Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קליאו 2002 MK2 דגם RXT אוטומאט,

הרכב גמע 90K עד עכשיו.

אז ככה בשנה החולפת הוחלפו :

בלמים קדמיים(דיסקיות ורפידות)

משאבות בלמים אחוריות

אלטרנטור(המיסב היה במצב רע והתחיל לעשות רעש מהרצועה)

סט מייסבים אחוריים לגלגלים האחוריים(תוצרת SKF)

תושבת מנוע עליונה

בוצע גם טיפול קטן של החלפת שמנים ומסננים.. רק שאני לא זוכר מה בדיוק ביצעו שם.

מה שברצוני לעשות הוא טיפול מונע, בלי קשר למה שבוצע ברכב עד כה.

חשוב לציין שהרכב נוסע מצויין, מגיב טוב, נשמע טוב, עומד טוב בסרק ואני נהנה מכל רגע איתו.

לפני חודשיים התחיל מין רעש כאילו משהו משוחרר כזה בתחילת נסיעה(1100 סלד בערך ונעלם אחרי) ובמיוחד כשהאוטו קר.. לא מפריע יותר מידי אבל זה משהו שלא היה שם קודם.. כאילו שהרצועה לא מתוחה.

עוד משהו ששמתי לב הוא שכל 3 חודשים בערך המדיד של המים יורד למינימום ועלי למלאות מים מחדש..

כשהוא מגיע למינימום ואני שם את הרכב בסרק למשהו כמו 10דקות/רבע שעה האוטו מתחיל להתחמם טיפה(עבר את האמצע ב2 קווים בערך..)

כשהמיכל מלא הדבר לא קורה. יש למישהו רעיון?

כמובן שבכל שאר הזמן או שהמחוג מעט נמוך מהאמצע או שהוא בדיוק באמצע.. לא קרה לי שבאמצע נסיעה הוא עבר את האמצע ככה שזה תקין..

אז מה יש לנו בתוכנית?

*טיימינג

*החלפת שמנים - מנוע/גיר וכ'ו

*החלפת מייסבים בגלגלים קדמיים איזון גלגלים וכיוון פרונט

*רביעית צמיגים(יכול להיות שאדחה את זה בכמה חודשים אבל אשמח להמלצה כבר עכשיו)

אז מה אני מחפש כאן?

1. המלצה על שמנים משובחים.. אקנה בנפרד..

2. המלצה איפה לעשות את הטיימינג(מחיר הוא כן פקטור כאן כי הבנתי שלא צריך להיות מומחה גדול בשביל העבודה)

3. תוספות שלא חשבתי עליהן כמו החלפת מצתים וכ'ו.. ואם כן - אז איזה? ומאיפה להזמין?

בכלליות מה שאני רוצה לעשות זה באמת טיפול מונע טוב ובעצם לשמר את הרכב במצבו הנוכחי.. אני מאוד אוהב אותו למרות שהוא לא ידני..

תודה לכולם!

פורסם

מתי הוחלף טיימינג פעם אחרונה? האם הוחלפה משאבת מיים באותה ההזדמנות?

האם ומתי הוחלפה רצועת מזגן? אם כן האם הוחלף גם המותחן שלה?

למה להחליף מיסבים בגלגלים קדמיים? יש רעש?

לגבי המצתים - כנס לאתרים של DENSO ו-NGK, יש להם Product Finder , תריץ חיפוש על הרכב שלך.

בעניין בריחת מיים, האם עשית בדיקה בלחץ? האם השמן נראה נקי מסימני "טחינה"?

פורסם

1. אין תיעוד להחלפת טיימינג בפעם האחרונה.. הטענה של המוכר כי הוחלף לפני 5 שנים~

הוחלפה גם משאבה.

2. לא ידוע לי מתי הוחלפה רצועת מזגן.

3.המיסבים האחוריים הוחלפו בגלל רעש במהירות גבוהה, לאחר החלפתם נסיעת הרכב נהייתה חלקה הרבה יותר אך עדיין לא מה שהייתי רגיל לפני, יש לי הרגשה שזה קשור במיסבים הקדמיים.

4.בוצעה בדיקה בלחץ, לא נמצאה תקלה לכן הוחלף האטם.. הבעיה עדיין קיימת.(אמנם זה לא דחוף כי זה קרה אולי פעמיים אבל עדיין)

אין סימני "טחינה" בשמן.

פורסם

אם בוצע לפני 5 שנים הגיע הזמן לעשות טיימינג, כל מוסך שיודע להתעסק בקליאו יהיה טוב,

כמובן שיש מוסכים שמתמכים בצרפתיות ועדיף, מאיפה אתה ?

לגבי בריחת המים, תבדוק את איזור הבית טרמוסטט, נמצע מצד ימין של המנוע בחיבור לבלוק.

בגלל שהנזילה קטנה הייתי חושד בבית טרמוסטט,

בנוסף גם במשאבת מים, בטיפול טיימינג תחליף אותה. ועל הדרך רצועת אביזרים.

איזה נוזל קירור יש ? אם הצבע ירוק תוכל לראות בחיבור לבית טרמוסטט גוון ירוק במידה והנזילה משם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שמן אני משתמש בValvoline, אם יש ברשותך אפשרות לשים יד על ELF במחיר טוב לך על זה,

אין בעיות עם שימוש בValvoline.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מציע לך בנוסף להחליף פקק מיכל עיבוי ידוע שהוא מתבלה עם השנים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...