Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת כיסוי עגלת תינוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה לבעלי החוש הטכני והידע בצביעה:

אחרי כמה כביסות דהה הצבע של כיסוי עגלת התינוק (במקור היה שחור). לדעתי זה בד קורדורה עדין, כמו בד של תיקי גב, אבל דק יותר.

אני רוצה לצבוע את הבד כדי לחדש את המראה לקראת התינוק שבדרך.

אין לי זמן ומשאבים לפרוייקט שאפתני, ואני מחפש משהו קל ופרקטי לביצוע. (לא ספריים, לא לעטוף את חלקי המתכת והגלגלים בנייר, לא לבשל את הבד בצבע רותח...)

חשבתי על צביעה ע"י צבע נעליים, אני מתכוון לשפופרת עם הספוג בקצה. זה צבע נוזלי קל למריחה וליישום שעשיתי בו כמה שימושים ברכב לחידוש פלסטיקים.

היתרון הוא שניתן לביצוע בלי לפרק כלום, ישר על העגלה כמו שהיא. וגם מדובר לדעתי בצבע די חזק, הרי אמור להחזיק על נעליים שזה פריט שסופג לא מעט מכות ושריטות.

מה דעתכם?

אשמח לרעיונות נוספים אם יש.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

העצה שלי היא לא לעשות כלום.

אם זה כבר ילד שני שבדרך, אתה מבין שזה לא באמת חשוב כל המסביב.

לטענתך גם אתה רוצה משהו מהיר וקל ובד"כ התוצאות של מהיר וקל הם או לא טובות או לא יפות.

אני הייתי חיי עם החלק הדהוי בשלום.

:-D

פורסם

מלאה מקומות צובעים בדים, עלויות שוליות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מלכתחילה הייתי אומר לך לוותר על הרעיון, רב הסיכון על התועלת. אך אם אתה מתעקש:

שים לב שצבעים תעשייתיים לנעליים,ברזל או לפסטיק עלולים להכיל חומרים רעילים. חלקם מכילים נפט, טינר, עופרת או תרכובות אחרות מאוד רעילות. שים לב שאם אתה כן משתמש במשהו אז לראות שהוא לא נדיף ולא מהווה סכנה לתינוקות כגון תרכובות אקריליות למיניהן (רק באישור היצרן).

שים לב בשום פנים ואופן לא לצבוע את החלק שבא במגע עם התינוק כי תינוקות מגיל 3 חודשים מתחילים "ללקק" את הסביבה שלהם ולכן יכולה להיות סכנת הרעלה.

במחשבה שנייה, לדעתי, תרד מזה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...