Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש לדעת, היכן ניתן למצוא מקדחה / אימפקט שעובדת על סוללה נטענת או על חשמל דרך המצת בכדי להחליף גלגל בצורה פשוטה ומהירה? הבנתי שזה קיים, לא יודע היכן בדיוק ולא מוצא מחירים.

זאת לאחר שלאחרונה נתקעתי ב 2 בלילה עם מפתח רגיל שנשחק בזמן פתיחת הברגים, כיוון שאחד הברגים היה חלוד ונתקע.

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

ראיתי כאלה במחירים שונים באוטו דיפוים ולפעמים גם ב-Ace, אפילו ראיתי לתקופה כזה ב"אושר עד" (סופרמרקט)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במחיר שעולה מברגה מספיק חזקה לפתוח ברגים של גלגל אתה יכול לקנות 100 מפתחות ברגים לשים באוטו.

פורסם

מדובר במכשיר ייעודי לפתיחת ברגי הגלגל ולא מברגה רגילה.

מתחבר לשקע המצת.

היא לא כל כך יקרה.

והיא עושה פלאים.

חבל על הזמן.

אתה פותח ברגים תקועים בלי להתאמץ בכלל. ילדה בת 10 יכולה לתפעל את זה.

לי יש אחת כזו ואני ממליץ בחום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מדובר במברגה חשמלית שעובדת מהמצבר \ שקע מצית.

כלי נהדר, החלפתי איתו בזמנו וריאטור לימהה XMAX - פתח את הפולי של הקרנק בלי לקבע אותו ובלי כלום.

אני אשמח לדעת איפה קונים?

עלה בזמנו 200 ש"ח באוטו דיפו. בלינק של מאקו כתוב 260 ש"ח.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בהום סנטר יש בטוח, באוטודיפו לדעתי יש אך אני לא בטוח.

השאלה אם באמת שווה לך להשקיע 250 שח +- (הייתי שבוע שעבר בהום סנטר וזה המחיר), בשביל פעם בכמה שנים שיש פנצ'ר.

אני אישית בשנתיים האחרונות החלפתי פאנצ'ר פעם אחת בלבד, וזה היה כי נכנסתי במדרכה בחניון (היה שמן).

זה לא היה כזה נורא, מלבד זה שהזעתי קצת לפני הבילוי.

כל שאר המקרים של ברגים\מסמרים\חורים קטנים, פשוט נסעתי לפנצ'ריה, אז סובלתי ונוסעתי לאט. (רק במידה שהלחץ אוויר לא ירד יותר מידי!)

קנה לעצמך כפפות עבודה פשוטות בכמה שקלים, מפתח ברגים מתארך פשוט וסע לשלום.

מה גם שאני לא סומך על הכלים הללו.

תוצרת סינית מחברה לא מספיק איכותית בעיניי, בשביל לבצע עם המוצרים שלה עבודות בטיחותיות ברכב.

פורסם

לא צריך אימפקט ולא נעליים תקנה קומפרסור קטן ב50 שח שמוכרים בתחנות הדלק ואתה מסודר

כשיש לי פנצר אני מוציא אותו מחבר למצת 5 דקות ונוסע לפאנצרמאכר שהוא ישבור את הראש

פורסם

לא עניין של לכלוך. בפעם האחרונה שהיה פנצ'ר ברכב של אישתי הייתי צריך לנסוע שעה לכל כיוון כדי להחליף, כי היא לא הצליחה לפרק את הגלגל. אולי מפתח חשמלי כזה יכול לעזור.

פורסם
הרבה יותר טוב זה לקנות ידית כוח ב150 ש"ח בערך , ובוקסה תואמת ואתה מסודר, זה לא כמו המפתחות צלב שנשברות בקלות.

מסכים.

היכן שנדרשת אמינות (וגם מינימום תחזוקה) שווה להשקיע מקסימום כסף בכלי הכי פשוט (מכאנית) מהאיכות הכי טובה.

• תוכן חדש...