Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב שזה אתה שהחלטת בשבילו את כל עניין ההומואים שמאלנים ופחדנים בת"א וההצבעה למפלגות ימין מיליטנטיות.

מפנה אותך להודעות 97,98 בשרשור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סלח לי אבל מדיניות רופסת ורצון לשים סוף לסכסוך זו לא קריאה להיכנס בערבים בכל הכח ולפעיל מדיניות מיליטנטית, ובטח שלא הצהרה שת"א מלאה בהומואים פחדנים. כל זה בא אך ורק ממך.

לא צריך להיכנס לפוליטיקה בשרשור הזה, יש שרשור יעודי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
"נו תן לי רגע את טליק בטלפון, נו מה אכפת לך? יעלו אותך בדרגה, תהיה ש"ד."

יאללה מילואים זה כיף אני משלים המון שעות שינה , כמובן כל עוד זה לא מתנגש בדברים חשובים.

אה וגם אפשרות לבדוק את הכלים החדשים של צהל.

ממתי מילואימניקים מקבלים כלים חדשים?

הייתי בעוצבת מילואים, הדבר הכי חדש שהיה שם זה מרכבה סימן 3 בז.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זחל"דים אין? כיון שבאימון האחרון שעשיתי (לפני כ-10 שנים) עדיין היו גרוטאות כאלה. המונח גרוטאה הוא מחמאה.

ron_man - ההתיחסות שלך מבחילה. רוצה לנהל מלחמות - אבל שאחרים ילחמו ואתה תעשה כסף.

אני מקוה מאד שתעוף מהעבודה הממשלתית. הזכויות מגיעות למי שתורם, לא לפרזיטים שעושים מה בזין שלהם (הביטוי ברוח דבריך, הייתי מעדיף לשון קצת יותר תרבותית, אבל כנראה שזה מה שאתה מבין).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זחל"דים אין? כיון שבאימון האחרון שעשיתי (לפני כ-10 שנים) עדיין היו גרוטאות כאלה. המונח גרוטאה הוא מחמאה.

ron_man - ההתיחסות שלך מבחילה. רוצה לנהל מלחמות - אבל שאחרים ילחמו ואתה תעשה כסף.

אני מקוה מאד שתעוף מהעבודה הממשלתית. הזכויות מגיעות למי שתורם, לא לפרזיטים שעושים מה בזין שלהם (הביטוי ברוח דבריך, הייתי מעדיף לשון קצת יותר תרבותית, אבל כנראה שזה מה שאתה מבין).

אין לי בעיה להתחיל לעשות מילואים, אבל שיתחילו בצעד קטן לטובתי, העברת בסיס.

שם הכל מתחיל... מה אתה חושב? שנולדתי להיות שונא המדינה ואנטיפט מסריח(ואני לא למעט עניין צבאי), קורח המציאות עושה אותי כזה.

ואני רק אומר, שיש גבול שאזרח יכול לקחת על הגב שלו בלי תגמול ראוי. וזה לא רק עניין צבאי.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

יעבירו את הבסיס ליד הבית שלך. אולי תבקש גם מהחמאס להעביר את המלחמה ליד הבית שלך? מתאים לך? השירות צריך להיות במקום בו הצבא זקוק לך, לא במקום שנוח לך. ומבחינת תגמול, אני מניח שאתה מקבל לפחות את השכר שאתה מרויח באזרחות. אני מניח שאינך עובר הכנסה של 42,000 ש"ח, שהוא הגבול העליון לתגמולי מילואים.

אני מרשה לעצמי לדבר כיון שכמעט כל שירות המילואים שלי, עד גיל 48, היה בשדה, כלומר אימונים בנגב וברמה"ג, קוים במוצבים בלבנון , רמה"ג והגדה, ואחרי גיל 40 גם קצת בסיס יותר מסודר - ברמה"ג. מה לעשות, אלה המקומות שבהם היה צורך בשירותים שלי, אז שם שירתתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מבין שאני לא לוחם נכון?.... אני כולה חימושניק קטן...

מה? ממש בעיה גדולה לשחרר חייל אפס כמוני שגם ככה לא רוצה להיות במקום הזה? זה מה שמעצבן בצבא המסריח הזה... יש 100000 אנשים שיכולים להחליף אותי.. אבל לא.... הצבא בשלו, לא ואני בשלי.

רון

פורסם

אולי יראה לך מוזר, אבל יש, או שהיתה, בצה"ל סיסמא ש"בלי חימוש אין כיבוש". אני לא מזלזל בתפקיד של החימוש, או האספקה, או הרפואה, או הקשר, או כל גוף אחר שמסייע לכוח המסתער. אולי אתה "חימושניק קטן", אבל בלדעיך או שהטנק לא יסע, או שלא תהיה לו תחמושת, או שלצוות לא יהיה אוכל ומים, וגם בבט"ש הסיור לא ינוע בלי רכב תקין. אין "חימושניק קטן", כל עוד הוא עושה את עבדותו.

פורסם

כל מה שאמרת הוא נכון במאת האחוזים.

עדיין אני לא חושב שהצבא צריך להיות גוף כל כך אטום ודבילי, אנחנו נמצאים בפאקינג 2015! וזה הצבא שמייצג את ישראל, והאמת, איך שהצבא נראה, כככ המדינה נראית, או בקיצור המצב בטטה, אני יכול להיות החייל הכי יעיל, ובתור מכונאי יחיד ביחידה בה שירתתי הוכחתי את זה אין ספור פעמים, חילוצים לילים, שלג, גשם, ומה לא...

אבל נגמרו ימי הזוהר שאני חייב לתת דין וחשבון לכל מפקדון.... על הגב שלי לא ירכבו לעולם יותר.

רון

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אין "חימושניק קטן", כל עוד הוא עושה את עבדותו.

אבל אין סיבה שיעשה את עבודתו כשהוצאת אותו בכח מתקופת מבחנים/לחץ בעבודה, למרות שהגיש בקשות ופעל עפ"י הנהלים, וזרקת אותו בסדנא מסריחה 200 ק"מ מהבית כדי להחליף מסנן סולר בריאו.

איך תכריח אותו לעבוד? הוא בא לימים בודדים, הוא ממורמר ולא רוצה להיות שם. הוא יעשה הכל כדי שלא יתנו לא להתקרב לכלים.

במקומו יעשו את זה חיילי סדיר כי אנשי הקבע צריכים לעמוד בתכניות העבודה שלהם ואין להם סבלנות וחשק לריב עם מילואימניקים.

שוכחים שלא מדובר בחיילי סדיר שעוד לא התחילו את חייהם האזרחיים ואין להם מה לעשות חוץ מלשרת בצבא 3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

SlowRide - תבחין בין מי שמבצע את חובותיו - בדרך כלל יזכה להתחשבות בבעיות אישיות. מי שמגיע בגישה שלילית יספוג ריקושטים. לכן, אם תשים לב, אני מבחין בין גישתו של דור (שכבר ביצע השנה 32 ימי מילואים, ומצפה כעת להתחשבות בצרכיו), לבין רון ש"הכל על הזין שלו".

נושא הבזבוז בצה"ל הוא נפרד לחלוטין, אך כבר דובר כאן (או שמא בשרשור המקביל, על רכבי מפקדים), יש בעיה של ניצול משאבים וביניהם כח אדם, אבל לא זה נושא הדיון. הנושא הוא האם אנשי המילואים מנוצלים נכון - בעבר היו עם זה לא מעט בעיות, כיום, לאור הצמצומים בגיוס מילואים אני מניח שהמצב השתפר. אידיאלי לעולם לא יהיה - המערכת גדולה מדי וקשה לשליטה, שלא לדבר על איכות חלק מכח האדם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ידידי, מדובר בביצה ותרנגולת. אדם לא מגיע למילואים בגישת "על הז' שלו" בלי סיבה.

אני לעולם לא עשיתי להם בעיות וכשביקשתי התחשבות בגלל לימודים אמרו לי ללכת לחפש.

כשמתייחסים אליך לא יפה, מתעלמים ממך ומכריחים אותך להגיע כשממש לא מתאים לך ואתה יודע שאין מה לעשות, כי כמו שכתב דיסקו קודם: כשהצבא משתין עליך-אתה טובע.

תוסיף על זה את חוסר האמון בהתנהלות הממשלה והתחושה הכללית שהמדינה עצמה שמה עליך ז' ומה קיבלת? חייל שמגיע למילואים בגישה שלילית מאד. הוא מבצע את חובתו ומתייצב מחוסר ברירה אבל במה זה עוזר לכח? בכלום.

עוד מישהו שצריך לבשל לו ארוחות, לארגן לו תלושי נסיעה ומשכורת שלא עושה כלום כל היום. עכשיו תאר לך מחלקה שלמה של כאלה. במקום להתאמן על המקצוע שלהם הם יושבים כל היום בשק"ם ומקללים את הקצין קישור שהכריח אותם להגיע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...