהחלט יש בזה כיף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לגבי פנים הפיאסטה, מזל שההגה מסתיר את הדש :-)

לגבי מבטים ו"הכרה", בהחלט יש בזה כיף.

איל, אתה סתם מקטר - במקום לחרוץ דינים (תרתי משמע) מרחוק, תואיל בטובך ותצטרף אלינו לשם שינוי (וכן, ידוע לי שאתה כבר לא ספורטיבי יותר. לפחות עד שתתחדש לך). אם נעמיד אותה מול העקרבים / OPC, תא הנוסעים שלה מרגיש איכותי ונעים יותר - הוא הרבה פחות עמוס וליצני מזה המצוי בפוקוס.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...