Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Buy2Usa-הזמנה שלא נקלטת מ

Farar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי.

בתאריך ה29/11 הזמנתי חולצה דרך שירות ״קונים עבורך באמאזון״ של buy2usa.

צפי ההגעה שנתנו לי אז היה 16/12, אז חיכיתי.

לאחר שלא השתנה כלום גם לאחר התאריך הזה, שלחתי להם מייל בנושא. החזירו לה הודעה שיכול להיות שזה מתעכב קצת בגלל שיש עומס של הזמנות, ואולי בכלל אין את זה במלאי של אמזון (כמובן שיש. תמיד היה).

לאחר מכן עדכנו לי את תאריך הצפי הגעה ל29/12, תאריך שעבר, ועדיין - אין שום שינוי.

הם גם לא עונים לי למיילים יותר.

האם עוד מישהו נתקל בכך? מה הסיפור האמיתי שלהם?

שילמתי על משלוח אוויר מהיר ואני מחכה כבר מעל חודש רק שזה יגיע אליהם לארהב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה להזמין דרך קונים עבורך ועוד חולצה, גם ככה זה מחיר פיקס 21$.

אני עוד אולי מבין למה להזמין דברים אחרים שנמדדים לפי הקופסא (שאמזון מנפחים).

עדיף להזמין ישירות מאמזון לכתובת של usb2buy ואז אמזון אחראים כלפיך ונותנים לך מספר מעקב ויתנו לך זיכוי אם יש בעיה.

יוצא גם יותר זול.

דרך אגב, להערכתי גם buy2usa מקבלים איזה הנחה מאמזון, כאשר הם יוצרים את ההזמנה, שהם לא מגלגלים אותה ללקוח (כמו שמסטופ כן נותנים אותה ללקוחות).

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לטובת מי שקורא או מי שיקרא איכשהו.

שימו לב,

אם אתם מזמינים בשירות "קונים עבורך מamazon" החלק הבא מהתקנון תקף לגבי הזמנתכם:

תנאי שימוש אלו כפופים לשינוי ו/או לתיקון בכל זמן ובשיקול דעתה הבלעדי של BUY2USA. במידה והמחיר המופיע באתר אינו נכון, התנאים הבאים חלים: אם המחיר הנכון נמוך מהמחיר המופיע באתר, אזי המחיר הנכון תקף ותחויב במחיר הנמוך. אם המחיר הנכון גבוה יותר מהמחיר שמופיע באתר, אזי, על פי שיקול דעתנו הבלעדי, ניצור איתך קשר על מנת לקבל הנחיות להמשך הרכישה, או נבטל את הזמנתך ונודיע לך על הביטול.

לפי מירב הבנתי וניסיוני בחברה זאת, הפסקה הזאת אומרת שאם הזמנת מוצר מסויים במבצע מאמזון , והמחיר של המוצר עלה, אז למרות ששילמתם כבר ממיטב כספיכם BUY2USA רשאית פשוט לבטל לכם את ההזמנה.

את כול זה אני מבין מקריאה בתקנון , שיחה עם שירות הלקוחות וניסיון אישי.

מה קרה לי:

אני הזמנתי במהלך cyber Monday מכונת גילוח במחיר זול יחסית. היום ביטלו לי את ההזמנה וזיכו אותי בכספי. למה? לטענתם המייל קיבלתי מהם (וכך גם נשמע בסופו של דבר משירות הלקוחות) זה כי:

סיבת הביטול: המוצר אזל מהמלאי / מחיר הפריט באתר AMAZON השתנה.

ברור לי שהמחיר ישתנה אם קניתי במבצע , אני עדיין לא רואה פה סיבה לביטול אבל התנאי שימוש שלהם מכסים להם את התחת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החזירו לי תשובה אתמול, נשמע כאילו הם פישלו בצורה רצינית ולא הזמינו מוצרים.

למזלי המחיר של הפריט לא השתנה...

הנה ההודעה כפי שהתקבלה :

"לאחר בירור מול הספק ולאחר טיפול בפנייתך, החבילה לא הגיע למרכז הלוגיסטי בצפי שאתר הספק עדכן אותנו ולכן היה צורך בחידוש ההזמנה בהקדם.

אנו נעשה את כל המאמצים לשלוח את החבילה אלייך בהקדם האפשרי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה להם עומס אטומי במחסנים (לפי זמני הקבלה למשלוח של הכתובת הוירטואלית). וכנראה גם הרבה הזמינו דרך קנה עבורך, זה אומר שפקיד/ה צריכ/ה להכנס לאמזון ולהזמין פריטים וזה לוקח הרבה זמן. עד שהפקיד/ה מתקתק/ת במחשב זה כנראה לוקח 4-5 ימים, ויכול להיות שהמחיר השתנה או כבר לא היה במלאי. או שהזמנות התפקששו.

לכן...

עדיף להזמין רק לכתובת האמריקאית, במיוחד בזמנים עמוסים, ובמיוחד שיש מחיר משלוח פיקס למוצר שאתה מזמין, כך אתה שולט בדיוק על ההזמנה שלך ואם יש בעיות אמזון יפצו אותך ישירות.

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד שהפקיד/ה מתקתק/ת במחשב זה כנראה לוקח 4-5 ימים, ויכול להיות שהמחיר השתנה או כבר לא היה במלאי. או שהזמנות התפקששו.

אבל זאת לא בעיה שלי, אני שילמתי ממיטב כספי X תמורת מוצר Y. זה שהפקיד/ה טעה/ת זה לא עינייני. המלאי קיים כיום ולכן לדעתי הם צריכים לספוג את ההפרש שנוצר באשמתם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

^ מחזק ומוסיף שנראה לי שהמחיר גם יוצא יותר זול בהזמנה עצמית,

נראה שלמיסים ולמשלוח הם מכניסים עמלת שקר כלשהו כי בכל פעם כשעשיתי את החישוב דרך המחשבון שלהם זה יצא נמוך יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה, אתם יצורים תבוניים בעלי בחירה חופשית שלא גרים בצפון קוריאה,

לא מתאים לכם השירות? חפשו שירות אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל זאת לא בעיה שלי, אני שילמתי ממיטב כספי X תמורת מוצר Y. זה שהפקיד/ה טעה/ת זה לא עינייני. המלאי קיים כיום ולכן לדעתי הם צריכים לספוג את ההפרש שנוצר באשמתם.

בשביל מה אתה מזמין דרך השירות שלהם?

כנס לאמזון ותזמין לכתובת שלך מה שאתה רוצה

וכן, לדעתי הם צודקים: הם מעניקים שירות של קניה אבל מחירים באמזון משתנים, הם לא יכולים להזמין לכולם מוצרים איך שהלקוחות מסיים להזמין אצלם. אז בשביל לחסוך את כל הבעיות האלו - פשוט תזמין לבד באמזון לכתובת שקיבלת מ BUY2USA.

עוד יתרון זה שאם יש בעיה במוצר, אתה מתנהל מול אמזון ולא מולם ואמזון זה אחד הגופים הכי הוגנים שאני מכיר (אם לא הכי הוגן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
חבר'ה, אתם יצורים תבוניים בעלי בחירה חופשית שלא גרים בצפון קוריאה,

לא מתאים לכם השירות? חפשו שירות אחר.

וההערה הזו מכוונת למי ולמה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עד עכשיו לא נקלטה החבילה שהוזמנה ב29/11.

כמובן שפנייה בבקשה שייתנו לי פרטים שאמזון סיפקו להם לא נענתה כלל.

חברה בזיונית, פעם אחרונה שאני מזמין מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש לא מעט בשירות של Buy2.

לאחרונה (בערך מאמצע דצמבר) השירות שלהם הפך איטי משמעותית. איחוד חבילות לוקח מעל שבוע, חבילות שמגיעות נשלחו לי כ"נקלטו" רק כמה ימים אחרי... וכו'

אני נוטה להאשים את אי ההערכות שלהם לקראת החגים והמבצעים ובטח המרלו"ג שם עובד בצורה מטורפת.

הייתי דורש פיצוי במקומך ומדבר איתם טלפונית

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...