Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היחידי שאני מכיר שמכבה אורות עם הרכב (ומדליק אותם בהנעה) הוא וולו S60.

גם ברכב הנוכחי וגם ברכב הקודם שלי יש זמזם המתריע על אורות דלוקים, עדין בשניהם יצא לי להשאיר אורות.

אם זה דבר שהיה קורה לי בלבד הייתי מסתפק בלהגיד שאני טמבל, אבל בגלל שזאת תופעה שקורת להרבה אנשים מפעם לפעם

הגיוני שהחברות ירימו את הכפפה ויעשו עם זה משהו חכם, הרי יש הרבה טמבלים כמוני.

אני מניח שפתרון כדוגמאת מערכת שמכבה את האורות אוטומטית לאחר X דקות תהיה הגיונית או שמא כפתור שתפקידו להדליק את האורות כאשר הרכב כבוי (והאורות יכבו בכיבוי המנוע כברירת מחדל)

פורסם
הרכב היחידי שאני מכיר שמכבה אורות עם הרכב (ומדליק אותם בהנעה) הוא וולו S60.

תוסיף קיה ריו לרשימה, ואם אני לא טועה- זה ככה גם בפונטו 2003 שלי.

פורסם

בפנדה הכי פשוט בעולם, כמו שפיאט יודעים ובגלל זה זה הפיאט השלישית שלי ברצף, אם מכבים את האוטו האורות נכבים, מדליקים את האוטו אז הם נדלקים (אוטומטית, מצויין למי שנוסע עם אורות תמיד) + אם מדליקים את האורות כשהאוטו מכובה אז הם כן נדלקים. הנהג לא צריך לחשוב על כלום.

למה אני צריך פאניקינג זמזם?? מי ישאיר באמת את האוטו עם הצפצוף הזה וילך? למה זה טוב בכלל?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
gsi16v

אפשר לחשוב כל כמה זמן אתה שוכח אותם דולקים.

כל אופן, טוב שיהיה כמו שאתה רוצה, אבל לא הייתי פוסל רכב שנחשב מוצלח בגלל זה.

ביטול סרקולציית המיזוג (הכוונה שהוא משנה לכניסת אוויר מבחוץ), זה גם עניין בטיחותי!

יצא לי לראות כמה רכבים שהשמשות שלהם יתנפצו בגלל החום, תוסיף לזה אטימה מלאה ואתה רק מגדיל את הסיכויים.

לא הבנת, אני לא מכבה אורות אף פעם.

ולגבי הסירקולציה זו עוד פעולה שאני נאלץ לעשות לפני כל נסיעה כדי שלא אנשום את האגזוזים של כל מי שעל הכביש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם יש משהו חכם שהיה קיים ברכבי פיאט מאז עידן ה Uno, הוא ניתוק מוחלט של מערכת החשמל ברגע שהמפתח מחוץ לסוויץ' (או בתוכו, במצב 0). אין רדיו, אין מצת, אין אורות חניה או דרך. שום דבר.

בפיאט המודרניות המגמה נשארה זהה, אך ניתן להדליק את תאורת פנים הרכב ו/או את אורות הנסיעה (מצב Follow me) לפרק זמן מוגבל שלאחריו ייכבו אוטומאטית.

פורסם

אני אישית לא יקנה בחיים 2 סוגי רכבים:

1. כזה שלא מכבה את האורות

2. כזה שמבטל את סירקולציית המיזוג בכל כיבוי

מדהים!

בחיים לא בדקתי את הדברים האלו לפני רכישת רכב... כל החיים לומדים!

מעניין, האם אלו הדרישות היחידות שלך, או שיש פרוטוקול מפורט יותר של תהליך הסינון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רוצה עוד?

בלי סאן רוף

מחווני הסלד והקמש חייבים להיות עיגול מלא ולא חצי

ללא מערכת סטריאו אינטגרלית

שלא יכיל חלקים משותפים ל 106

שלא היה במחזור חיי המנוע שמן LM

שלא היה לשעבר מחבר מועדון

כל התנאים מתבטלים אם תא הנהג נראה ככה:

car_photo_310960_25.jpg

פורסם

קרוז שלי(1.4) - נורות נדלקים ל-30 שניות כשהאוטו נפתח ונכבים לאחר 30 שניות מיציאה מהאוטו.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

גם בסובארו B4 האורות כבים עם כיבוי הרכב, לדעתי כך צריך להיות.

לבעל המליבו לעיל, מערכת החשמל ברכב עובדת אחרי הכיבוי בהרבה אמריקאיות, ומנסיוני היתרון הגדול הוא כששכחת לסגור את החלון...

פורסם

בכמעט כל רכב מודרני יש מערכת שנקראת צרצר שמתריאה על אורות שנשארו דלוקים ברגע שהמפתח מחוץ לסוויץ ודלת הנהג נפתחת, קשה מאוד לפספס, למעשה רק דביל יפספס.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני אישית לא יקנה בחיים 2 סוגי רכבים:

1. כזה שלא מכבה את האורות

2. כזה שמבטל את סירקולציית המיזוג בכל כיבוי

הרגע פסלת, למשל, את רכבי מרצדס ואם זכרוני אינו מטעני גם את רכבי ב.מ.וו, הכל בשם הסירקולציה...

:wink:

לגבי מערכות ה-follow me home, הן לרוב ניתנות לתכנות משך זמן פעולה וכן ניתנות לביטול.

אני מוצא את המערכת די מיותרת כי ברוב המקרים חונה בחניות תת קרקעיות מוארות.

לגבי כיבוי אורות אוטומטי, ברכבים מודרניים אפשר לשים את בורר התאורה על מצב אוטומטי ולשכוח מהעניין, התאורה תכבה בעת כיבוי המנוע ותלק (לפי הצורך) בעת הנעתו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבחינתי ב BMW זה עיגול מלא (לא התכוונתי שהמחוג יעשה 360 מעלות)

attachment.php?attachmentid=206459&stc=1&d=1256923389

כנל במרצדס

images?q=tbn:ANd9GcSOpZtlgTC48aLNb4T5Io3D_IlafNG58HTtYXp5_-HuUfSddagYPQ

כוונתי ללא כאלו כמו שהיו לי באופל

Vectra_B__Tachoscheiben_Alu.jpg

• תוכן חדש...