Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה',

רכשתי מתאם בלוטות' OBD כדי לקרוא את נתוני הרכב שלי ישר מהאנדרואיד שלי, אבל אני לא מצליח למצוא אצלי ביונדאי אקסנט את הכניסה אליה אני מחבר את המכשיר. יש למישהו מושג איפה זה נמצא? ניסיתי לחפש ברשת אבל אין הרבה מידע בנושא וגם מה שיש - לא לגמרי מדוייק. ניסיתי לזחול מתחת להגה ולחפש את הפורט הזה אבל בינתיים בלי הרבה הצלחה.

אם למישהו יש פה מושג, אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לשתף איתי את המידע :)

תודה וחג אורים שמח!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

תודה רבה! אני לא חושב שיש לי כזה פתח באוטו, אבל אני בוודאות אחפש בכל המקומות שרשומים שם באתר.

אם אני אמצא את זה, אני אפרסם פה תמונה

שוב תודה רבה!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
איזה שנה האוטו שלך?

שנת 99 (יונדאי אקסנט ESTEEM)

חיפשתי עכשיו איזה רבע שעה - בלי הצלחה...

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
בGETZ, זה נמצא בסמוך לידית שפותחת את המכסה מנוע. מוסתר בחלקו האחורי.

אני אחפש גם שם, תודה על הטיפ :)

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

באתר אוסטרלי נאמר שהשקע נמצא בחלקו העליון של התא הקטן שבדשבורד, אך הוא מתייחס לרכב עם הגה ימני.

לפי האתר הזה (המתייחס לדגמים אמריקניים) , השקע נמצא באזור שמתחת לעמוד ההגה, ואינו מכוסה.

http://www.docstoc.com/docs/4883743/On-Board-Diagnostic-OBD-Diagnostic-Link-Connector-DLC-Charts

אם לאיש מהפורום אין אקסנט ,התקשר למוסך שירות ושאל אותם.

פורסם

אני אבדוק את זה עם מוסך. אני ממש אובד עצות, חיפשתי מתחת להגה, בצדדים, זחלתי למטה וחוץ מקורי עכביש ומלא כבלים, לא מצאתי כלום.

אני אדווח מה קורה עם זה. למי שתהה, אני רכשתי את זה:

http://www.aliexpress.com/item/Mini-ELM327-ELM-327-V1-5-Scanner-OBD2-II-Bluetooth-Auto-Car-Diagnostic-Interface-Car-Code/1464195597.html?s=p

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
באקסנט 2000 זה מתחת להגה בקצה של הפלסטיק הגדול. באמצע.

ניסיתי להסתכל אבל לא בדיוק הבנתי איפה זה. תוכל בבקשה להסביר איפה בדיוק? (איפה הפלסטיק הגדול? ליד ידית הכוונון של ההגה?)

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

סופסוף מצאתי את הפורט המיוחל, בסוף מסתבר שהוא במקום די ברור, אין לי מושג איך פיספסתי אותו...

2013-12-04+07.59.49.jpg

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...