Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינסטלטור

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

השכנה מלמטה מתלוננת על רטיבות בתקרה באיזור הקיר שמפריד בין המקלחת+שירותים למטבח.

הבניין תחת חברת תחזוקה ולכן אין וועד בית.

הגיע האינסטלטור של החברה ואמר שיצטרך לשבור לפחות 4 בלטות בשביל לזהות את המיקום,

וכמובן שאם זה צינור משותף העלות עליהם ואם לא אז עלינו.

אין ביטוח וכו ולכן מחפש דרך לסגור את זה הכי יעיל וזול כמה שאפשר.

כדאי להזמין אינסטלטור עם מצלמה טרמית לזיהוי וודאי של הצינור ואחר כך להגיש להם את החשבונית במידה וזה צינור משותף?

מה המחיר ההגיוני עבור בדיקה כזאת?

המלצה לאינסטלטור אמין באיזור לוד יתקבלו בברכה.

שלא נדע צרות.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עבודת איתור במצלמה תרמית וסיב אופטי הן עבודות יקרות שעשויות להגיע, במקרים מסובכים, לאלפי ש"ח, ולא תמיד האיתור מדוייק לרמת הבלטה הבודדת. הצד השני של המשוואה הוא שאין שום קשר בין מקום הרטיבות בתקרה של השכנה לבין מקום הנזילה בצנרת שלך - הרטיבות תהיה במקום שבו יש למים אפשרות לחדור את האיטום שברצפה.

ועם זאת - הניסיון שלי עם שרברבים של חברות ביטוח (ואני מניח שחברת הניהול שלחה שרברב ברמה דומה) אינו מהטובים, בלשון המעטה.

לדעתי, למרות העלות הגבוהה, עליך לשכור שרברב צמרת, והסיבה היא שאם מקור המים הוא בצנרת אתשלךה עלול להתבע לשלם לשכנה ת נזקיה, ואם התיקון לא יבוצע היטב ובמהרה הם יכולים להגיע לסכומים שעלולים להראות לך די דמיוניים.

כמוכן - אם יש לך ביטוח דירה הזדרז ודווח לסוכן הביטוח כדי לקבל את הנחיותיו. אם אין לך ביטוח לדירה עשה שני צעדים - רכוש פוליסה כבר מחר, והכן כמה אלפי שקלים לתיקון הנזקים אצל שכנתך. דחית הטיפול בדליפה עלולה להגדיל את הנזקים ב-1-2 סדרי גודל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מתאר לעצמי שרכישת פוליסה תדרוש המתנה של תקופת הכשרה כלשהיא לא?

הנזילה היא מהאיזור שבו עובר הצינור הראשי של הבניין שמתפצל לכל הדירות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תקופת אכשרה, לא הכשרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מסופק אם דרושה תקופת אכשרה, אבל לא תוכל לקבל פיצוי עבור נזקים שהתפתחו קודם לרכשית פוליסה.

לגבי מקום חדירת המים - אניחוזר וכותב: כל קשר בין מקום הרטיבות בתקרה של השכנים לבין מקום הפגם בצינור .

גם לא הבנתי מה הקשר לצינור המשותף: האם מדובר במקום שלפני או אחרי מדי המים הדירתיים? אם מדובר במקום אחרי מדי המים הרי שלכל דירה צריך להיות צינור נפרד, אם כי הצינורות עשויים להיות מותקנים במקביל, ואז יתכן שהנזק הוא בצינור של אחד השכנים, רק צריך לאתר של מי מהם. אם הצינורות נמצאים בפיר זה יהיה קל יחסית, אבל אם הם מובנים בתוך הקיר זו עשויה להיות משימה לא פשוטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...