Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות העברת טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך להעביר את הרכב טסט. אקורד 2007. לרוב וגם הפעם אני עושה את זה מייד לאחר הטיפול השנתי אצל מוסכניק שאני סומך עליו ומבקש ממנו לוודא שהרכב כשיר למעבר. מה שכן הוא לא מוכן להתעסק עם ההעברת טסט עצמה.

האם אתם מכירים מישהו אמין באיזור רעננה, כמו כן מה עלות משוערת? כאמור העברה בלבד בלי אינטרס ביצירת עניינים, כי אם יש עניינים אני מטפל אצל המוסכניק שלי בלבד.

נדפקתי עם זה קצת בעבר במכון בדיקה לפני קניה, שנותנים גם שירותי בדיקה לטסט שבאיזור תעשייה רעננה (לא "עוקץ" רציני, סתם 200-300 שקל עודפים שהם דחפו לי על תיקון ללא אישורי ובגלל זה לעולם לא אחזור אליהם). הייתי מעביר בעצמי אבל אני בתקופה עמוסה ובא לי להתפנק.

מכירים מישהו?

פורסם

מוסך רון אמנם איכותי אך מתמחה בקבוצת VAG - פולקסוואגן, אודי, סיאט וסקודה.

המוסך הירוק בפ"ת מטפל בכל סוגי הרכב ומציע שירות דומה בעלות של 200 שקלים.

אני מטפל אצלם מאז 2008 בכל רכבי המשפחה (חוץ מהסיאט שטופלה אצל רון) וממליץ בחום.

03-9231948

פורסם

תודה על התגובות.

מוסך רון זה ההוא עם התמונה של גידי גוב? טיפלתי אצלו בעבר כשגרתי בתל אביב, לזיכרוני הייתי מרוצה. ואז באמת העביר לי טסט כחלק מהטיפול השנתי, או בתוספת קטנה.

250 שקל זה קצת הרבה בשביל רק להעביר טסט. אבחן את שאר ההצעות.

פורסם
החברה הזו מפרסמת הרבה:

https://www.facebook.com/Test2GO?fref=ts

לא יודע להעיד על איכות השירות, אבל אני רואה אותם הרבה בפייסבוק.

הסתכלתי בפייסבוק שלהם וראיתי שהם כתבו את זה:

"זה יישמע לכם הזוי, אבל השבוע הגיעו אלינו שני לקוחות שפשוט התעצלו להעביר את הרכב שלהם טסט במשך מספר חודשים ונסעו בתחבורה ציבורית... לא נספר לכם מה היה מצב הרכבים, אבל החדשות הטובות הן שהצלחנו להעביר אותם טסט!

למי שאומר לכם אל תתעצלו, אנחנו נגיד - תתעצלו ותתקשרו אלינו."

זה לא נשמע לי טוב.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני משתמש בשירותיו של אריה, ב175 ש"ח. לזה כמובן צריך להוסיף את עלות הגשת הרכב לטסט במכון, שהיא 80 ומשהו ש"ח.

אני לא יודע אם הוא מגיע לרעננה, בגדול הוא עובד באזור תל אביב. שווה לנסות. הוא לוקח ממך את האוטו ומחזיר אותו אחרי טסט.

אף פעם לא הוספתי כסף על "לוחית זיהוי לא ברורה/ פסים זוהרים קרועים/ וישרים סדוקים/ שקר כלשהו".

אמירים אריה כץ

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ומה קורה אם הרכב לא עובר?

הוא מחזיר לך את הרכב לטיפול בליקויים או מטפל בעצמו?

ואגב ברור מדבריך שהרכב שלך נבדק בדיקה פחות מקיפה וקפדנית, פשוט מעלימים עין, כי הבן אדם מכיר את המכון.

אולי מעלימים עין גם מדברים ויותר קריטים מפסים זוהרים ולוחיות רישוי.

פורסם

היופי שבשירות הוא, שלאט-לאט נותן השירות מתחיל להכיר את הבוחנים במכון והם מצדם מכירים אותו, עם הזמן קיצורי הדרך הופכים לשגרת עבודה.

אני רוצה להאמין שרכב עם בעיות בטיחות קשות לא יצליח לעבור טסט גם כשמגיע אליהם "מעביר טסטים" פופולרי שידוע ב"טיפים" שהוא מחלק.

מאידך, תרשו לי להמר שישנה וודאות גדולה לכך שבמקרים גבוליים הרכב יעבור טסט, אפילו אם הגבול נמתח אל מעבר לסביר.

פורסם

והוחכה למה שכתוב בשתי התגובות שמעל היא בכך שאחוז הכשלונות בטסטים שמועברים בשיטה הזו הוא מאוד מאוד נמוך.

בכלל, נותן שרות כזה שאחוז ה"עובר" אצלו לא יהיה 99% יזכה לשם רע ויאבד לקוחות. הרי פונים אליו בדיוק בשביל לעבור בפעם ראשונה בלי "כאב ראש" וטסטים חוזרים.

פורסם

הפוטנציאל לבעייתיות ברור. לא יודע לגבי "מעבירי טסטים" מקצועיים, אבל המוסך שהמלצתי עליו עובד עם המכון באז"ת סגולה הסמוך שידוע כאחד הקשוחים (בודקים עד רמת פח הזבל ברכב, מנסיון). המוסך לא מרוויח כמעט על השירות הזה ומשתמש באדם חיצוני למשימה, אך הנחיותיו ברורות והוא חוזר למקצה שיפורים על כל מקרה של הכשלה. ראיתי מכוניות כאלה שחזרו וטופלו מיד, למרות שבגדול יש במוסך הזה צ'ק ליסט מאד ברור וחד משמעי של בדיקה לפני טסט המצמצם את המקרים האלה. השנה למשל הצ'ק ליסט לא עזר, לקחתי את המכונית של אמי לטסט ונכשלתי (במכון אחר אמנם), אבל על הטרטור הנוסף ועל כך שלא הבחינו בבעיה מלכתחילה (גומיית הגה) המוסך ספג את עלות החלפת החלק והעבודה.

פורסם

זה לא קשור למרוויח או לא מרוייח ואם זה אדם חיצוני או עובד מוסך.

אם נניח אני או אתה נלך להעביר 5 מכוניות ביום כל יום במכון מסויים, לאחר פרק זמן לא ארוך יכירו את הפרצוף שלנו ויחמירו פחות בביקה. (בהנחה ולא נעשה צרות, צעקות וכו'). וככל שעובר הזמן, אתה נהפך ל"בן בית" יותר ויותר.

פורסם

אני מטפל ברכב מאז עלייתו לכביש בהילוך שישי אזור ,יש להם שירות של איסוף הרכב והחזרתו לטיפול ותמורת תשלום של 150 שח גם הכנה והעברת הרכב טסט .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...