Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך קריירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוציא תעודת הוראה.

כמורה תוכל להגיע לשכר הרבה יותר גבוה עם קביעות ותנאים סוציאליים מעולים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נסה לבדוק בחברות העוסקות בשיווק ציוד רפואי. התואר שלך מתאים, יהיה עליך ללמוד תחום חדש אבל כנראה שהשכר טוב.

כוונתך לתועמלן רפואי? כי אם כן, הוא יצטרך כושר שכנוע לא קטן.

פורסם
עד כמה שאני יודע, על מנת לעבוד בהבטחת איכות צריך להיות או מהנדס או רוקח. אני לא אחד מהשתיים

הי זה לא מדויק עם תואר במדעי החיים +CQE בהחלט ניתן להשתלב בתחום.

אני רוצה גם לחזק את החברה שהציעו תועמלנות בתחום התרופות-זה ממש לא מתאים לא כל אחד אבל אם אתה צעיר ,ייצוגי ואפילו לא באמת צריך כושר שכנוע צריך כושר ביטוי כי אתה לא מוכר כלום רק מציג את מה שהחברה שלך מוכרת.. נכון שזה מרגיש לפעמים כמו מוכר מדלת לדלת אבל המשכורת יותא טובה ממה שיש לך עכשיו+רכב מגולם. יש ביקוש (וסליחה שאני אומר את זה אבל בגלל מיעוט הגברים בתחום יותר קל להם להתקדם)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
כוונתך לתועמלן רפואי? כי אם כן, הוא יצטרך כושר שכנוע לא קטן.

כוונתי כתומך טכני שעובד עם הצוות הרפואי לתפעול ציוד מתוחכם. מצריך הרבה נסיעות והרבה שעות עבודה, אבל מעניין, מגוון וכנראה גם משתלם. מהווה חלק מהצוות בעת ביצוע בדיקות וטיפולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Night Driver, תודה אבל אני לא מעוניין להיות מורה.

sperial, איך נקרא התפקיד הזה של "תומך טכני"?

koka, מה באמת עושים בפועל בתור certified quality engineer ? וכמו כן, האם אתה יודע בוודאות שיש קידום בתחום התועמלנות? כי אני שמעתי בדיוק את ההפך.

פורסם

בדרך כלל נקרא "טכנאי" - בין אם הוא נושא תעודת טכנאי, הנדסאי או Ph.D.

צריך לחפש בחברות העוסקות ביבוא והפצת ציוד רפואי.

הוזכרו תועמלני תרופות - כנראה שגם להם משלמים לא רע, אבל העבודה מגעילה ברמות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקידום הוא לא אינסופי אבל בהחלט קיים . לצוות תועמלנים בדרך כלל יש ראש צוות. ומעליו גם מנהל מוצר. התואר cqe הוא לא תחום עיסוק ספציפי אבל הוא יפתח לך דלת לתחום של הבטחת איכות והוא יחסית נגיש - לא הרבה שעות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

על מנת לא לפתוח נושא חדש,

האם מישהו יכול לשפוך מידע לגבי הנדסאי אלקטרוניקה?( או כול הנדסאי אחר) האם יש דרישה בשוק? האם השכר הולם יחסית? האם אפשרי להגיע לסכום של 10 אלף נטו בחודש לאחר 3-4 שנות נסיון?

פורסם
תוציא תעודת הוראה.

כמורה תוכל להגיע לשכר הרבה יותר גבוה עם קביעות ותנאים סוציאליים מעולים.

+1

נכון שלחלק מהאנשים פה זה ישמע הזוי, אבל הייתי הולך לכיוון הסבה להוראה לעל יסודי. יקח לך משהו כמו שנתיים - שנתיים וטיפה מהחיים אבל יש תנאים סוציאליים וכרגע עם כל הרפורמות וההשתלמויות, המשכורת שלך תעלה כל שנה. לא תגיע לסכום של 10 נטו בחודש אבל אני חושב שהמשכורת תהייה מספיק מכובדת וכמובן יש את עניין הקביעות והתנאים הסוציאליים (והחופשות).

אם אתה לא מפחד לעמוד מול כיתה ולהתמודד אז הייתי שוקל את זה ברצינות

פורסם

הזכרתי את אופציית ההוראה בהודעה 15 בשרשור זה.

צריך להביא בחשבון כמה דברים:

1. הסכמים החדשים שינו את שעות העבודה הפורמליות. מעשית עובדים יותר שעות מהכתוב בחוזה, ואין תגמול של שעות נוספות. כמוכן, בניגוד למסופר, יש לא מעט עבודה בשעות הערב, אם פורמלית (ישיבות, ימי הורים, פעילויות מחוץ לכתלי בית הספר), ואם לא פורמלית (טלפונים של הורים, מיילים מהמנהלים או אליהם וכו').

2. לאור המבנה החדש של חוזה העבודה האפשרות לעבוד ביותר ממוסד אחד על מנת לשפר את השכר מצטמצמת מאד.

3. בהחלט אפשר להתקדם מעבר ל-10 אש"ח, אבל זה בתנאי שנכנסים למסלול ניהולי.

4. סיפור החופשות הרב פחות וורוד מהמתואר בטוקבקים. חופשת הקייץ הממשית אורכת כ-3 שבועות (מסיום הבגרויות סביב 15 ביולי עד תחילת ההערכות לשנה הבאה בסביבות 10 באוגוסט, מה שאור שחופשה משפחתית תהיה תמיד בשיר המחירים), וחלקים נכבדים מחופשות חנוכה ופסח מצוצלים ל"עבודות שלא רואים אותן" - השתלמויות, השלמת חומר לתלמידים, הרשמה והערכות לשנת הלימודים הבאה.

5. לצורך קידום בהוראה רצוי מד להיות בעל תואר שני. זה לא חייב להיות מהטכניון או את"א - יכול להיות גם ממכללה כלשהי, אבל יש משמעות רבה הן מבחינת השכר והן מבחינת קידום. אם הולכים בכיוון של חינוך כדאי לבדוק אפשרות לתואר שני שיכול לתרום לך בכיוונים של חינוך ושל ניהול.

6. מורים חייבים להיות מעודכנים כל הזמן, לכן יש הרבה השתלמויות. יש לזה עוד יתרון - כל צבירה של כמות מסויימת של שעות השתלמות מתבטאת בעוד כמה אחוזים לשכר ,ואפשר לשפרו משמעותית במהלך השנים עם צבירת שעות השתלמות. הצד השני הוא, כמובן, שההשתלמויות גוזלות לא מעט זמן אחרי שעות העבדוה.

פורסם

יש לי ידידה עם תואר שני בביולוגיה. אחרי עבודה בסטארט-אפ בתחום ביוטק רפואי היא עזבה לטובת פרוייקט בברצלונה וחזרה ארצה כדי לפתוח עסק שקשור לניכוי מים בצורה אקולוגית. מצבה כספי תמיד היה בסדר.

אבי החורג היה בעל תואר שני בביולוגיה והיה מומחה בעל שיעור קומה בתחום מחלות מין ופטרת בציפורניים.

היה לו חבר שגם הוא היה ביולוג במקצוע. קראו לו דר' פישר...

כך שלעניות דעתי, יש מה לעשות עם התואר.

פורסם

רבע השנקל שלי, 3 ידידות שלי סיימו תואר שני בביולוגיה ודי מחפשות את עצמן. ההיצע בשוק הוא, איך נאמר, לא-משו. לא הייתי מציע לעשות תואר שני בתחום אלא אם אתה שואף לקריירה בתחום המחקר.

אין שום פסול בלמידת מקצוע אחר שכלל אינו קשור לתחום אותו בחרת ללמוד באקדמיה. דריש השחיל כאן איזה משפט על קורסים של משרד העבודה. ידידה שלי (אחת אחרת :wink:) התחילה לא מזמן קורס נגרות (!), וזה אחרי שהיא סיימה תואר באוניברסיטה בהצטיינות יתרה והייתה מדריכת פסיכומטרי.

הקורס הזה אגב ניתן בחינם, היא מקבלת אחוז מסויים של מענק אבטלה, משלמים לה על הוצאות הנסיעה ומאז שהיא התחילה את הקורס היא הילדה המאושרת בעולם, פשוט פורחת.

מגיל ינקות מפמפמים לנו למוח שצריך ללמוד ולרכוש השכלה, רק ככה אפשר להצליח בחיים. וואלה, לא. התפיסה הזו הביאה את המשק למצב של "שטפון אקדמי", יש עודף של אקדמאים והשוק לא צריך כל כך הרבה. מכללות שקר-כלשהו קמות על ימין ועל שמאל ומקצועות רבים נזנחו ואנשים לא חושבים אפילו לרכוש אותם, למרות שברור להם שזה מה שהם אוהבים ויהנו לעשות בחיים. העיקר שיש להם תואר ראשון במשפטים או במנהל עסקים, כן, זה בדיוק הלהיט הבא בשוק העבודה הישראלי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי שמעט כל תפקיד אחר ייתן לך שכר גבוה מ-5.5 נטו (פורסם בסופ"ש שמהגרים אפריקאים שעובדים בשטיפת כלים מרוויחים כ-5K ואף הרבה יותר עם משמרות). אתה יכול לבדוק אפשרות להצטרף לאחד מגופי הבטחון כמו משטרה או צבא.

• תוכן חדש...