Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול- הציר נבנה בצורה לא נכונה ואנשים נדרסים על ימין ועל שמאל כאשר הם רצים בדרך אל האוטובוס, הם כל כך רוצים לתפוס את הקו שהם לא מסתכלים על האוטובוסים שנוסעים בנתיב השני,והנהגים שטסים שם כמובן לא מצליחים לבלום. בגלל זה יש כמות גדולה של הרוגים במקום הזה ומכאן הכינוי ציר המוות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בגדול- הציר נבנה בצורה לא נכונה ואנשים נדרסים על ימין ועל שמאל כאשר הם רצים בדרך אל האוטובוס, הם כל כך רוצים לתפוס את הקו שהם לא מסתכלים על האוטובוסים שנוסעים בנתיב השני,והנהגים שטסים שם כמובן לא מצליחים לבלום. בגלל זה יש כמות גדולה של הרוגים במקום הזה ומכאן הכינוי ציר המוות.

תודה, מקווה שיעשו משהו עם הכביש הזה.

פורסם

אני זוכר ששתי בעיות עיקריות יש בציר הזה. האחת, אוטובוסים שדוהרים במהירות יחסית גבוהה. השנייה, אנשים שחוצים את הכביש בכל מיני מקומות הזויים או באור אדום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא נעים להגיד (ואולי אני מפספס משהו), אבל מה הפאקינג בעיה להסתכל ימינה ושמאלה לפני שחוצים את הכביש? הרי זה נטו אשמת הולך הרגל, זה לא שמישהו נסע ברמזור אדום או התפרץ לכביש.

פורסם
תודה, מקווה שיעשו משהו עם הכביש הזה.

לפני זה, שיעשו משהו עם הולכי הרגל שחוצים כבישים באור אדום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כתושב פ"ת אני יכול לספר לכם מה הבעיה :

כשחוצים כביש דו-סיטרי התנועה מגיעה משמאל ואז כשמגיעים לנתיב הנגדי ,התנועה מגיעה מימין.

בציר הנ"ל,כשחוצים את הכביש מסתכלי ימינה,מגיעים לאמצע הכביש ובאופן אינסטיקטיווי מסתכלים שמאלה .

טעות קטלנית!!!

כשמגיעים לאמצע הנתיב, התנועה ממשיכה להגיע משמאל !:roll:

אפילו אני,שאני מכיר את הבעיה ,כמעט גמרתי את הקריירה בחציית הכביש.

חציתי את הכביש,הגעתי למדרכה ופשוט הסתכלתי ימינה -לא הגיע רכב - הורדתי רגל לכביש ואז פתאום נזכרתי וקפצתי אחורה. 3-4 שניות אח"כ עבר אוטובוס.

זהו,זה הכל וזה המון.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
מעברי החציה שם לא מרומזרים?

מרומזרים כולם.

מי שבוחר לחצות במודע באור אדום, יכול לבוא בטענות רק לעצמו.

להולכי רגל אין אור ירוק מהבהב או אור צהוב.

אדום או ירוק בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רציתי להשוות את הכביש הזה לקווינס בולברד ואז קראתי כמה נהרגים שם.

אורך הכביש 11.6 ק"מ ובחלקים מסוימים מגיע ל 16 נתיבים.

בין השנים 1993 ל 2000 נהרגו 72 איש שניסו לחצות את הכביש.

עכשיו המשטרה שמה לעצמה מטרה להפסיק את ההרג ובשנת 2011 לא היה אף הרוג.

אבל מדובר פה על 16 נתיבים, לא 8.

בתמונה אתם רואים איך נראה הכביש ליד קניון, אלפי אנשים חוצים שם את הכביש כול יום.

תחצו את הכביש בירוק ובזהירות והכול יהיה בסדר

http://en.wikipedia.org/wiki/Queens_Boulevard

queens blvd.jpg

אייל

פורסם

אייל - שים לב כיצד התגברו על הבעיה: אכיפה, אכיפה ועוד אכיפה. בעיקר נגד הולכי רגל שחצו את הכביש בלי לשים לב למתרחש בו. אבל מי ישקיע באכיפה בישראל? יותר פשוט לסגור את הציר ולהכביד על התנועה (ובמיוחד על אותה אוכלוסיה ההוכת ברגל - אשר נזקקת לתח"צ).

בחיפה יש נתיב דומה - זה של המטרונית. אמנם מדובר בכביש פרברי ולא במרכז העיר, אבל ברוחב שנע בין 6-11 נתיבים (הקטע הרחב ביותר נמצא מדרום לצוומת לב המפרץ, שם דווקא אין נת"צ). איני יודע עד כמה מבוצעת אכיפה, אבל בכל המקומות המועדים לפורענות הוצבו שלטים אדומים בעברית ובערבית עם הכתובת "סכנת חיים בחציה". עדיין יש הולכי רגל החוצים בריצה, אבל כנראה קצת יותר מרוכזים מאלה שבפ"ת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...