Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מעניין אם זה לא היה חוק, מה אנשים היו חושבים על מילואים. יש נטיה מטומטמת לקבל כל חוק ובמיוחד כאלה שקשורים לביטחון, כאמת מוחלטת וכל מי שחושב אחרת הוא טיפש/שמאלני/בוגד/אויב (סמן בעיגול).

עדיף לצבא שהאנשים שהוא מוציא מהבית ומהחיים האזרחיים בהפתעה ירצו להיות שם ולבצע את התפקיד שלהם, אחרת תועלת לא תהייה לאף אחד, רק נזק. קיבלתי משכורת 4 ימים ונסיעות באוטובוסים על חצי מדינה כדי לקנות בקבוק נסטי ובמבה בשק"ם כל יום. עבודה? כן בטח. בשביל מה יש סדירניקים? ואולי זו הדרך של המדינה להחזיר לנו את כספי המיסים, אני כבר לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגיד לי אתה שפוי??? נראה לך שזה כל כך קל לקום ולעזוב למדינה אחרת? לכולם קל להגיד "לא טוב לך קום ותלך" ממש...

ברור שלא היה לכולם טוב במדינות לפני 48, מסכים איתך שטוב לנו אלפי מונים מאז התרופה ההיא, אבל, לא יתכן שרק מבקשים וחולבים את האזרח בלי שום תמורה! וזה נושא אחר בהחלט.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

חוק או לא חוק, כל מי שעושה מילואים יודע שאין בעיה להשתחרר מהמילואים לתמיד.

כל האמירות של "מילואים זה חופש וכיף" זה נכון לאימונים ולגיל צעיר. כבעל משפחה שמקבל צווי 8 בקביעות לכל המבצעים האחרונים

זה כבר לא כל כך כיף לצאת בערב שבת למיני מלחמה ולהשאיר את הילדים והאשה בבית כשהם בוכים ודואגים.

פורסם (נערך)

Slowride הוצאת לי את המילים מהפה.

זאת הבחירה שלך והוויתורים שלך,אתה בעצמך אמרת שאין בעיה להשתחרר.

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

פורסם
תגיד לי אתה שפוי??? נראה לך שזה כל כך קל לקום ולעזוב למדינה אחרת? לכולם קל להגיד "לא טוב לך קום ותלך" ממש...

ברור שלא היה לכולם טוב במדינות לפני 48, מסכים איתך שטוב לנו אלפי מונים מאז התרופה ההיא, אבל, לא יתכן שרק מבקשים וחולבים את האזרח בלי שום תמורה! וזה נושא אחר בהחלט.

מסכים איתך. אך להשתמט ממילואים זו לא הדרך לתקן את זה. כנס לפוליטיקה או שתבחר באנשים שאתה חושב שיוכלו לשנות. בנתיים עד שזה יקרה צריך לשמור על המדינה הזו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חוק או לא חוק, כל מי שעושה מילואים יודע שאין בעיה להשתחרר מהמילואים לתמיד.

תעשה לי טובה. אם לא הייתה בעיה להשתחרר ממילואים אף אחד לא היה מתלונן כאן. אנשים נורמטיביים ובריאים שעובדים לומדים ומשלמים מיסים לא רוצים להסתבך עם החוק ועושים מילואים בעל כרחם.

פורסם
לא.... אני פשוט לא רוצה לעשות מילואים נקודה, הח מה שרשמתי למעלה זה "תופעות לוואי" של למה אני לא רוצה.

דרך אגב, אני מעריך מאוד את כל מי שעושה ומגיע לו הרבה יותר הטבות ומתנות מהמדינה, אני כל יום שאני חוזר מהעבודה עובר במחסומים בדרך לבקעה, מחסר אוכל, חטיפים, שתייה ועוד לחיילים.

אל תנסו להוציא אותי אפס או לא בסדר... אני רק אומר שלי,זה לא מתאים, ומכל השאר פשוט לא אכפת לי(בקטע צבאי) תקראו לי אנוכי, אגואיסט, או איך שבא לכם, אני חי איך שאני חי וטוב לי עם זה.

אפס-לא, אני באמת חושב (לפי הפורום) שאתה אדם טוב שעוזר הרבה לאחרים, וזה לא מובן מאליו.

לא בסדר, לדעתי כן, כי בדיוק כמו שהנחתי אתה בעד "להיכנס בהם" אבל שמישהו אחר יעשה את העבודה כי לך זה לא מתאים. גם לי לא מתאים להילחם ולהיתלש מהבית בצוי 8, אבל אני מבין שאין ברירה ואני לא משאיר את העבודה למישהו אחר.

וזה לא משנה לוחם או לא, יש בגדוד שלי הרבה חימושניקים ותומכי לחימה אחרים שעושים מילואים והרבה, כי צריך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אפס-לא, אני באמת חושב (לפי הפורום) שאתה אדם טוב שעוזר הרבה לאחרים, וזה לא מובן מאליו.

לא בסדר, לדעתי כן, כי בדיוק כמו שהנחתי אתה בעד "להיכנס בהם" אבל שמישהו אחר יעשה את העבודה כי לך זה לא מתאים. גם לי לא מתאים להילחם ולהיתלש מהבית בצוי 8, אבל אני מבין שאין ברירה ואני לא משאיר את העבודה למישהו אחר.

וזה לא משנה לוחם או לא, יש בגדוד שלי הרבה חימושניקים ותומכי לחימה אחרים שעושים מילואים והרבה, כי צריך.

חביבי, אני יסכם את כל מה שרשמת במשפט אחד, "לא על חשבון הגב שלי".

כמו שאמרתי למעלה, לא מעניין אותי מאחרים.

שגיא אתה אומר פוליטיקה? לא אצלי, אני לא הכיוון של זה.

אי אפשר לשנות פה הרבה, הכל פה זה כסף!!!!! הכל סובב סביב הכסף, לא מעניין אף אחד מהשרים, או החארות האחרות מה עינייני האזרח הפשוט, אז אני בוחר לשים ז-ן על כולם, ואיך להגיד את זה... לעשות את הכסף שלי, שידאג לי. כי אף אחד אחר לא ידאג לי, וזה מתבטא מתור לניתוח ועד צו מילואים או הרכב שאתה נוסע בו.

רון

פורסם

יתחילו לשלם לאנשים במקום לקחת כל ילד כאילו זה צפון קוריאה פה

כמו שבקנדה וארצות הברית הצבאות הרבה יותר מסודרים והחיילים פטריוטים ויודעים מה הם רוצים, והם לגמריי מתוגמלים.

במקום לממן עשרות אלפי ילדים ומאות בסיסים שלא מועילים וקיימים רק כי יש מלא חיילים לשים בהם, וציוד לכולם ואוכל לכולם, הצבא יכול להיות רבע ממה שהוא. בלי אלפי קצינים ונגדים מיותרים שרק מנהלים ילדים ממורמרים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא טוב לכם, סעו לנתבג ובחרו יעד אחר.

נסעתי, החזירו אותי בטענה שאין לי ויזת עבודה...

מסתבר שאני היחיד בצד השני של המתרס.. רוצה שיקראו לי למילואים ולא קוראים.

חיל האויר.. לך תבין.

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יתחילו לשלם לאנשים במקום לקחת כל ילד כאילו זה צפון קוריאה פה

כמו שבקנדה וארצות הברית הצבאות הרבה יותר מסודרים והחיילים פטריוטים ויודעים מה הם רוצים, והם לגמריי מתוגמלים.

במקום לממן עשרות אלפי ילדים ומאות בסיסים שלא מועילים וקיימים רק כי יש מלא חיילים לשים בהם, וציוד לכולם ואוכל לכולם, הצבא יכול להיות רבע ממה שהוא. בלי אלפי קצינים ונגדים מיותרים שרק מנהלים ילדים ממורמרים.

בדיוק. תוציאו את הראש מהסניף של תנועת הנוער הקרובה לביתכם ותגלו ש"התנדבות ללא גבולות תוך ביטול עצמי מוחלט ונכונות בלתי נדלית למות בעד ארצנו" גוססת. היום הכל מתחיל ונגמר בכסף ובתועלת אישית ובעתיד זה יהיה יותר גרוע.

פורסם

היו פה תגובות קיצוניות משני הצדדים - הולכים למילואים ולא משנה מה, לעומת לא הולך ולא מעניין אותי.

אני מאמין שרוב האנשים היו באים עם יותר התלהבות אם הצבא היה בא לקראתם יותר ולא מתנהג כמו הגוף האטום שהוא כרגע.

למשל, מודיע לך שנה מראש מתי תזומן למילואים ואפילו נותן לך אפשרות לבחור בין 2-3 מועדים.

למשל, מזמין אותך למטרת אימון ולא כדי לשמור על איזה בסיס בגלל שהסדירניקים הוציאו גימלים.

למשל, מאזן הרבה יותר את ימי המילואים, יש כאלו שעושים 30 בשנה ואחרים שקוראים להם פעם ב 3 שנים או בכלל לא.

זה נראה ומרגיש לגמרי אחרת שאתה יודע מתי תלך, לכמה זמן ומה תעשה.

בסוף אתה מגיע, יושב במקרה הטוב רק חצי יום עד שכולם מתארגנים, אחרי זה מחכה עוד קצת, כי הנשקיה נפתחת רק למחרת וגם האפסנאות ולהחליף נעליים זה רק בימים א,ג,ה וכו'.

בקיצור, הצבא צריך להתאים את עצמו לימינו.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מעניין אם כל אלו שמתגאים בכמות הצרות שהם עשו לצבא, הם שוחרי שלום ומצבעי מרצ, או שמטיפים "להיכנס בהם" אבל שמישהו אחר יעשה את זה.

(גילוי נאות, עושה הרבה מילואים ומצביע ימין... דורש ובא לעשות...)

לא חושב שיש קשר בין ימין/שמאל לבין הנכונות לעשות מילואים . יש מי שהכל על הזין שלו ולא אכפת לו מי יעשה את העבודה - העיקר שזה לא יהיה הוא . ויש אנשים שמבינים שמילואים בישראל זה כורח המציאות ואנחנו חייבים לשמור על כשירות שנדרשת כדי להגן על עצמינו ומוכנים לתרום מעצמם כדי להבטיח את זה

אני משתייך למחנה השמאל ואני ממש לא חושב שזה מבטל את הצורך שלנו בצבא חזק.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...