Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק ב 20-40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול אני אתחיל מזה שיש לי מיצובישי לנסר, ואחרי רומן קודם עם 2 צרפתיות, אני מאוד אוהב את השקט והאמינות שיש לרכב. ומעוניין להשאר בקו הזה.

חסר לי כוח ברכב ולכן מעוניין לשדרג למשהו חזק יותר: האופציות הריאליות מבחינתי הם מאזדה 6 2.3(אין הרבה יפניות חזקות בטווח המחיר הזה) , פיאט פונטו hgt.

מצד אחד אני אוהב רכבים קטנים, ידניים, וחזקים , מצד שני קשה להתעלם שבתכלס פונטו זה די פחון על גלגלים, וכניראה שהאמינות לא תהיה להיט. מצד שני המאזדה תרגיש מפוארת , חזקה אבל משמעותית יקרה באחזקה, שלא נדבר על זה שגם האמינות לא לעולם חוסן במיוחד כשמדובר ברכב עם 1000 מערכות וחיישנים.

אשמח לשמוע דיעות.

רכבים שנפסלו:

מאזדה ספיריט- בנאלית מדי,

פיזו 206 1.6 - לא חזקה מספיק

פורסם

למה אתה לא שוקל את הרכבים האמריקאים הקלאסיים? מאליבו ? אלרו ?

אם אין לך בעיה של צריכת דלק (ואני לא לגמרי בטוח שהם צורכות הרבה יותר ממאזדה 2.3) אתה תהנה ממנה הרבה יותר מסתם עוד יפנית עם מנוע גדול יותר

פורסם

אני אומר מניסיון וניסיון מאוד טוב של שנים!

יאריס T מכונית ממש כייפית וגם די זריזה .

אמינות של שנים (כך היה אצלי) ואחזקה מאוד זולה.

הכייף הגדול זה המשחקים הקטנים בתוך הפניה , בקיצור אני ממליץ.

בהצלחה.

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

חבר קנה אחת במצב מצוין לפני כמה ימים.

אגב, כמה אתה רוצה להוציא, יש הבדל בין 20 ל-40, יש לך גם יישור קו להסתכל עליו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שתי המלצות (משתי קצוות הגלובוס, כמו שנאמר) עם נישה "ספורטיבית" :

יונדאי קופה (ראיתי לפי יד 2, שניתן להכניס בתקציב גם מודלים עם המנוע הגדול 2700 סמ"ק. אולי תבוא בחשבון מבחינתך).

גולף VR6 (דיי קטנה, חזקה בקו ישר. תקבל באהבה רבה שיפורי אחיזה. אטמוספרית לטוב ולרע. אחת כזו שהייתי שוקל בעצמי אם הייתי מחפש רכב עכשיו...).

alfa 156 2.5.

פורסם
שתי המלצות (משתי קצוות הגלובוס, כמו שנאמר) עם נישה "ספורטיבית" :

יונדאי קופה (ראיתי לפי יד 2, שניתן להכניס בתקציב גם מודלים עם המנוע הגדול 2700 סמ"ק. אולי תבוא בחשבון מבחינתך).

גולף VR6 (דיי קטנה, חזקה בקו ישר. תקבל באהבה רבה שיפורי אחיזה. אטמוספרית לטוב ולרע. אחת כזו שהייתי שוקל בעצמי אם הייתי מחפש רכב עכשיו...).

לא ראיתי את השניים הנ״ל בשנתונים סבירים יחסית(2001 ומעלה)

פורסם
יפנים מפוארים וזקנים? אתה מתכוון לאקורד?

הרכב חזק אבל בסל"ד גבוהה הוא קם לתחייה.

היגוי לא להיט.

תבדוק גם B4.

הבנתי שגם היא וגם הבי 4 פחות טובות מהמאזדה 6 2.3

פורסם

מוכרים פה בפורום בי4, 3.0 ליטר אבל הוא מבקש יותר מ40 אלף, אולי תצליח להגיע איתו למחיר נוח בשבילך.

פורסם
לא ראיתי את השניים הנ״ל בשנתונים סבירים יחסית(2001 ומעלה)

VR6 באמת תמצא רק עד 1997 (אולי אולי 1998, לא יותר).

יונדאי קופה - מאותם שנתונים והלאה (ראיתי היום ביד 2 אחת מודל 2004 ב-40K, יד גבוהה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...