Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206 1.6 110 כ"ס 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאחרונה הסתכלתי על רכבים ידניים במסגרת תקציב של 20,000 ומאוד נתפסתי לפיג'ו 206 דגם XS 1.6 עם 3 דלתות ו 110 כ"ס

התקציב שלי מאפשר רכבים משנת 2002-2003 עם ק"מ של 140,000-200,000

כמה להערכתכם אני עוד אצטרך להשקיע בתיקונים על רכב כזה לעומת רכב אחר משנתון 2005 עם אותו ק"מ למשל?

תודה רבה לעונים והעוזרים!

פורסם

תלוי במצב הרכב כמובן,

אבל אני הייתי שם בצד בין 3,000 - 5,000 לשנה הראשונה.

תלוי מתי הוחלפו הגלגלים, מתי הוחלף מצבר, איזה תיקונים דרושים ליישור קו.

אלה גם שנים של יותר הפתעות על הדרך.

אותו דבר הייתי אומר על רכב עם שנתון 2005 שנמצא על הכביש לפחות 9 שנים.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה!

למען האמת זוג גלגלים ומצבר הוחלף לפני שנה והזוג גלגלים השני לפני שנתיים, ככה שנראה לי שמצבי טוב, לא?

פורסם

אם מדובר על רכב ספציפי אז תבדוק את ההיסטוריה של הטיפולים. במוסך של הרכב יש רישום.

תראה מתי בוצע טיפול הטיימינג האחרון.

זה כמובן לא מבטיח לך שלא יהיו הפתעות, בהמשך.

ברכב בן 9 סביר שהיו כל מיני תקלות לאורך הדרך. היסטוריה נקייה מדי זה גם קצת מחשיד.

זהו, עדיין אתה צריך להיות מוכן נפשית לכך שלא מדובר ברכב חדש ויהיו לך דברים שיתקלקלו באופן מפתיע.

בהצלחה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

כדאי לשים לב לנק' נוספת: רכב 3 דל' עם גיר רגיל היה מן הסתם בבעלות של צעיר או כמה צעירים. זה לא רכב שהיה בבעלות של אדם מבוגר, שמן הסתם שמר על הרכב.

יתכן מאוד שהרכב נקרע בעבר ע"י צעירים שלא שמרו על הרכב.

אני מקווה מאוד בשבילך שבתקציב שאתה מתאר, לא שמת יד במקרה על רכב שהיה אצל צעירים ושהוא קרוע.

למה אני כותב את כל זה? כי אם אתה תשווה רכב כזה לרכב אחר שנת 2005 שהיה בבעלות של אדם מבוגר או אשה מיושבת, יהיו הבדלים גדולים מאוד ברמת התחזוקה של הרכב.

פורסם

אז לקחתי את הרכב לבדיקה ואלו התוצאות. מה אתם אומרים?

הדבר העיקרי שאמרו שם זה שיש בריחה של מעט גז שרוף (שבעיקרון צריך לצאת דרך האגזוז) אל תוך המנוע וזה משהו שצריך לבדוק כי זה מראה על בעיה בראש מנוע...

פורסם

ראש מנוע מתחיל ב 2500. אחרי שפותחים אם מגלים עוד הפתעות המחיר יהיה יקר יותר.

עריכה:

עכשיו ראיתי את הטופס שהעלית. מעבר לכסתח הרגיל יש גם מצמד שצריך לקחת בחשבון נזילות מהגיר והנושא של כרית אויר לא ברור.

תבדוק למה נורת ניתוק כרית אויר דולקת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...