Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

street workout יש כאן חובבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להעיד שכל הקייץ התאמנתי בין 2ל4 מרוב שהיה חם הייתי צריך לפרוס מגבת על המתח ורק אחרי רבע שעה (בינתיים עשיתי חימום) יכולתי לגעת בו

כיום אני מתאמן ב8 בבוקר, כל המתקנים והדשא סביבם רטובים מהטל של הלילה

שבוע שעבר ירד גשם, התאמנתי בשיא הקור ב10 בלילה.

הכל ענין של רצון, וכמה אתה מוכן לתת.

להגיד שאי אפשר לפתח שרירים בsw זה אולי אפילו לא מצריך פירוט ממני, אבל עד שמגיעים לזה שאין מספיק גירוי לבנית שריר כמו חדר כושר לוקח זמן.

כמה זמן? אצל חלק מהאנשים דיי מהר ואצל חלק שיתכן והם הרוב זה דיי תקופה.

תקופה מספיק טובה שאפשר להגיע איתה לתוצאות מבחינת מאסה ולא ממש רחוקות מאלו אשר היו עושים זאת בחדר כושר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יכול רק להגיד שיש לי חברים רבים שמתאמנים ב sw באופן יום יומי

והתוצאות שהם הגיעו אליהם הם מעולות, במשך הקיץ הם התחטבו באופן ניכר והכפילו ויותר את כמות המתח שהם עושים,חלק מהם כבר מגיעים למצב שהם עושים 3-4 מתח על יד אחד בלבד. אני כבר החלטתי לעצמי שברגע שנגמר לי המנוי בחדר כושר אני מצטרף אליהם. תחפש בפייסבוק Street Work Out יש המון קבוצות שתוכל להצתרף אליהם באימונים

• תוכן חדש...