Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ערב בהיר אחד הרכב לא מניע.

אין סטרטר, נשמע טיק קטן.

יש רדיו, אורות, מכוונים, ניסיתי הנעה בכבלים ממצבר אחר,

ניסיתי להחליף בין הפיוזים, ובין ממסר הMain לHeater (כמו שראיתי באשכול אחר).

ניסיתי לנתק את תג ה+ של המצבר וחיברתי בחזרה.

כל אלה ללא הועיל.

יש קודן ועלוקה ברכב, כמו כן מחובר לרדיו כבל AUX.

אודה לכל הכוונה ורעיון.

פורסם

צריך לבדוק אם הסטרטר מקבל + פיקוד (החוט הדק שמתחבר לסטרטר).

אם מקבל פיקוד, ונעלי הכבל מהודקים היטב הסטרטר שבק.

אם לא מגיע + פיקוד לסטרטר זה אומר שיש נתק בדרך, קודנית/אזעקה/עלוקה/ממסר של הסטרטר/סוויץ תקול וכד'.

פורסם

קודם כל כדאי בכל מיקרה להתחיל בבדיקת מתח במצבר עם מד מתח. לגבי הנסיון הנעה עם כבלים, אם הם לא איכותיים הרכב לא יניע בהנחה ומדובר במצבר גמור.

פורסם

אז עכשיו כמו שהציעו לבדוק עם מד מתח את המתח שמקבל הסטרטר. אם אתה יודע היכן הוא ממוקם. לפני זה בדוק גם ברגע נסיון ההנעה את המתח על המצבר מהי נפילת המתח שקיימת.

פורסם
טוב,

הלך הסטרטר.

עלה 930- מחיר סביר, או יקר מדי?

אני מניח שקיבלת עם הסטרטר דירת 3 חדרים במרכז ת"א.

כי אם לא, אז יקר זה מילה מאד מתונה.

סטרטר עולה 250-300 ש"ח. עבודה עבודה עוד 150. 450 + מע"מ - זה מה שצריך לעלות. אולי 550 + מע"מ...

930 זה לא הגיוני בשום צורה ודרך....

...

פורסם
אני מניח שקיבלת עם הסטרטר דירת 3 חדרים במרכז ת"א.

כי אם לא, אז יקר זה מילה מאד מתונה.

סטרטר עולה 250-300 ש"ח. עבודה עבודה עוד 150. 450 + מע"מ - זה מה שצריך לעלות. אולי 550 + מע"מ...

930 זה לא הגיוני בשום צורה ודרך....

איפה ראית סטארטר במחיר כזה למאזדה?

פורסם
הענין הוא שהמוסך בכפר טרומן די יחיד באיזור שוהם והסביבה וקל לו לדפוק מחירים בשמיים

??? ייחודי באיזור ? בטווח של 15 - 20 ק"מ תמצא לא מעט מוסכים טובים. אלא אם אתה מחפש מוסך במרחק הליכה מהבית.

פורסם

אני באתי לשם כי אמרו לי שהם יחסית אמינים, ד"א, בקבלה כתוב לי "חידוש מתנע",

יכול להיות ש"חידוש" יותר יקר מהחלפה (לא ששאלו אותי מה אני מעדיף)?

• תוכן חדש...