Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לנו הרבה תלונות על הרכב. 4000 ק"ם בינתיים. יציב, מאוד חסכוני, זריז ביותר{תאוצה מצויינת!}, היגוי מדוייק... בקיצור כל היתרונות האפשריים של רכב מיני שנוסע כמו גדול. בנוי טוב מאוד{הרכבה}, ונטול חריקות וקרקושים בפלסטיקה. המע" מעולה!

אבל לא הכל וורוד. חגיגת רעשים מחלל המנוע דווקא.

רעש מאיזור הקלאץי. בהילוך סרק יש רעשים של טרטור מאזור הקלאץי. כשלוחצים על הדוושה הם נעלמים. בנוסף בנסיעה, כמעט כל שחרור קלאץי ולא משנה באיזה הילוך מלווה ברעש כמו של מכה חלשה{מין קליק כזה}. יש לציין שיש לי נסיון רב עם רכבים בעלי גיר רגיל, וזה מחזיר אותי אחורה בזמן של פיאט אונו או אלפה סוד עם רעשים מאזור המיסב לחץ.

הרעשים הללו היו מיום רכישת הרכב ולמדתי לחיות איתם. כמו כן יש הרבה אנשים בחו"ל שרשמו בכל מיני פורומים על זה בכל הרכבים הללו{CITIGO,UP,MII}, והוסבר להם שזה נורמלי לרכבים הללו.

לגבי השריקה המציקה מהכותרת, וזו שאלה במיוחד מוגדשת לאדון "מרק10" מהטכני, הבנתי שבבית הטרמוסטט של הרכב הזה יש גם משאבת המים. יתכן שהשריקה מגיעה מהמשאבה? יתכן שמשאבת המים נגמרה פתאום?

מצורף קישור מבחור אנגלי שאעלה ל-YOUTUBE את הצילום עם בדיוק, אבל בדיוק אותו רעש אחד לאחד.

אנא הקשיבו בבקשה לזה{או צפו והקשיבו}. מקווה שלמישהו יהיה רעיונות כל שהם, כי במוסך אין להם שום כיוון.

זו אומנם CITIGO עם 75כ"ס. מנוע זהה ל-MII

תודה!

פורסם

שוב תודה. עזרתם לי מאוד.

אני מסיק מסקנה{אולי אני פסימי}אבל לפי כמות הרעשים שהמנוע "המתקדם" הזה מפיק, כנראה שאורך חייו לא יהיה ארוך ומזהיר.

עם כל הכבוד לאיכות ההרכבה וליתרונות הרבים שיש לרכב הזה, לרבות החיסכון הענק בדלק, הוא לא עדיף על הפיקאנטו. לפעמים צריך לוותר טיפה על כוחות סוס, חיסכון בדלק, איכות השמע במע", ואביזר בטיחותי{לייזר}, לטובת אבזור עשיר מאוד לסגמנט,

שימושיות{5דלתות}, יופי חיצוני ופנימי, אחריות {7שנים מול שנתיים}, שרות כמעט ללא תחרות, וגולת הכותרת שהיא האמינות.

כן רבותיי. האמינות וזה שאתה יודע שקנית רכב בבית טוב שווה הכל בסופו של דבר.

לא הגבתי עד עכשיו לתלונות הרבות של חברי הפורום הרבים על כמות התקלות שיש להם בקבוצת VAG. עכשיו אני מרגיש בעצמי את מה שהם עוברים, וכנראה שרוב תלונותיהם מוצדקות. וזה יותר כלפי הרכבים עצמם ולא כלפי היבואן. אם כי ממה שהבנתי הוא לא בדיוק נמנה עם אלה שמקבלים ציון "מעולה" על השרות. ואילו המיי יכלה להיות אמינה קצת יותר{הכוונה לרעשים},הייתה מצדיקה את ה-57000 ש"ח ששולמו עבורה{1000 שקל על הצבע הצהוב הלא מיטלי}.

קונצרן VAG דווקא יודע {אילו היה רוצה כמובן} להוציא רכבים לא רעים.

יכאב לי מאוד לראות שה-MII-CITIGO-UP יהיו המסמרים האחרונים בארון הקבורה של הקבוצה.

פורסם

האם ניגשת למוסך מורשה?

הרכב באחריות.

בסיטיגו שלי (ידנית, 75 כ"ס) אין שום זכר לצפצוף הזה.

אגב בקבוצה של הסיטיגו (קישור בחתימה) מישהו העלה את הסרטון הזה:

D35dMSL-A8g

הוא מתאר שכאשר ה"HILL HOLD" מופעל יש צפצוף מוזר.... האם זה קורה גם אצלך?

הרעש היחידי שאני מכיר בסיטיגו הוא כמו רעש של "ממסר" (מעין "תיק" של ממסר חשמלי שפותח/סוגר מעגל) כאשר לוחצים על דוושת הגז בנדיבות והמזגן דולק. אני מאמין שזה מכבה את המדחס כדי להקל על פעולת המנוע.

פורסם

אולי זאת שריקה של הניטרו? :lol:

ועכשיו ברצינות. על מה אתה מדבר? איך אתה פותח שירשור, עונה לעצמך ועוד מודה לאחרים שכביכול עזרו לך וזאת מבלי שמישהו הגיב בכלל?! ועל הדרך כבר הספקת לקבור את קונצרן פולקסווגן ולהלל את האמינות של הפיקנטו שאין לך. למה באמת אתה לא פונה למוסך שיבדקו את המקור של הציפצוף?

פורסם
אולי זאת שריקה של הניטרו? :lol:

ועכשיו ברצינות. על מה אתה מדבר? איך אתה פותח שירשור, עונה לעצמך ועוד מודה לאחרים שכביכול עזרו לך וזאת מבלי שמישהו הגיב בכלל?! ועל הדרך כבר הספקת לקבור את קונצרן פולקסווגן ולהלל את האמינות של הפיקנטו שאין לך. למה באמת אתה לא פונה למוסך שיבדקו את המקור של הציפצוף?

ל-LENOVO אז כן הייתי במוסך כמה פעמים ונאמר לי שהצפצוף המעצבן צדיך להופיע כל הזמן, מנוע חם או קר וברצף ורק אז יחליטו לשמוע את זה או להתייחס לזה. אז אני אסע ככה עד שיהיה רעש כל הזמן ואם זה יהיה מהמשאבת המים, מצידי שהיא תתפוצץ. בשביל זה מתקיימת האחריות, לא? הרעש של ה"ממסר" מתוך הרכב אצלך ואצלי זה נורמלי גם ב-HILL HOLD. רעש מהמיסב הלחץ גם. זה קיים בכל הרכבים הללו {גם לפי האתר"BRISKODA"}. הצפצוף המעצבן מופיע רק מידי פעם ולכן לא כל אחד ישמע את זה.

ועכשיו נעבור ל-JOHNNY THE BOY. נייטרו? חחח, סוג של הומור?

לפי כמויות התלונות כלפי הקבוצה, או רכבי הקבוצה של VAG כך גם הסקת המסקנות. החלפות מנועים על ימין ועל שמאל, החלפות של-TURBO או שרשרת טיימינג הרבה לפני הזמן, על הגיר ה"מעולה" שלהם {DSG}, פה אני כבר מוריד את הקובע ! ויש עוד.הרשימה ארוכה.

מצד שני על הפיקאנטו,{שוב לרוב, אם כי גם שם יש מקרים יוצאים מהכלל}כמעט ואין דיווחים על בעיות, ובכלל על רוב רכבי הקבוצה, למעט על

מקרים בודדים של תצרוכת דלק גבוהה מן הרגיל. רובם טוענים שהרכבים שלהם מצויינים וללא בעיות משותפות.

אבל אתה כבר יודע את זה ואני לא מחדש לך שום דבר. אתה לא חדש בפורום.

מה לעשות ידידי, מהקבוצה הזו{VAG} נשאר בקושי השם."VW". וכאן בארץ, הרכבים שלהם לא מצליחים להתרומם{מילה עדינה}.ויש הרבה סיבות לכך שלא ניתן לערער את אמינותם של פותחי השרשורים עם בעיות כאלה ואחרות. לגבי צמפיון? זה כבר סיפור אחר לגמרי.

ומה קורה בשוק המשומשות? כמה זמן לוקח למכור רכב צרפתי או איטלקי? ובמקביל כמה זמן לוקח למכור רכב של VAG?

ואני בכוונה לא משווה ליפניות או קוריאניות. היה מישהו כאן בפורום,{לא זוכר כרגע מי} שטען כי להחזיק רכב של הקבוצה לאחר גמר האחריות

זו רשלנות גדולה מצד הלקוח. לא הייתי רוצה להתחנן אליהם ל-GOOD WILL ימים לאחר גמר אחריות הרכב.

• תוכן חדש...