Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש hard time :-)

שמח בשבילך שיצאת מהשטות הזאת בקלות. זו לא בושה לסרב לעשות מילואים, במיוחד אחרי שסיכנת את חייך 3 שנים בשביל המדינה.

לא יודע מה זה להיות לוחם במילואים, אבל כתומך לחימה הדבר היחיד שתמכתי בו במילואים האחרונים זה המצב הכלכלי של השק"ם.

לא כזה נורא, במיוחד שיש איתך ביחידה עוד ממורמרים. היה איתי מישהו שעובד כאח בבית חולים, אבל כשיש מלחמה הצבא צריך אותו כ...מכונאי רכב! לך תבין :screwy:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התמיכה חברים. עוד דבר מצחיק ששכחתי לציין, יש 3 או 4 חיילים שם שממש מתפקדים כ-קאפו

מסתובבים שם חופשי ומדברים עם המפקדים כמו עם חברים. כנראה חבר'ה כבדים יותר שיושבים כבר די הרבה זמן...

בכל מקרה החלק הכי קשה שם היה לי המחסור בקפה על הבוקר. קחו לי הכל רק לא את הקפה.

Stay Dirty

פורסם

מעולם לא תפסו עריק בבני ברק או או אל פאחם. הגיע הזמן שהמדינה המטומטמת הזאת תתעורר ותתחיל לעודד את אלה שנותנים למענה על חשבון אלה שלא.

מדוע שפרזיט יירשם לאוניברסיטה בגיל 18, ישלם שכר לימוד מגוחך כאשר המקביל לו נכנס לשירות של 3 שנים ומקבל כמעט כלום. פרזיט שהולך לעבוד במקום להתגייס יצליח לחסוך מינימום של 150 אלף שקל ב 3 שנים במידה והוא גר אצל הוריו וכיוצא בזאת. חייל משוחרר עם כל ההטבות שלו בקושי מגיע לחצי מהסכום.

לי יש רעיונות מאוד טובים איך לעודד אנשים להתגייס. למרבה הצער זה לעולם לא יקרה. "הנשמות הטהורות" מש"ס ומרע"מ-תע"ל יטרפדו את כל הסיפור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הצבא מעצבן, וכל הקצינות הקישור הצעירות האלה חיות בסרט.

סיימתי סדיר לפני חצי שנה, מאחורי כבר 32 ימי מילואים השנה, זימנו אותי לאיזה אימון שבדיוק נופל על המרתון של הפסיכומטרי, ובאמת שאין לי בעיה לעשות מילואים, אבל לא על חשבון העתיד שלי ולא על חשבון ה7600₪ ששילמתי.

הגשתי טופס 58 לפני חודש וחצי. היו חגים וכאלה, לפני שבוע וחצי התקשרתי לקצינת קישור והיא אמרה שהטופס נעלם. (בוקר טוב?)

הטופס הוגש שוב, אחרי יום - תשובה שלילית.

הלו - הגשתי טפסים לפני כולם (איך שקיבלתי הודעה על המילואים), עשיתי כבר 32 ימים השנה והשתחררתי לפני חצי שנה (ועד כמה שידוע לי עושים מילואים רק שנה אחרי השחרור, אפילו לא עברה שנה קלנדרית!).

הצבא לא מבין שאני עכשיו מילואימניק ולא חייל סדיר והחיים שלי הרבה יותר קלים, רופא אזרחי ינפיק אישור והם יכולים ללכת לחפש את החברים שלהם. יש דרכים יעילות להתחמק ממילואים.

נפקדות לא באה בחשבון כי אני לא מחפש להיות בעייתי, וכי אני צריך להבחן בפסיכומטרי ולטוס לאחר מכן, לא מחפש לעצמי צרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אסףאסף גרם לי להיזכר במקרה דומה מאוד שהיה אצלי ב-2008. גם אני לא הגעתי למילואים בגלל לימודים (והייתי כל הזמן בקשר עם הקצינת קישור שלא שמה קצוץ) והמג"ד יחידת המילואים דפק לי 21 ימי מחבוש בלי להתחשב בכלל.:shock: פעם ראשונה שבכלל הצבא "העניש" אותי. נשלחתי לכלא 6 "וישבתי" כמו מניאק 21 יום.

הפעם היחידה שלא הגעתי למילואים וככה מזמברים.

Veni Vidi Vici

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיפור מעניין אבל די מיותר:

אך מצד שני, האימון (שבועיים בערך) נפל בדיוק על תקופת מבחנים סופיים בלימודים שלי, ועם כל הכבוד לצה"ל זה יותר חשוב לי.

שלחתי לקצין שלי הודעה יחד עם לוח מבחנים, אבל הוא אפילו לא ענה לי.

כל מה שהיית צריך לעשות זה להגיד למזכירה במוסד שבו אתה לומד שתגיש וולת"ם בשמך-

במשך 4 שנים שלמדתי לתואר, זה נהיה ריטואל קבוע: אני מקבל מילואים שיוצאים בדיוק מהמבחן הראשון ועד האחרון (ממש כאילו קצינת הקישור קובעת את המילואים לפי לוח המבחנים שלי), מגיש וולת"ם ולא קרה שהוא לא התקבל.

פורסם

דור עדיין לא סטודנט, לכן המנגנון של דיקאן הסטודנטים לא רלונטי לגביו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש רעיונות מאוד טובים איך לעודד אנשים להתגייס. למרבה הצער זה לעולם לא יקרה. "הנשמות הטהורות" מש"ס ומרע"מ-תע"ל יטרפדו את כל הסיפור.

גם יש יש, לוותר על השטות הזאת של צבא העם, ולהפוך את הצבא למקצועי שכיר. זה יוריד, בין היתר, בכמות של אלה שמשתחררים בדרגות סרן-רב סרן, משום מה אוטומטית מתקבלים לתפקידים ניהוליים, ומביאים את הטמטום של הצבא איתם לתפקיד החדש.

לנושא השרשור - אני שואל פה, כי את השרשור שפתחתי בנושא מחקו.

עשיתי עשר שנים מילואים, ואני מרגיש שתרמתי מספיק. האם יש דרך קלה ומהירה לקבל פטור? עריקות וכלא לא באים בחשבון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע כמה אתה שוקל, אבל יש פטור על משקל יתר. מכיר משהו שהעלה לצורך כך רק עוד שלושה קג. נכנס לועדה הרפואית, נשקל קיבל את הפטור ומייד פצח בדיטאה שהחזירה אותו קצת פחות ממשקלו המקורי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אתה יודע במקרה איזה משקל נחשב למשקל יתר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה מן הסתם תלוי בגובה, אבל אם אני זוכר נכון מהסיפור של אותו בחור הוא היה באיזור מטר ושבעים, והמשקל יתר היה קצת מעל מאה קג. אבל עברו איזה חמש עשרה שנה מאז, ויכול להיות שהקריטריונים גם השתנו בנתיים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שמח בשבילך שיצאת מהשטות הזאת בקלות. זו לא בושה לסרב לעשות מילואים, במיוחד אחרי שסיכנת את חייך 3 שנים בשביל המדינה.

גועל נפש שעוד אחרי שאנשים מסיימים לבזבז 3 שנים מהחיים שלהם על הצבא הדפוק הזה עוד מחייבים אותם לבוא למילואים ומאיימים בכלא. מדינה חופשית ודמוקרטית עאלק.

אז גם אני החלטתי ש-3 שנים הספיקו לי מהשטויות האלה, 3 שנים של נטו התעסקות בקקה ונטו הנפצות , בתור לוחם בגדוד בגולני.

עוד בסדיר החלטתי שלא אתרום עוד שניה אחת למדינה ולצבא. ואכן מהשחרור לא הגעתי לאף צו מילואים, במשך 7 שנים.

רק לי עצוב לקרוא את זה?

אח"כ בטח תתלוננו פה על הישראלי המכוער שחושב שהכל מגיע לו.

ותצעקו שצריך להיכנס בערבים ותנו לצה"ל לנצח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
דור עדיין לא סטודנט, לכן המנגנון של דיקאן הסטודנטים לא רלונטי לגביו.

את האמת שהייתי אמור לעשות מילואים בגדס"ר הבדואי. :shock: (משם באמת הייתי נפקד)

חפרתי למפקדים שלי בסדיר, אז העבירו אותי לפל"חיק חטיבת הנגב (סביר להניח שמישהו מכיר פה), עד שיתפנה תקן בגדוד תקשוב ששירתתי בו בסדיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חלליה לא רוצה לגרום השתמטות משירות מה לעשות אנחנו לא גרים בשווייץ. אני בעד ללכת קצת חופש לא קרה כלום אני עושה כ- 20 ימי מילואים בשנתיים.

קרו כמה מקרים שוואלה לא הייתי יכול להגיע לאימון בצאלים, דיברתי עם המגד הוא בעצמו איש מילואים הבין את הסיטואציה וישחרר אותי.

מקרה אחר שלא שחררו (תקופת לימודים) הלכתי לרופא משפחה אמרתי שנתפס לי הגב אני עם כאבי תופת נתן לי שבוע מנוחה שלחתי ליחידה וזהו .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק לי עצוב לקרוא את זה?

אח"כ בטח תתלוננו פה על הישראלי המכוער שחושב שהכל מגיע לו.

ותצעקו שצריך להיכנס בערבים ותנו לצה"ל לנצח.

מה שעצוב זה שב2015 הצבא מתנהל כמו איזו תנועת נוער קומוניסטית שמוציאה אנשים מהבית לעשות דברים שהם לא יודעים ויכולים, במקום להפוך לגוף מקצועי שמעסיק מומחים אמיתיים בתשלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...