Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חלליה לא רוצה לגרום השתמטות משירות מה לעשות אנחנו לא גרים בשווייץ. אני בעד ללכת קצת חופש לא קרה כלום אני עושה כ- 20 ימי מילואים בשנתיים.

קרו כמה מקרים שוואלה לא הייתי יכול להגיע לאימון בצאלים, דיברתי עם המגד הוא בעצמו איש מילואים הבין את הסיטואציה וישחרר אותי.

מקרה אחר שלא שחררו (תקופת לימודים) הלכתי לרופא משפחה אמרתי שנתפס לי הגב אני עם כאבי תופת נתן לי שבוע מנוחה שלחתי ליחידה וזהו .

אין לי בעיה לעשות גם כל השנה מילואים, ויעידו על כך ימי המילואים שעשיתי ביולי אוגוסט בצאלים. חום אימים.

אבל שוב, לא כשזה על חשבון הלימודים.

והנה אתה רק מוכיח מה שאמרתי - רופא משפחה ירשום מה שתגיד וזהו. שולח לצבא ושיתפוצצו עם זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חוק שבשנה הראשונה מספר הימים שיזמנו אותך מוגבל. תגיד את זה לקצינת הקישור והיא תטפל. אם לא אז תאמר למפקד. שלח להם בפקס את ההנחיה אם ירצו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חובה כי זה חוק. אבל איך בדיוק זה עוזר למדינה שמגיע מישהו בעל כורחו מתבטל בבסיס כל היום כי הוא ממורמר ומשועמם ועוד משלמים לו על זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש חוק שבשנה הראשונה מספר הימים שיזמנו אותך מוגבל. תגיד את זה לקצינת הקישור והיא תטפל. אם לא אז תאמר למפקד. שלח להם בפקס את ההנחיה אם ירצו.

יש חוק שבשנה הראשונה אני לא אמור לעשות בכלל מילואים.

אבל איך אמרו לי פעם צוערים בבה"ד 7 - "גם פיל יכול לעוף באישור של סגן אלוף".

יחתימו את המח"ט ואני יכול ללכת לעשות חמוצים עם המילואים האלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
חובה כי זה חוק. אבל איך בדיוק זה עוזר למדינה שמגיע מישהו בעל כורחו מתבטל בבסיס כל היום כי הוא ממורמר ומשועמם ועוד משלמים לו על זה?

אל תחפש היגיון בצבא כי אתה פשוט לא תמצא .

אצלנו כל אימון מתחיל בדיילי של לפחות 3 ימים סתם שורפים זמן ,אין ציוד או הכל מיושן ובלוי . חשבתי שהפיקו לקחים ממלחמת לבנון השנייה .

פורסם

בעמוד ענן כשהייתי עוד חייל צעיר, היה לנו הרבה ציוד של משיכה בחירום, לסדר את המערכות תקשוב בנגמ"שים האלו לקח הרבה מאוד זמן. זה ידוע שכל הציוד הזה שבאימונים לא מתוחזק כראוי. (ועוד עם זה רצו לצאת להלחם)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מחפש היגיון, מחפש איך לא להיות חלק מחוסר ההיגיון הזה. לעבור על החוק ולערוק זה דפוק כי שום דבר טוב לא יוצא לך מזה.

פורסם

מניסיון של 24 שנות מילואים, כשבשנים "החלשות" עשיתי 45 יום מילואים, אתרום את 2 הסנט שלי.

1. מילואים הם לא עונש, ולא משהו שקרוב לזה. אתה מקבל 20 יום חופשה על חשבון המדינה, על בסיס הכל כלול, אז תהנה מזה, לעבוד יהיו לך מספיק שנים.

2. יש הבדל גדול בין לעשות מילואים ביחידה סדירה לבין גדוד מילואים. בגדוד כולם אזרחים בדיוק כמוך, באים ביחד ומשתחררים ביחד. על פי רוב, מספיקה הגעה ליום ראיונות על מנת לגרום לקיצור משמעותי מאד של המילואים, וזה תמיד עדיף על ולת"ם שברוב הגדודים מתקבל בעין לא יפה.

3. צה"ל לא נלחם היום על אנשי מילואים; איש מילואים הוא משאב האנוש היקר ביותר עבור צה"ל, ולכן תמיד משתדלים לקצץ באנשי מילואים היכן שזה ניתן. חלפו עברו הימים בהם היו מגייסים מילואימניקים למשימות מטופשות, היום כל יום נספר ונמדד.

מי שמתעקש לא לעשות מילואים, פשוט לא עושה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. מילואים הם לא עונש, ולא משהו שקרוב לזה. אתה מקבל 20 יום חופשה על חשבון המדינה, על בסיס הכל כלול, אז תהנה מזה, לעבוד יהיו לך מספיק שנים.

עם כל הכבוד, אולי ממרומי גילך אתה זוכר רק את הטוב, בדיוק כמו בני 30-40 שאומרים לילדים ובני נוער ש"בית ספר זאת התקופה הכי יפה בחיים שלך", וגורמים להם לחשוב שמכאן יהיה רק יותר גרוע.

אני ממש לא רואה איך הגעת לזה שזאת חופשה הכל כלול, במקרה שלי זאת עבודה של 12-14 שעות ביום, בגשם, חום, ומה לא, בזבוז של שליש טנק דלק ביום (האלטרנטיבה זה לישון באוהל מלא בוץ או חדר חנוק עם מיטה צבאית עם מזרון שעוד לך תשיג, וישבור לך את הגב), אוכל על גבול הלא אכיל, וחוויה מפוקפקת של מערכת סוציאליסטית מטומטמת ואטומה, איפה שהכל צריך להשיג, כמו במיטב שנות השלטון הסובייטי. מזל שאני לא צריך להתמודד עם מערכת הבריאות הצבאית.

אז עם כל הכבוד, אבל ההערה על "20 יום של חופשה הכל כלול על חשבון המדינה" זאת שטות גמורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז עם כל הכבוד, אבל ההערה על "20 יום של חופשה הכל כלול על חשבון המדינה" זאת שטות גמורה.

מכיר את זה שזורקים אותך לבריכה מלאה בחרא, אז אתה אומר "איזה כיף, מצאתי גרגר תירס". סינדרום אין לי ברירה אז כבר אנסה למצוא את החיובי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין את זה, לאנשים כ"כ קשה בחיים שמילואים נראים להם כמו חופשה? :lol:

פורסם
אני לא מבין את זה, לאנשים כ"כ קשה בחיים שמילואים נראים להם כמו חופשה? :lol:

כנראה שהם רגיל לשבי בדעאש או בחמאס :roll:

פורסם

גם אמנם לא קוראים לי למילואים אבל אני רק שומע מאנשים תלונות ומרמור על זה שהם באים ולא עושים כלוםםםם וכל זה, מיותר לציין, בלי לרצות.

ממש מנצלים כל אחד והבחירה בידינו... צהל מקום יעיל ומתחשב שבכלל לא זורק מיליארדים לפח.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

נגיד קיבלתי צו מילואים לתאריך מסוים שבו אני אשעה בחו"ל, איך המערכת המשפט הצבאית מתייחסת לזה? האם אחשב ל'עריק' לכל דבר?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...