Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחר בדיקות וקריאות רבות.

אני דיי פוזל לכיוון קיה פורטה.

מה יש לכם לומר על הרכב הזה?

האם הוא מומלץ כאן בפורום

מה נקודות החולשה שלו ועוד.

אשמח לתגובתכם

פורסם

לדעתי הוא נותן תמורה מעולה לכסף. לא זכורות לי בעיות או "מחלות", אתה יכול לעשות חיפוש בפורום הטכני ולראות אם יש דברים שחוזרים על עצמם.

אם התקציב מאפשר הייתי הולך על דגמי 2011 שצריכים להיות מעט חסכוניים יותר (מתיחת פנים מינורית וגיר 6 הילוכים).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בין 70 ל 75 על רכב במצב טוב עם קילומטרז' ממוצע עד גבוה מהממוצע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאיתמר אמר הדגם של 2011 עם ה6 הילוכים עדיף יותר וחסכוני יותר אבל ההפרש בין גיר 4 הילוכים ל6 הילוכים באותה השנה יכול להגיע ל15 אלף ש''ח.

חוץ מזה אין עוד שינויים חוץ מצורת איתותים במראות שהשתנתה ואזור ידית ההילוכים שעבר שיפצור קוסמטי.

נ.ב אני קניתי את שלי מאוטוסנטר (HERTZ) ונשארתי מרוצה, ראיתי שיש להם כמה פורטה במצב טוב עכשיו אז שווה בדיקה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שלי 2010 4 הילוכים.

ההפרש שאמרתי לך נאמר לי ע''י נציג אלבר, אני לא יודע עד כמה זה בא לידי ביטוי במציאות ולכן אתה צריך לבדוק אישית. אני הייתי מוסיף כמה אלפיות עבור 2 הילוכים נוספים שיגרמו לרכב שלי להיות חסכוני וזריז יותר אבל בטח שלא 15 אלף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני נוהג רוב הזמן בתוך העיר ופעמיים ביום נסיעה של 20 ק''מ לכיוון אז הצריכה שלי עומדת על 1/12.5.

הייתה לי תקופה שהייתי נוסע כמה פעמים בשבוע לכיוון המרכז מטבריה ואז הצריכה עמדה על 1/15.

בנסיעה רגועה אפשר יהיה תמיד לשמור על 1/13 שזה סבבה לרכב בקבוצה הזאת.

פורסם

רכב מצויין, אמין, חסכוני יחסית בדלק, זריז.

אם התוספת אינה משמעותית, מומלץ את הדגם עם 6 ההילוכים שיהיה אפילו חסכוני וחזק יותר.

פורסם
נתונים מרשימים

דיי הייתי סגור על i30 cw

ברגע האחרון שינתי את דעתי מקווה שאהייה מרוצה.

הפורטה והi30CW חולקות הרבה מכלולים במשותף. לא חושב שתהיה בעיה, הפורטה נחשבת מכונית אמינה למדי וכך גם היונדאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יצא לי לא מזמן לנסוע כ 150 קמ על דגם 2011 או 2012,לרכב יש מנוע די זריז,ורק במאמץ יש רעש מאט לא נעים ממנו,ההילוכים עוברים בצורה מאוד חלקה גם בעומס,הרכב נוח גם בעיר אהבתי אותו,המושב רך,אני אוהב כאלה אבל חסרה לי תמיכה באזור הירכיים,האיבזור טוב,לגבי צריכה לא מדדתי כי 150 זה לא מדד,בכללי מאוד אהבתי אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...