Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Buy2Usa-הזמנה שלא נקלטת מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי ב buyamerica נעלים, והנעלים הגיעו במידה לא נכונה.

מכיון שהאישור על הקניה מגיע ללקוח ללא פרטים מלאים, אפילו לא ידעתי שההזמנה נקלטה באופן שגוי, ונתקעתי עם מוצר שלי באופן אישי לא היה מה לעשות איתו.

מהקניה הזאת לא למדתי לא לסמוך על חברת השילוח הנ"ל, יש אפשרויות של השגת כתובת אמריקאיות (TNT) משלוח לשם ואז מקבלים אישור קניה לכתובת הדואר המייל הרגילה והכל עובד נפלא.

פורסם

אולי הם קוראים בפורום.

חזרו אליי הרגע, עם ההודעה הזאת :

״ביצענו הזמנה מהספק אך המוצר לא הגיע למרכז הלוגיסטי חידשנו את ההזמנה ואנו ממתינים לו שוב, כלומר ביצענו שתי הזמנות שונות על אותו מוצר ואנו כמוך ממתינים להגעתו.

(שים לב כי שילמנו פעמים על המוצר ואתה מחויב על כך פעם אחת.)

אני חייבת לציין שוב כי אנו מתחייבים לזמני אספקה של עד 7 ימי עסקים מרגע קבלת ההזמנה למרכז הלוגיסטי שלנו בניו ג'רזי.״

מעבר לכך לא סיפקו מידע.

מתחייבים על 7 ימי עסקים מרגע קבלת המוצר אך אני כבר כמעט חודשיים מחכה לרגע הזה.

פורסם
(שים לב כי שילמנו פעמים על המוצר ואתה מחויב על כך פעם אחת.)

בשתי מילים "זיון שכל", הם הרי מקבלים החזר כסף אם ההזמנה לא התקבלה אצל הלקוח, במיוחד מספק כמו אמזון.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...