Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספק מגבר לעומת הספק רמקולים

A.N
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מציע שתתן תקציב וננסה לעזור לך להרכיב מערכת ממנו, לא הכל זה הספקים, יש מגברים שכתוב עליהם 3000 וואט ומוציאים שלושים, שלא נדבר על איכות המוצר.

בכל מקרה התשובה לשאלה שלך לא לגמרי חד משמעית, אני בדעה שלמידבאסים ולסאב צריך לתת יותר מההספק המוצהר שלהם ולטוויטרים זה כבר פחות רלוונטי והכי חשוב שתהיה הגברה איכותית. בכל מקרה שמעתי מערכות שמקבלות פחות הספקים ממה שהאלמנטים מסוגלים לספוג שנשמעו מעולה וגם להיפך לכן המלצתי לך לתת תקציב לבנייה של מערכת.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן כללי מקובל שעדיף שהמגבר יהיה יותר חזק מהרמקול.

כדי לתכנן מערכת בצורה סבירה צריך לדעת הרבה יותר דברים מאשר המספרים שרשומים על הקופסה.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי קצת פרוט הזמנתי קומפוננטים של Boss עם 250 rms

94 דציבל טווח תדרים 65-22k וסאב 10" גם של boss עם 1050 rms 96 דציבל טווח תדרים 35-2.2k עכשיו השאלה שלי לגביי ההספקים היא בגלל שאני רוצה לקנות מגבר מאותה סדרה והמגבר עם ההספק הגבוה ביותר לערוץ הוא 240 rms האם זה יספיק לקומפוננטים? לסאב אני אזמין מונובלוק שיתאים לסאב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנת ואפשר לבטל /להחליף או שכבר שילמת?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציוד של boss לא מומלץ בכלל, זאת חברת מדבקה. כל ההספקים שכתובים שם לא באמת הגיוניים ורמת המוצרים שלהם די נמוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי מערכת שלמה של BOSS לא יקרה, רסיבר MP3 4X50W, איכות השמע היתה סבירה פלוס בעוצמה לא מלאה, לא נפלתי, אולי בגלל שהרקולים לא היו משהו, לפני זה היה משהו זבל של קנווד מאחורה ו100וואט מקדימה, אבל היה סאונד גרוע, אז ב1200 בערך החלפתי לחבילה שלמה של בוס, רמקולים גם של BOSS מבחינת נוחות הממשק, דיגיטלי מדיי לטעמי, היה חסר עומק צליל בקדמיים, היו כמו סגנון מערכת מיני אבל לרכב, לא התלהבתי

חתימה בהשהיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן אישי, "מותג" שמנסה לבנות את עצמו למעשה על שם של המותג BOSE הוא כבר בעייתי בעיני.

עשיתי לשם הספורט כמו שאומרים, בדיקה באתר ZAP לגבי המוצרים של החברה הזו, יש שם כ-40 מוצרים כגון רמקולים, מגברים ו-HU, שלושה בלבד קיבלו דירוג - בין כוכב 1 ל-4 כוכבים בלבד.

בדקתי לאחר מכן גם באתר האינטרנט של החברה, לטעמי רמקולים 6X9 עם הספק 800 וואט או מגבר מונו בהספק 5,500 וואט נשמע מוגזם שלא לומר חשוד?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה ממליץ לך לקנות מגבר ברמה סבירה ולא boss, גם יוציא תוצאה טובה יותר מהאלמנטים הנוכחיים וגם יהיה בסיס לשדרוג. יש לך טאת ביב הפורום jbl 1004, או שבתקציב נמוך יותר אתה יכול לקנות רוקפורד r3004, בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...