Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים, אני זקוק לעצתכם.

אנחנו התעוררנו קצת מאוחר וגילינו שחג המולד יתקיים בעוד שבועיים. כידוע חג המולד הוא חג של מתנות ולכן אנחנו רוצים להעניק מתנות לקולגות שלנו ברחבי העולם.

אני אשמח לרעיונות שלכם למתנות שלא עולות יותר מדי מקוריות ואולי עם קשר קלוש לישראל.

אנחנו לא חברה גדולה עם תזרים מזומנים ענק לכן המתנה צריכה להיות צנועה (לדוגמא משלוח של עטי מון בלן לא יצא מהמשרד הזה בקרוב)

אז מה אתם אומרים? רעיונות?

תודה רבה!

רפאל.

פורסם

תלוי בתקציב.

נזכרת מאוחר מדי, אלא אם אתה יכול להפיק את הכל ולשלוח תוך שבוע.

לוח שנה 2014 עם תמונות נוף של ישראל

צנצנת קטנה של דבש או בקבוקון שמן זית (בדוק מגבלות משלוח מזון לארץ היעד)

פורסם

הכוונה היא לשלוח את זה ביום ראשון-שני בdhl כך שזה אמור יהיה להגיע בזמן לאנשים.

לוח שנה רעיון נחמד אהבתי גם את צנצת הדבש.

פורסם

דבש / שמן זית מקומי - רעיון מצוין.

חלבה / תמרים - גם הולך.

גם אם אפשר להשיג באופן תיאורטי את הדברים האלה בכל סופרמרקט מערבי,

עדיין נחמד שכתוב על זה "מייד אין יזראל" וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנראה שנלך על הרעיון של ''משלוח מנות'' ואולי גם לוח שנה עם מיטב תמונות ארצנו... תודה על העזרה מכולכם!

פורסם

שאלה קצת מפוזרת שכנראה נכתבה תחת לחץ ולכן מחסירה הרבה פרטים:

איזו חברה ואיזו אוכלוסיית עובדים - צעירה/ותיקה/פרועה ואמנותית/כבדה וסולידית?

עד כמה ישראל בכלל חשובה שם? לא את כולם מעניין לראות תמונות של הכותל.

לאיפה בעולם מתכננים לשלוח את זה? אין דין יפן כדין קרואטיה.

אישית מעולם לא התחברתי למתנות "מקומיות" ואני חושב שיש אופציות טובות יותר

אפילו עם מגבלת הזמן, אך בשביל להמליץ על כאלה כדאי להבין קודם על מה מדובר.

פורסם

אנחנו חברה ליבוא ציוד טקטי והקולגות שלנו הם מאוד מגוונים. יש לנו מפעלים במזרח חברות שיושבות בארהב וחברות שיושבות באירופה ( וגם באירופה בשני החלקים מערבים ומזרחיים ) לכן יש לנו בעיה אם בחירת המתנות. שתי האופציות שעומדות לפנינו הם או לקנות לכולם אותה המתנה-מה שייקל עלינו מאוד, או להשקיע ולקנות לכל אחד מתנה בנפרד אבל זה יצרוך זמן שגם אין לנו וגם אנחנו לא מעוניינים להשקיע.

אם אתה אומר שמתנה זהה לכולם תתקשה לקלוע לטעם של כולם והם לא ירגישו שהם מכובדים מספיק אז נחשוב על להשקיע את הזמן הזה בבחירת מתנות. רק צריך לזכור שבסופו של דבר אנחנו לא המשפחה שלהם ולא נראה לי שהם מצפים מאיתנו למתנה אישית, אלה בסהכ קולגות.

פורסם

אין דבר כזה בסה"כ קולגות. בעבודה - הקולגות והלקוחות הם עולם ומלואו וכך יש להתייחס אליהם, אחרת חבל בכלל להתחיל.

מתנות בין בתי עסק זה לא רק מתנות אלא גם כלי שיווקי. אם עושים זאת נכון, הן ממשיכות את קו המחשבה של החברה ומחזקות את התדמית שהיא שואפת לשדר. המתנה הנכונה יכולה להפוך אדם מסתם קולגה לשותף אידאולוגי, כזה שפשוט אוהב את איך שהראש שלכם עובד ומתוך ההזדהות הזאת יהיה סימפתטי יותר כלפיכם במצבים של מחלוקת.

אם אתם מוכרים ציוד טקטי, אינני רואה כיצד צנצנת דבש תעזור לכם להעביר את המסר או לצרוב את עצמכם בתודעה של הקולגות. לעומת זאת, אם תשלחו להם משהו אוניברסלי, פרקטי וקשוח כמו באף או אולר איכותי וצנוע עם מדבקה/כרטיס ברכה דיסקרטי של העסק - זה יהיה משהו שהם גם יוכלו להשתמש בו ביומיום (ולהיזכר בכם בכל פעם) וגם יישר קו עם התדמית והנרטיב השיווקי שלכם. כמובן רצוי שיהיה זה מוצר שמשיק לתחום העיסוק, אך לא משהו שאתם מוכרים או חלילה מתחרה בכם ישירות.

אני חושב שאנשים העוסקים בתחום הזה לא יתרגשו ממוצרי קד"מ סיניים או בונבוניירות. תחשבו מה אתם הייתם רוצים לקבל כמתנה לחג ותפעלו בהתאם.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה. זה יראה מצחיק לשלוח לחברה לייצור סכינים אולר מתנה או לשלוח לחברה לייצור משקפיים משקפיים בליסטיות מתנה. ועוד יותר מצחיק יהיה ''להחליף'' מתנות ביניהם. אנחנו לא חברה מייצרת ולמעט מספר מצומצם של לקוחות בחול כל הלקוחות שלנו מהארץ, ולהם אנחנו לא מתכוונים לשלוח מתנת חג מולד.

לכן חשבתי שהרעיון של להביא משהו מהארץ יכול להיות נחמד. מלבד זה מכיוון שאני חדש בנושא אני אשמח אם תוכלו לשתף אותי במה אתם קיבלתם או נתתם כמתנה עסקית לכבוד חג המולד.

פורסם

בשנה שעברה קיבלתי בקבוק של רמי מרטן לואי ה13 במתנה מלקוחות.

אני חילקתי תיבות נגינה בצורה של חנוכיה, מכסף, שמנגנות את השיר סביבון סוב סוב סוב תוך כדי שהמנורה\חנוכיה מסתובבת. זה היה השנה בחנוכה.

במקרה שלי יש לי היכרות אישית עם המון לקוחות, אז אני דואג לתת מתנות בחגים ובימים מיוחדים, בדר"כ מדובר באלכוהול.

אולי תשלח להם עארק זחלוואי? :)

תחשוב על זה ככה, אישית אני מעדיף לקבל ספל טרמית מסתם משהו מתכלה, הלוגו נשאר, זה שימושי והולך לאוטו איתי, כולם שותים. אל תלך על משהו מתכלה, תחשוב טיפה, אפילו עט מהודר עם לוגו החברה יכול לעבוד יופי, מתקן לניירות לשולחן, משהו משרדי, תמיד עובד. תחשוב על שימושיות.

haters will hate

פורסם

אני מסכים עם הסייפא לדבריו של בנצי ולמען האמת מוצרי קד"מ הם הדבר הראשון שחשבתי עליו, רק שבארץ זה בד"כ כרוך בהזמנת מינימום של כמה אלפי שקלים או באיכות סינית ירודה, לכן ירדתי מהעניין.

אם תשים לב מה כתבתי, אין צורך לתת משקפיים ליצרן משקפיים וכד' אלא בדיוק ההפך - משהו אוניברסלי הקשור לתחום אבל לא כזה שהם עצמם מייצרים. אני יכול לומר שלדוגמה בתור טכנאי (מטוסים בעבר, דפוס בהווה) אף פעם לא הייתי מתנגד לקבל איזה פנס מגנטי או מברג איכותי, המתנות הכי טובות שלי מלקוחות וספקים הן אלה שאני משתמש בהן ביומיום. לעובד משרדי למשל, כרית לשפופרת הטלפון עם לוגו צנוע של החברה שלי יכולה לעשות הבדל של שמיים וארץ - והוא יזכר בי בחיוך כל פעם שיש לו שיחה ארוכה. לעומת זאת ספק שבא אליי למשרד וזורק עשרה לוחות שנה, או גרוע מכך - שולח אותם בדואר, יקבל יחס בהתאם.

פורסם

בהחלט עדיף משהו שימושי.

תכל'ס, מה הם יעשו עם הקופסא הזאת עם השמן זית והדבש?

זה ייצוגי ויפה, אבל שימושי זה ממש לא, וזה יקר בטירוף.

אני חושב, אם יש משהו שבאמת היה נחמד לקבל זה איזה עט איכותי ורציני,

עדיף בלי הלוגו של החברה, אבל גם עם הלוגו זה לא רע.

או שאפשר לכל מדינה שאתם קונים לה מתנה, בהתאם לחנות הכל-בו

לקנות גיפט קארד נחמד.

• תוכן חדש...