Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כרגע אני משתמש ברכב של ההורים לצבא, כי הם לא עושים בו הרבה שימוש הרכב שבחתימה, לאחרונה חשבתי על קנית רכב והתחלת עבודה בשעות שאחרי הבסיס, עכשיו האם אפשרי להחזיק רכב עם משכורת של 3,200 בחודש, חשבתי על שלושה מכוניות וכולם ידני כמובן.

סוזוקי סוויפט 97

פיאט פונטו 99

פורד פיאסטה 96

המחיר לרכב ללא ישור קו ביטוח 4,200

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

כאחד שהחזיק רכב בתקופת הצבא, מבין שזה אפשרי ובהחלט אם יש לך עבודה.

קח בחשבון, כמו שאמר הבחור מעלי, שההוצאות יכולות להיות מפתיעות, וזה הסיכון ברכב ישן או לא שמור.

בנוסף, המלצה שלי, אל תקנה במהלך השירות, תחשוב גם על דלק ושאר ההוצאות הקטנות...

למה שלא תחסוך ותקנה בסוף השירות רכב שאתה באמת רוצה..??

אם אתה בכל זאת מתעקש על סוג של רכב, אני ממליץ על קטנוע, אך שוב, פה יש את רמת הסיכון.

מה שכן, בהצלחה!

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

עצה ידידותית - תחכה עם זה.

תראה די מהר שאתה עובד ומרויח רק כדי להחזיק את הרכב, אז למה להיכנס לסיפור? לא עדיף להוציא את הכסף שאתה מתכוון להרויח על דברים אחרים ?

היות ויש לך גישה לרכב ההורים כשצריך, תדחה את קנית הרכב שלך.

פורסם

אני חושב שהחברה מעלי צודקים בהחלט זה המון הוצאות על הרכב ובתאכלס אפשר להתסדר טוב בלעדיו בשנים האלה- שים את הכסף הזה בחסכון כל חודש במקום זה ותצבור לך סכום יפה שיעזור לך הרבה בעתיד. אני כמה שחסכתי וחסכתי יחסית סבבה, אני מתחרט שלא עשיתי יותר מאמץ לחסוך עוד

פורסם

בוא נסתכל על זה אחרת, כמה כסף בחודש נשאר לך אחרי כל ההוצאות האחרות? אם זה עדיין סכום שמספיק להחזיק אוטו אז סבבה, אם יצא מצב שאתה עובד בשביל שיהיה לך אוטו עומד בחניה אז חבל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא מציע לך רכב בזמן הצבא אבל אם בכל זאת כן,

בתחילת השירות שלי היה לי פורד פיאסטה אחלה רכב קצת פחות נח, לגביי סוזוקי סוויפט תוכל גם לסמוך עליה לגביי אמינות כמובן שהכל זה יחסי.

8)
פורסם
את אוטו והביטוח ההורים יכסו אני יכסה דלק וטיפולים שןטפים

אם ככה רוץ על זה.

ב3200 משכורת אתה יכול גם לחסוך קצת.

אם תוכל למצוא אנשים שמשרתים כמוך והם במסלול שלך, תוכל גם להתחלק איתם בדלק ולחסוך עוד.

כמה מרחק הבסיס מהבית?

לא כדאי לך להתנייד באוטובוסים?

פורסם
את אוטו והביטוח ההורים יכסו אני יכסה דלק וטיפולים שןטפים

אם ככה, אין שום בעיה - תחסוך לאוטו נורמלי יחסית וזול לתחזוקה. ב4000 שקל זה עלול להיות מאכזב, תחכה חודש - חודשיים ותקנה משהו יותר נורמלי (יחסית)

ההוצאות יהיו דלק (כמה מאות שקלים בחודש, אתה יכול לעמוד בזה) ותיקונים שתקווה שלא יהיו הרבה ושלא יהיו יקרים.

תנסה להוציא מההורים גם את האגרת רישוי :twisted:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...