Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות העברת טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וככל שעובר הזמן, אתה נהפך ל"בן בית" יותר ויותר.

במיוחד אם תביא לעובדים שי לחג וגם מפעם לפעם "ייפלו" לך שטרות מהכיס...

בקיצור - אם השירות עולה 250 ש"ח, אז להערכתי לפחות 100 ש"ח מיועדים לשימון המערכת.

פורסם

תודה, אגב מבחינתי טסט זה אישור פורמלי לרכב לעלות על הכביש לא יותר מזה. אני לא מסתכל על מכוני הבדיקה כאישור לבטיחות. הבטיחות היא עליי (ועל המוסכניק שלי), המכון טסטים זה סוג של מיסוי \ פרוטקשן ותו לא.

פורסם

זה נכון באופן חלקי.

לדוגמא, מוסכניק לא בודק לך כיוון אורות, יעלות בלימה וזיהום אוויר.

פורסם
מוסך רון בת"א בעלות של כ-250 ש"ח.

אני משתמש בשירותיו של אריה, ב175 ש"ח. לזה כמובן צריך להוסיף את עלות הגשת הרכב לטסט במכון, שהיא 80 ומשהו ש"ח.

אם זיכרוני אינו מטעה זה כלול את בסכום שציינתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
ומה קורה אם הרכב לא עובר?

הוא מחזיר לך את הרכב לטיפול בליקויים או מטפל בעצמו? מטפל בליקויים ומחזיר את הרכב עם טסט, ותעיד על כך פעם שהאוטו חזר אליי יום אחרי (קיבל אישור נסיעה זמני וטיפל למחרת)

אולי מעלימים עין גם מדברים ויותר קריטים מפסים זוהרים ולוחיות רישוי. אני לא יודע מה קורה במכון בזמן הבדיקה, ומתוך היכרותי עם אריה אני יודע שלא מחפפים בדברים הקריטיים "רק כדי לעבור במכה ראשונה". בכוונה נתתי דוגמאות של סעיפים איזוטריים שעליהם מכשילים בטסטים, ונכתב פה בעבר שהבוחנים מודים שהם מכשילים "סתם", מהסיבה שזוג לוחיות חדשות מכניס למכון 100 ש"ח נוספים.

.....

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...