Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Super_T למען האמת זה קצת יותר מהכמה שקלים שתכננתי להוציא על העניין (וזה גם לא כל כך הסגנון למען האמת), אם לא תהיה ברירה אני אנסה גם את זה, תודה.

אקסודוס וחוגלי, תודה, אני אבדוק את העניין, אף פעם לא חשבתי שזה עניין גדול.

דיויד, עכשיו הסתכלתי שוב, באמת זה עקום כזה, לדעתי זה אחד מזוגות הנעלים שהיו לי בעבר.

אקסודוס לא, זה לא רלוונטי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יכול להיות אולי קשור

כשקר לך בטורסו אז הגוף לוקח דם מכפות הידיים והרגליים כדי לחמם את האזור - אז תנסה להתלבש קצת יותר חם זה יכול לעזור.

פורסם

אלוהים, אני עיוור

:shock::?

סדין חשמלי כ10 דקות לפני שאתה נכנס למיטה ושמיכה של פוך.

מעבר לזה תבדוק את התזונה שלך - אתה בדיאטה במקרה?

לחץ דם - שותה מספיק?

באמת אולי רצוי להתייעץ עם רופא מומחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צריך לבדוק אם מוכרים את זה בארץ, אבל לאיקאה יש נעלי בית מפוך. להיט גדול אצל האישה. זול, קל ועושה את העבודה.

http://img02.taobaocdn.com/bao/uploaded/i2/T1Z_LRXkJlXXXBDZgU_013804.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה יודע לתפור תוכל לשפצר להן תוספת.

או שתלך על נעלי קיפי ותפסיק לייבב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איפה אני משיג נעלי קיפי ? (נראה שלבחור יש רגלים די גדולות, איפה אפשר להשיג אותו [חוץ מברחוב סומסום])

לוקו, הגזמת, תכף תשאל גם כמה עלו החומרים וכמה התקנה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בכל חנויות הנעליים המובחרות. הן מיוצרות ע"י דפנה.

http://www.dafnafootwear.co.il/men

נועם ערן ורעם מגיעות במידה שלך ואף יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

קודם כל הוא נתן קישור, דבר שני מה זה נעלי קיפי האלה (זה סתם נראה משהו צבעוני), תן לפחות תמונה נורמלית.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שמח לעזור, העיקר שיהיה לך חורף נעים. רק תגיד, איפה גדלת, באפגניסטן? איך אתה לא יודע מה זה נעלי קיפי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אתה נשוי? אם לא, לדעתי אתה צריך לחפש איזה *** טוב (ולכל המתחכמים למיניהם, הכוונה למילה שמתחילה ב-כ).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...