Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2.0 2013 או קרוז 1.6LT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו משפחה עם 2 כיסאות תינוק ובעתיד מתוכנן עוד ילד. אנחנו מתלבטים בין 2 האפשרויות הבאות ממוטודיל:

1. שברולט קרוז 2013

2. פורד פוקוס 2.0 - 2013

איזה רכב יותר אמין משניהם? ביצועים?

איזה רכב הבגז' וכן המושבים מאחורה רחבים יותר? חשוב לי מאוד שיהיה נח מאוד לילדים מאחור.

תודה!!

פורסם

קרוז 1.6 לא בחירה טובה, לדעתי. אדיף לחכות לטורבו, או ללכת על פורד, אם זה דחוף.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

זאת אפילו לא התלבטות, לדעתי.

הפוקוס, כרכב, הוא פשוט יותר טוב. גם מנוע חזק יותר (מילא היית משווה את ה-1.4T),

וגם נוחות נסיעה גבוהה יותר מהקרוז.

יש לציין שבשתי המכוניות לא תצליח להכניס מאחורנית 3 מושבי תינוק,

אולי 1 מקדימה ו-2 מאחורנית (ואז הנוסע יצטרך להצטופף...

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

הפוקוס טובה מהותית מהקרוז - נעימה, מאובזרת, איכותית, נוחה מאוד, מהנה לנהיגה, חזקה יותר...

אבל. ואבל גדול, תא המטען שלה יחסית קטן משל המתחרות והיא צפופה מהן. חשוב לקחת זאת בחשבון ולבדוק זאת - בעיקר כשיש ילדים.

(אחי מתגורר בארה"ב וקיבל הצעה מאוד מפתה על הפוקוס, אך פסל אותה כי הייתה צפופה עבורו ועבור העגלה - במקומה העדיף את האסקייפ [ה-שם האמריקאי ל-קוגה]. מצד שני, אותנו היא מספקת למד, כך שהכל תלוי בך ובדרישותיך).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה!

אכן דילמה... כמה חבל שהקרוז לא אמין לפי החברים בפורום כי תכלס הוא יותר זול, יותר מרווח אבל לצערי האמינות גם משחקת תפקיד...

החלטה קשה!

פורסם

פוקוס עדיף במקרה זה אך יחד עם זאת מדובר ברכב קטן וצפוף בהשוואה למתחרות

ברור שאתה צריך רכב עם הרבה מקום אז למה לא לבחון את הסקודה אוקטביה?

פורסם

אף אחד לא כתב שהקרוז לא אמינה. פשוט כרכב, הפוקוס טובה יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל המבחנים למשפחתיות החדשות שנערכו בזמן האחרון שמות את האוקטביה כמשפחתית הטובה ביותר, אחריה הקורולה, המאזדה3 ואז הפוקוס. (הקרוז לא בתחרות בכלל). למה אתה מתלבט בין שתיהן דווקא?

פורסם

שני הרכבים רחוקים מלהיות מושלמים.

מניסיון של חבר לעבודה שנסע בפוקוס תקופה, מעבר לכל הבעיות המוכרת עם הגיר, פיזית לא נכנסים שם שתי כיסאות בטיחות. כלומר נכנסים, אם אתה ואשתך ממש ממש נמוכים.

ככה שהברירה שלך היא בין מכונית לא מושלמת כמו שברולט קרוז, למכונית לא מתאימה כמו הפוקוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה בטח מתלוצץ, אל הקרוז לא הייתי מתקרב. תבדוק אגב את המחירים של קרוז עם 0 ק"מ אצל חברות הליסינג (במוטודיל 33,000 שח הנחה ממחיר מחירון - 91,900 והיא שלך), עוד מעט ישלמו לך רק שתבוא ותקח. הייתי בודק גם את הראפיד והאוקטביה (שיקולים של תקציב בעיקר).

פורסם

שברולט קרוז ממש לא גרועה ועד כמה שאני יודע אין לה בעיות אמינות מובהקות.

הבעיה העיקרית עם הרכב הנ"ל הינה שכירות עתידית, בזמן מכירת הרכב יהיה לך מאוד קשה למכור.

וככל הנראה תוכל להיפתר מהרכב רק במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון (40% פחות ויותר).

אני אומר מניסיון שהיה לי עם הרכב שהקרוז החליף, אופטרה. הרכב נמכר לאחר שלוש וחצי שנים על הכביש, עם 70K על מד האוץ, במצב מעולה, בחצי ממחיר המחירון.

פורסם
כל המבחנים למשפחתיות החדשות שנערכו בזמן האחרון שמות את האוקטביה כמשפחתית הטובה ביותר' date=' אחריה הקורולה, המאזדה3 ואז הפוקוס. (הקרוז לא בתחרות בכלל). למה אתה מתלבט בין שתיהן דווקא?[/quote']

תודה לכולם!

לגבי אוקטביה - לא ראיתי אותה באתר motodeal ולכן לא שמתי אותה. אני מחפש רכב עם 0 ק"מ בהנחה משמעותית ככה שהדגמים הנ"ל נראו לי טובים.

איפה אפשר להשיג אוקטביה עם 0 ק"מ? האם זה רכב שנחשב אמין וטוב?

תודה!

פורסם
אין אוקטביה חדשה ב-0 קילומטר במחיר טוב, לא כרגע.

הנפח מנוע זה 1,200? האם זה מספיק?

נראה לי ממש מוזר 1200 לרכב משפחתי, לא?

פורסם
הנפח מנוע זה 1,200? האם זה מספיק?

נראה לי ממש מוזר 1200 לרכב משפחתי, לא?

זה טורבו והוא חזק יותר מה1.6 של הקרוז .

ולגבי אמינות זה לא בדיוק הצד החזק של אוקטביה TSI+DSG , ובעבר גם היו בעיות עם המנוע 1.2 , אני יכול להעיד שראיתי לפחות 2 איביזות שעמדו בצד הדרך אחרי התחממות רצינית .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...