Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Castrol EDGE FST 5W40 VW 502.00/505.00/505.01 - לא מתאים לך?

מתאים. עד לפני כמה זמן לא היה יבוא של איידג׳ 5/40. לא הייתי מודע בכלל שהתחילו למכור 5/40 בארץ. כל יום לומדים משהו חדש

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אצלי במונדאו אני משתמש בקסטרול אדג׳ 5w30 כבר שני טיפולים ומרוצה עד הגג

עברתי 15,000 ק״מ ולא הייתי צריך להוסיף אפילו גרם של שמן בין טיפול לטיפול.

בקורטינה 82 שלי אני משתמש בוולוולין 10/40 מקס לייפ וגם מרוצה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

היי

התקן לשמן הוא A5\B5

את אלו מצאתי רק בוולוולין ובקסטרול. אגב הקסטרול אדג' הוא לא בתקן המתאים!

אני יקנה את הקסטרול ותודה לכולם

פורסם
מתאים. עד לפני כמה זמן לא היה יבוא של איידג׳ 5/40. לא הייתי מודע בכלל שהתחילו למכור 5/40 בארץ. כל יום לומדים משהו חדש

אכן מוצר חדש באוטוסטור (פחות מחצי שנה), אשתמש בו בטיפול הבא שלי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שימו לב שמשפחת ה EDGE כוללת מספר מוצרים ויש לשים לב לפרמטרים הטכניים של השמן ולא רק לצמיגות.

רכבים מודרניים עם מערכות פליטה מתקדמות רגישים לשימוש בשמנים נחותים או שאינם עומדים במפרט (צמיגות ותקן) אותו קבע היצרן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק שים לב כי קסטרול מאגנאטק יש סינטטי מלא ופורמולה סינטטית (שהוא לא 100% סינטטי) לפחות ככה זה בצמיגות 5-40

פורסם
איך יודעים אם זה סינטטי מלא או בטכנולוגיה סינטטית?

מה צריך לראות?

בדרך כלל ליד "Synthetic‏" יהיה רשום "FULL" או "100%", ולא "blend" או "technology".

Castrol-EDGE-FST-Turbo-Diesel-5W-40.pngsynpower540.jpg

2787.png

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...