Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם ציפו שהמדינה תגן עליהם, לא שאתה אישית תלך לקפוץ על רימונים. לא יודע מה איתך, אבל אני אישית לא יכול לצפות ממישהו שיגן עלי בחינם ללא תמורה, בטח שלא לדרוש ממנו לעשות את זה.

מה זאת אומרת המדינה תגן עליהם? המדינה זה הצבא והצבא זה חיילים בסדיר ובמילואים. במקרה דיברתי על ישובי הדרום אך זה נכון לכל מקום בארץ. וכן, אני מצפה אחרי שאסיים מילואים שתמיד יהיה אנשים שיקחו את תפקיד ההגנה על המדינה עליו, כמו שאני לוקח עכשיו...

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ציפיות יש בכריות.....

ואני מסכים שהמדינה והצבא זה הגוף המגן.

אבל ברגע שגוף כמו הצבא מתנהל בבזיון מוחלט(גם משטרה, מד"א ועוד..) אז אתה לא יכול שלא לבוא בטענות, כי זה קשור אלייך אישית.

קיצור אני לא רואה סוף לעניין המשתמטים ממילואים וסדיר... וחבל כי זה יכול להיות גוף חזק פי 5 עם ניהול נכון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
ישה, המדינה חשובה יותר ממך או מהמשפחה שלך?

כאשר אני מגן על המדינה אני מגן על עצמי ועל משפחתי.

לא בכיף שלי לשלם מס הכנסה , אבל מה לעשות , מבלי זה לאן נגיע.

לכן אין מקום לאנרכיה, שכל אחד מחליט מה טוב לו.

וכן יש מקום לשיפור בצה"ל ובמערכות שלטוניות אחרות. ולא תמיד ניתן להיענות בחיוב לכל גחמה / רצון של זה או אחר.

אבל לא בגלל זה , כל אחד יחליט מה בא לו לעשות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך אחורה ותראה למה מראש אתה צריך להגן שוב ושוב על משפחתך. נכון שכשרוצים להרוג אותך אתה קם ונלחם, אבל כשמנהיגים מסוימים עושים מזה משחקי כח ושמירה על המוניטין שלהם זה כבר מגעיל מדי אפילו בשבילי, לא רוצה להשתתף.

מה זאת אומרת המדינה תגן עליהם? המדינה זה הצבא והצבא זה חיילים בסדיר ובמילואים. במקרה דיברתי על ישובי הדרום אך זה נכון לכל מקום בארץ. וכן, אני מצפה אחרי שאסיים מילואים שתמיד יהיה אנשים שיקחו את תפקיד ההגנה על המדינה עליו, כמו שאני לוקח עכשיו...

אני מצפה שהמדינה תדע לנהל את המשאבים שלה (שחלק מהם מגיעים מההכנסות שלי) כמו שצריך ותגן עלי לא בלהכריח אנשים שלא יכולים או רוצים לעלות על מדים. ממש הגנה מעולה מה אני אגיד לך, גדוד של שבוזים שרק רוצים ללכת הביתה ולא להיות באימונים.

אני זה לא המדינה, אני זה אני ואתה זה אתה. כשהיחס בין אזרח למדינה הופך לחד צדדי אין טעם להמשיך לתמוך בו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קח את חברת חשמל, בגלל שיש להם דרישות שלא מולאו הם מסרבים לתקן / מתקנים לאט את נזקי "הסופה" הנוכחית. יוצא מכך שעשרות אלפי אנשים נמצאים בלי חשמל בגלל החברה המושחתת הזו. אז למה שלא תגיד, עד שלא יהיה ניהול נכון בחברת חשמל אני מפסיק לשלם חשבון חשמל? אתה לא יכול לעשות את זה כי פשוט ינתקו אותך וזה לא נוח להיות בלי חשמל. אז ממשיכים לממן את הארגון המושחת הזה. מה שקורה בחברת חשמל זה בדיוק מה שקורה בצבא, רק שכאן המדינה תגן עליך גם אם תעשה צבא או תשתמט ולכן אנשים מרשים לעצמם לדבר בססמאות של "עד שלא יהיה ניהול נכון אני לא עושה צבא ושכולם יז**נו.

פורסם

אני אתן את הזווית שלי. כרגע אני בסוג של פטור, אני רשום במצבה אבל לא קוראים לי.

אני אקדים ואומר שברורה לי החשיבות של השירות, אבל יש גבול שברגע שהאיזון בו מופר אני יוצא "מהמשחק".

אמרתי למ"מ שלי שיש לי ילדים ואישה שמחכים לי בבית, מבחינתי ילד שמרים עליי אבן חוטף כדור בראש, אני לא באתי לשחק תופסת. ועד שאני לא אדע שאין לי גיבוי מלא למצב כזה אני לא מגיע. אני לא מוכן לשלם את המחיר האישי הזה של מעצר\כלא\חקירות על ימין ועל שמאל על מעשה שלדעתי הוא נדרש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
קח את חברת חשמל, בגלל שיש להם דרישות שלא מולאו הם מסרבים לתקן / מתקנים לאט את נזקי "הסופה" הנוכחית. יוצא מכך שעשרות אלפי אנשים נמצאים בלי חשמל בגלל החברה המושחתת הזו. אז למה שלא תגיד, עד שלא יהיה ניהול נכון בחברת חשמל אני מפסיק לשלם חשבון חשמל? אתה לא יכול לעשות את זה כי פשוט ינתקו אותך וזה לא נוח להיות בלי חשמל. אז ממשיכים לממן את הארגון המושחת הזה. מה שקורה בחברת חשמל זה בדיוק מה שקורה בצבא, רק שכאן המדינה תגן עליך גם אם תעשה צבא או תשתמט ולכן אנשים מרשים לעצמם לדבר בססמאות של "עד שלא יהיה ניהול נכון אני לא עושה צבא ושכולם יז**נו.

אתה לא מממן את הארגון המושחת, אתה קונה מהם חשמל. גם אני "קונה" שרותים מהמדינה ובתמורה משלם מיסים וגם מגיע למילואים כשקוראים לי, אבל זה לא מוצא חן בעיני. אם יש לי אפשרות לצאת מהשטות הזאת בלי נזק - זה בדיוק מה שאעשה. כל עוד יש לי מה להפסיד אני לא אלך ראש בראש עם הצבא כי אני היחיד שאדפק בסופו של דבר. בגלל זה אני מזדהה עם מי שלא רוצה לעשות מילואים ולגמרי מבין את אלה שמשתמטים. המדינה זה לא הכול והיא לא ערך עליון בשבילי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אתה פשוט צודק וגם לא צודק, הדוגמא על חברת חשמל היא דוגמא נכונה מאוד, לחלופין אפשר לקחת את מקורות, אתה הרי לא יכול לשאוב מהבאר מתי שבא לך.

אבל, וזה אבל גדול, בצבא יש אלטרנטיבה לכל דבר, ותאמינו לי שאני רואה מילואימנקים טוחנים פה באזור{בקעת הירדן ויהודה ושומרון שזה האזור שלי} ואני בטוח שלא בז-ן שלהם לעשות את מה השהם עושים ו-וואלה אני תמיד מסתובב פרסה והולך לקנות להם דברים וכו', אני רק אומר שלי אישית זה לא מתאים, ואני מסכים לעצמי לעשות מה שאני רוצה כי אני יודע שבסוף האלטרנטיבה תצוץ לה פתאום מאיזה אדם עם הגיון במערכת המחורבנת הזאת.

אבל עד שזה יקרה, אני לא רואה אופק שהסכסוך "רון- צהל" יפתר.

אני למילואים הקרובים מתכוון להגיע אם אני לא יצליח להוציא מחלה, אבל הצרות שאני יעשה להם שם, לא יהיה שווה להם לראות אותי יותר בזמן הקרוב.

ואני באמת חושב שבמדינת ישראל 2015 הכל!!! אבל הכל! צריך להשתנות! אבל זה לא נושא פוליטי אז לא חשוב..

רון

פורסם

באמת נראה לי שהגיע הזמן שתפסיק לקשקש עם האיומים האלה

אתה מגעיל אותי בגישה הסופרדופר אגואיסטית ילדותית שלך

ילד קטן ומפונק

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המדינה בונה על הנעלבים והנגעלים שתמיד יהיו שם לעשות את העבודה בשבילה ו"לטפל" בכל מי שחושב אחרת בלי להבין למה. כמו בניסוי עם הקופים והבננה.

פורסם
באמת נראה לי שהגיע הזמן שתפסיק לקשקש עם האיומים האלה

אתה מגעיל אותי בגישה הסופרדופר אגואיסטית ילדותית שלך

ילד קטן ומפונק

אויייששש מישהוא פה נעלב?... לא נורא, במילואים הבאים תחפר על התחושה הזאת.

הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להיות חלשים ורופסים כמו הממשלה שלנו.

די תפסיקו את הפתטיות...

רון

פורסם

רון,

השתלטת על שרשור שביקש לא לעשות דיון כללי על מהות המילואים ואתה ממלא אותו באופן אובססיבי, ילדותי ועילג (אגב, כותבים לכפר, מלשון כפרה ולא לחפר על תחושה).

כבר הבנו את תיאוריה שלך על ההתנהלות הלקויה מוסדות המדינה אשר פוטרת אותך מחובת שירות מילואים.

חפרת מספיק, הבנו כבר שאתה נושא דגל של המהפכה האזרחית הבאה.

שחרר את השרשור הזה, אנחנו לא קבוצת התמיכה שלך.

לא טוב לך ללכת למילואים - אל תלך. שא בגאון בתוצאות מעשיך.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז גם אני החלטתי ש-3 שנים הספיקו לי מהשטויות האלה, 3 שנים של נטו התעסקות בקקה ונטו הנפצות , בתור לוחם בגדוד בגולני.

עוד בסדיר החלטתי שלא אתרום עוד שניה אחת למדינה ולצבא. ואכן מהשחרור לא הגעתי לאף צו מילואים, במשך 7 שנים.

.....בלה בלה בלה... כלא 4.... בלה בלה בלה....

מקפיץ כדי לעדכן - אחרי שניקיתי את הרקורד בהסגרה עצמית, בין השאר כדי לטוס עם האישה לחו"ל וכדי להתחיל עבודה חדשה בלי לדאוג אם ישלפו אותי מ.צ במפתיע,

החלטתי לנסות לתת צ'אנס לצה"ל, לראות אם משהו השתנה.

אז הגעתי לאימון האחרון - אימון נמרים בביסלח.

הפעם לא אחפור יותר מדי - ההנפצות אכן נשארו (ישנו סתם בשטח, שק"ש על פלציב, 20 מטר מהבסיס במקום לישון כמו בני אדם בחדרים, אכלנו מנות קרב כמו מפגרים במקום שימשכו לנו אוכל מחדר אוכל) , הקצינים מורעלים מהתחת (המג"ד עשה לנו שיחה ביום הראשון, בין השאר הוא הציע לאלוף פיקוד צפון לתקוף את לבנון קודם לפני שהם יתקפו אותנו) , וגם חלק מהמילואימניקים עצמם מורעלים.

הרבה אנשים שבוזים שם, חשבתי שאני אהיה היחיד. באמת שבוזים מהתחת.

אך יחד עם זאת היה כיף להעלות חוויות מהשירות עם כמה מבני המחזור שלי, ולא אשקר לכם - קצת התגעגתי לשטויות האלה.

בנוסף הנמר הוא שדרוג עצבני לעומת האכזרית, חוץ מזה שהוא ממוגן מהתחת, יש מזגן, ומים קרים!

האם אמשיך להגיע לאימונים הבאים? שאלה טובה, אני עוד צריך לחשוב על זה. אם כן, זה לא יהיה בשביל המדינה או הממשלה, בהם איבדתי כבר אמון ממזמן.

זה יהיה נטו בגלל החברים ופשוט כדי להגן על הבית מכל מיני ליצנים שמנסים להיכנס או לזרוק כל מיני דברים מעבר לגבול.

תהנו מזריחה בנגב...

P_20160706_054620.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...